آفتابنیوز : 
نتانیاهو در مقاله خود با انتقاد شدید از دولت اولمرت اسرائیل را به اتوبوسی تشبیه کرده که به سرعت در حال حرکت در سراشیبی خطرناکی است که راننده آن خسته شده و کمکی ندارد. نتانیاهو در مقاله خود با بررسی تحولات اخیر در سه بخش حزبالله و حماس، اظهارات گیتس و گزارش بیکر - همیلتون چنین نتیجهگیری میکند که نقطه اشتراک همه مواردی که در ادامه به آن اشاره میشود ضعف رهبری در اسرائیل است:
حزبالله و حماس به سرعت در حال تجهیز خود هستند و از دولت اسرائیل به خاطر خودداری از عکسالعمل نشان دادن خیلی ممنوع و سپاسگزار هستند. از زمانی که آتشبس اعلام شده تعدادی زیادی از راکتهای قسام به غرب نقب اصابت کرده ولی با این حال دولت به عکسالعمل نشان ندادن ادامه میدهد. اخیرا
رابرت گیتس وزیر دفاع آمریکا گفت که
احتمال حمله هستهای ایران به اسرائیل وجود دارد. او همچنین به این موضوع اشاره کرد که آمریکا اقدام نظامی علیه ایران را آخرین گزینه میداند. این اظهارات سبب افزایش تردیدها در خصوص نیات آمریکا برای متوقف کردن فعالیتهای هستهای ایران شده است. نباید از کنار این اظهارات به سادگی گذشت.
گزارش بیکر ـ همیلتون پیشنهاد میکند که آمریکا برای رسیدن به راهحلی برای مشکل عراق با ایران و سوریه مذاکره کند. هر چند که این گزارش منعکس کننده سیاستهای واقعی دولت بوش در قبال ایران نیست ولی آن تشویق کننده تغییر سیاستهای کلی آمریکا و تغییر آن از انزوای ایران به مذاکره با تهران است. گزارش بیکر ـ همیلتون همچنین به این موضوع اشاره میکند که حل بحران اسرائیل ـ فلسطین مشروط بر ایجاد ثبات در سایر مناطق خاورمیانه است. در اینجا ما شاهد تلاشی برای ایجاد وابستگی میان مشکلات خاورمیانه با اسرائیل هستیم. در این گزارش گفته شده که اگر اسرائیل از مناطقی عقبنشینی کند و امتیازاتی بدهد مشکلات عراق و پرونده هستهای ایران هم برطرف خواهد شد ولی در حقیقت شرایط کاملا برخلاف این است: اگر مشکل ایران که اسماعیل هنیه آن را عمق استراتژیک حماس مینامد حل شود حل مناقشه اسرائیل ـ فلسطین آسانتر خواهد بود.
نتانیاهو بعد از اشاره به موارد یاد شده مینویسد: چه چیزی میتوان از این تحولات آموخت؟ نقطه اشتراک آنها چیست؟ جواب این است: ضعف فشار را دعوت میکند. نتانیاهو در ادامه تصریح کرد: ضعف دولت اولمرت تنها سقوط مقام و جایگاه اسرائیل را در خاورمیانه و بعد در جهان سرعت میبخشد. اگر دولت اسرائیل شلیک موشکهای قسام بر شهرهای خود را میپذیرد چرا دنیا نباید بپذیرد؟ اگر دولت اولمرت درخصوص اظهارات ایران درباره نابودی اسرائیل لنگ لنگان واکنش نشان میدهد چرا ما باید از دنیا انتظار داشته باشیم که علیه ایران اقدامی کند؟
نتانیاهو در ادامه مقاله خود مینویسد: بیکر و همیلتون در گزارش خود شرح میدهند که اکثریت اسرائیلیها از جنگ همیشگی خسته شدهاند. هنگامی که اولمرت شخصا سال گذشته در آمریکا گفت که ما از جنگ خسته شدهایم آنوقت ما چه چیزی میتوانیم درباره این اظهارات بگوییم؟ هنگامی که رهبری اسرائیل پیغام ضعف و فرسودگی برای جهان میفرستد چرا ما باید از اینکه دنیا با این اظهارات موافقت میکند متعجب باشیم؟
نتانیاهو در مقاله خود برای حل مشکلات اسرائیل چنین پیشنهاد میکند که: سیاست اصلی که ما باید از آن پیروی کنیم افزایش قدرت اسرائیل است. هنگامی که شخصی در محیط خشنی زندگی میکند (اشاره به محاصر اسرائیل توسط اعراب) آن شخص باید برای ادامه بقای خود قدرتمند باشد. اسرائیل باید در اولین فرصت ممکنه برای تقویت قدرت خود سرمایهگذاری کند. در حال حاضر ما باید بر روی ضرروتها تمرکز کنیم: جلوگیری از سقوط سیاسی و امنیتی اسرائیل و متوقف کردن فعالیتهای هستهای ایران.
نتانیاهو در انتهای مقاله خود با اشاره به اینکه تحقق چنین امری امکانپذیر است ولی نیاز به همکاری همه گروهها است مینویسد: ما باید در درجه نخست بر روی رابطه با آمریکا تمرکز کنیم.هدف از این کار باید تشویق جرج بوش به عمل به تعهدات خود مبنی بر اجازه ندادن به ایران برای دستیابی به تسلیحات هستهای باشد. ما باید برای دولت، کنگره و ملت آمریکا به وضوح روشن کنیم که یک ایران هستهای نه تنها تهدیدی برای اسرائیل است بلکه تهدید برای آمریکا و تمامی جهان است، ما باید برای دنیای آزاد به وضوح روشن کنیم که جلوگیری از دستیابی رژیمی اسلامی به سلاح هستهای به نفع آنها است.در همین حال ما باید تلاش همزمانی برای تقویت توان نظامی اسرائیل برای استقلال داشتن در حفاظت از شهروندان خود داشته باشیم. به همین علت دولت باید همه اقدامات لازم را برای رسیدن به این هدف انجام دهد. دولت باید نیروهای دفاعی، شاخههای امنیتی، سازمانهای اطلاعاتی و اشخاص مربوطه را برای دفع خطراتی که حیات اسرائیل را تهدید میکنند آموزش دهد.
او در نهایت این گونه نوشته است: «من پیشنهاد میکنم که ایهود اولمرت هر روز صبح شخصا اطمینان حاصل کنند که این اقدامات به درستی انجام میشوند. اولمرت باید این اقدامات را انجام دهد و هیچ مشخص دیگری نباید مسئولیتهای او را برگردن بگیرد. اولمرت در آخرین سفر خود به واشنگتن اعلام کرد که محافظت از اسرائیل سیاست اوست ولی کلمات به عمل نیاز دارند.در حقیقت دولت در مسیر مشخصی حرکت نمیکند و رهبری نیز ندارد، در حالی که ایران در حال پیشرفت در فعالیتهای هستهای خود است. زمان آن رسیده که دولت اسرائیل حیات شهروندانش را در منتهای اولویت قرار دهد. اگر دولت چنین کاری بکند من تضمین میکنم که اعضای حزب لیکود و خود من هرگونه حمایتی را از دولت برای مقابله با تهدیدات ایران، همانطور که در جنگ 34 روزه نشان دادیم به عمل آوریم. ولی اگر دولت فورا به موارد حساس یاد شده عمل نکند اولمرت باید راه را برای رهبر دیگری که حیات و آینده اسرائیل را تضمین میکند هموار کند».