آفتابنیوز : محمد مهاجری نوشت:
۱- یک راننده میداند اگر بیش از سرعت مجاز براند، جریمه میشود. یک پزشک میداند اگر بر اثر بیدقتی داروی اشتباه تجویز کند، توسط سازمان نظام پزشکی یا دادگاه صالح مواخذه میشود.
یک مهندس ناظر میداند، اگر چشمش را بر تخلفات ساختمانی ببندد، در معرض ابطال پروانه کارش قرار میگیرد.
یک معلم میداند اگر دانشآموزی را تنبیه بدنی کند باید پاسخگو باشد.
یک حسابدار میداند اگر سندسازی کند، پایش گیر است.
یک بقال میداند اگر گرانفروشی کند، دچار ماموران تعزیرات میشود.
یک پلیس میداند اگر بیجا تیراندازی کند باید جواب پس بدهد.
یک مدیر دولتی میداند اگر دست به رشوه و اختلاس و... بزند، بیآبرو میشود.
یک تاجر میداند اگر مالیاتش را نپردازد باید عواقب یک بدهکار مالیاتی را تحمل کند.
بقیه مشاغل هم همینجور.
۲- جناب آقای کدخدایی با اشاره به تصویری که نشان میدهد آیتالله جنتی، دبیر محترم شورای نگهبان در حال نوشتن رای از روی لیست یک جریان خاص است، گفتهاند این کار اشکال ندارد. (واقعا هم اشکال ندارد؛ هر چند که شایسته بود کسی اسامی همین لیست را روی یک برگ کاغذ معمولی مینوشت و خدمت ایشان میداد تا این گونه شائبهها هم شکل نگیرد) اما خود آقای کدخدایی از حمایت دو عضو شورای نگهبان در سال۸۸ از احمدینژاد خبر داده و گفته است به آنها تذکر داده شده.
شاید این سوال از آقای کدخدایی پرسیدنی باشد که آیا مانند مثالهایی که در باره مشاغل مختلف در بالا آمد، آیا اصولا هیچ فرضی برای تخلف اعضای محترم شورای نگهبان متصور هست؟ مثلا این که دو عضو شورای نگهبان در سال ۸۸ از یک کاندیدا حمایت کردهاند تخلف هست یا نیست؟ این که بعضی اعضای محترم شورای نگهبان به دلیل حضور در یک تشکل سیاسی - روحانی مکررا از کاندیداهای خاص حمایت میکنند یا حتی در یک انتخابات به سود یک کاندیدا سخنرانی میکنند یا علیه کاندیدای دیگری حرف میزنند تخلف هست یا نه؟
اگر تخلف نیست پس بفرمایند شورای نگهبان کدام کار را بکند اسمش تخلف است؟ و پرسش بعد این که اگر تخلف صورت گرفت مرجع رسیدگی به آن کیست؟»
منبع: خبرآنلاین