آفتابنیوز : دکتر مهران ورناصری در نشست خبری که امروز (۲۴ مردادماه) برگزار شد، با اشاره به مسائل درمان اظهار کرد: درمان یک مقوله چالش برانگیز است و در هر مرحله ای که کار کنیم هنوز کمبودهایی وجود دارد.
وی با اشاره به وضعیت بیمارستانهای خوزستان تصریح کرد: ۲۳ بیمارستان به صورت مستقیم زیر نظر وزارت بهداشت هستند و ۶۲ درصد تختهای بیمارستانی را شامل می شوند.
ورناصری با اشاره به آمار سکته مغزی در سطح کشور گفت: آمار سکته مغزی در کشور ۲۳ تا ۱۰۰ مورد در هر ۱۰۰ هزار نفر است و استان خراسان شمالی و خوزستان در صدر موارد سکته مغزی قرار دارند.
وی گفت: برخی از دلایل سکته مغزی تغییر سبک زندگی، رژیم غذایی نادرست و دیابت هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: یکی از بهترین راه های پیشگیری از فلج شدن و یا باقی ماندن علائم سکته مغزی، مراجعه سریع به بیمارستان است. اگر یک فرد سکته مغزی در کمتر از یک ساعت به بیمارستان مراجعه کند، ۹۰ درصد احتمال دارد که در فرد علائمی از سکته باقی نماند. البته حداکثر زمان مراجعه یک بیمار به مرکز درمانی چهار ساعت است.
وی گفت: علائم سکته مغزی شامل تشنج، اختلال در زبان و فلج ناگهانی قسمتی از صورت است که در صورت مشاهده یکی از این موارد باید سریع با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته شود و یا بیمار را به بیمارستان رساند.
ورناصری با اشاره به وضعیت اهدای عضو در خوزستان تصریح کرد: از ابتدای سال ۹۷ تاکنون اعضای هشت بیمار فوتی اهدا و ۱۶ مورد پیوند کلیه و هشت مورد پیوند کبد از اعضای اهدایی انجام شده است. همچنین ۱۲ مورد پیوند مغز استخوان در بیمارستان شفای اهواز انجام شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز عنوان کرد: در راستای رویکرد پرستاری جامع نگر تاکنون هفت مرکز پرستاری در منزل در بخش خصوصی در اهواز (سه مرکز) و در شهرستان های مسجدسلیمان، ایذه، ماهشهر و هندیجان شروع به کار کرده اند.
وی افزود: این مراکز برای ۲۰ نفر اشتغالزایی داشته و خدمات پرستاری را به بیماران در منزل ارائه می کند.
به گزارش ایسنا، ورناصری سودجویی افرادی که در قالب طب سنتی به کار درمان مردم می پردازند را یکی از معضلات موجود دانست و گفت: در راستای جلوگیری از سودجویی این افراد، مرکز طب سنتی در اهواز راه اندازی شده که همه پزشکان این مرکز دارای تخصص طب سنتی هستند و داروهایی که تجویز می کنند زیر نظر وزارت بهداشت است.