کد خبر: ۵۴۰۳۰۲
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۶

ضرب العجل یک هفته‌ای استاندار مرکزی برای تعیین قیمت شمش آلومینیوم

استاندار مرکزی گفت: استان تنها یک هفته برای قیمت گذاری شمش آلومینیوم صبر می‌کند، در غیر این صورت با اهرم های خود نیاز واحدهای استان را تامین خواهیم کرد.
آفتاب‌‌نیوز :
سید علی آقازاده در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی در خصوص وضعیت صنایع پایین دستی آلومینیوم در استان بیان کرد: در شرایط کنونی، شرکت ایرالکو مجبور است محصولات خود را با ارز ٤٢٠٠ تومان به بورس عرضه کند که این امر چیزی جز زیان برای این شرکت به دنبال ندارد و پول بادآورده‌ای به جیب دلالان وارد میشود. 

وی تصریح کرد: مجموعه استان تنها یک هفته صبر می‌کند تا قیمت منطقی برای شمش آلومینیوم در کشور تعیین شود در غیر این صورت استانداری با استفاده از اهرم‌های خود نیاز واحدهای تولیدی استان را به واسطه ذخایر آلومینیوم شرکت ایرالکو تامین خواهد کرد و بیش از این در قبال بلاتکلیفی واحدهای صنعتی صبر نخواهیم کرد. 

استاندار مرکزی خواستار حضور هیاتی از استان و تشکیل جلسه با دکتر سرغینی، معاون وزیر صنعت در روز یکشنبه هفته آینده شد تا تعیین تکلیف قیمت گذاری شمش آلومینیوم انجام شود. 

وی در خصوص کمک و مساعدت‌های مالی دولت به شهرک صنعتی حاجی آباد جهت توسعه زیرساخت‌ها بیان کرد: با کلیات طرح جهت کمک موافق هستیم، اما تصمیم گیری جهت اختصاص منابع مالی باید در جلسه شورای برنامه ریزی استان و پس از جلسه و موافقت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مطرح شود. با توجه به اینکه در حال حاضر به دلیل ابهامات و عدم هماهنگی ها، اختصاص ٣٠ درصد مالیات بر ارزش افزوده واحدها به شهرک صنعتی منتفی است، می توان اختصاص این منابع مالی را در بودجه ٩٨ پیشنهاد داد. 

 در این شورا سعید فرخی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی بیان کرد: طی مکاتبات و پیگیری های صورت گرفته جهت تعیین قیمت شمش آلومینیوم، معاون وزیر صنعت اعلام کرد که مرحله اول قیمت گذاری شمش انجام شده است و با توجه به شرایط هفته آینده تصمیم نهایی اتخاذ خواهد شد که این امر به جلوگیری از رانت و عرضه شمش به تولیدکننده واقعی ختم خواهد شد. 

به گزارش ایسنا؛ در این جلسه مشکلات زیرساختی شهرک صنعتی حاجی آباد به عنوان اولین و بزرگترین شهرک صنعتی خصوصی اراک در مساحتی به وسعت ٣٠٠ هکتار با ایجاد ٥ هزار و ٢٠٠ اشتغال و استقرار ١٤٧ واحد صنعتی کوچک و بزرگ و دارای برنامه ٢٠ گانه عمرانی مطرح شد که برای انجام برنامه نخست ٥ ساله ٣٠ میلیارد تومان هزینه شده است و برای اجرای برنامه ٥ ساله دوم ٤٨ میلیارد تومان نیاز است که ٣٣ میلیارد آن توسط شهرک تامین می شود و ١٥ میلیارد تومان باقی نیازمند مساعدت از منابع دولتی است. 

در این جلسه مقرر شد کارگروه ویژه ای جهت بررسی کمک به شهرک تشکیل شود. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین