آفتابنیوز : این سخنان اسلامی به دنبال طرح دولت نهم با عنوان «ساماندهی پایگاههای اینترنتی ایرانی» ابراز شد که طی آن به نویسندگان وبلاگها و سایتها هشدار داده شده که اگر ظرف مدت دو ماه نسبت به شناسنامهدار کردن وبلاگها و سایتهای خود، اقدام نکنند، وبلاگ آنها فیلتر خواهد شد.
این در حالی است که «یدالله اسلامی» ضمن اشتباه خواندن زبان تهدید دولت در برخورد با وبلاگنویسان، معتقد است «فضای وبلاگنویسی فضایی نیست که بتوان آن را دچار قید و بند کرد».
اسلامی افزود: اگر این طرح خوب و مفید است، وزارت ارشاد آن را برای روزنامهها هم اجرا کند تا روزنامهها هم بدون نیاز به اخذ مجوز و تنها با شناسنامهدار شدن بتوانند منتشر شوند.
دبیرکل مجمع نمایندگان ادوار مجلس با اشاره به این نکته که «به لطف وبلاگنویسان، زبان فارسی اکنون جزو چند زبان اول بر روی اینترنت است» تصریح کرد: وزارت ارشاد و دولت اگر از این افتخار که بدون سرمایهگذاری دولتی حاصل شده، استقبال نمیکنند حداقل در برابر آن مانع تراشی هم نکنند.
وی تاکید کرد: در همین شرایط فعلی هم وبلاگنویسان به اندازه کافی دچار خود سانسوری و خود کنترلی شدهاند و در عین حال سایتهای میزبان وبلاگها مانند بلاگفا و پرشین بلاگ هم مقرراتی دارند که نویسندگان وبلاگها باید آنها را رعایت کنند.
اسلامی با بیان اینکه «با وجود تعداد زیاد فیلتر شکنها، افزایش روز افزون کاربران اینترنت و گسترش ماهوارهها و وسایل دیگر ارتباطی، فیلتر کردن وبلاگها و وبسایتها نه موثر است و نه عملی» پیشنهاد کرد تا وزارت ارشاد باید به جای ممنوع و محدود کردن وبلاگنویسی، در تمام کشور فرهنگسرای وبلاگی ایجاد کند.
مدیر مسئول روزنامه توقیف شده فتح، هدف دولت از ایجاد محدودیت برای وبلاگها و وبسایتها را «محدودیت هرچه بیشتر برای اطلاع رسانی در کشور» دانست و گفت: دولت پس از بستن فضای مطبوعات و روزنامهها اکنون به دنبال ایجاد محدودیت برای وبلاگها است در صورتیکه این تلاشها، فایدهای ندارند.
این سیاستمدار وبلاگنویس در پایان به وبلاگنویسان پیشنهاد کرد تا با بحث عمومی در وبلاگها، نقاط ضعف و قوت این طرح را مورد نقد و بررسی قرار دهند.