آفتابنیوز : وی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب و در واکنش به برخی گفتههای فعالان اصلاحطلب که خواستار تبدیل شدن این ائتلاف به یک تشکیلات حزبی شده بودند، توضیح داد: رایحه خوشخدمت به فاصله چند روز از زمان شروع تبلیغات رسمی انتخابات شوراها رسما ورود خود را به عرصه انتخابات اعلام کرد و با احزاب، گروهها، جناحها و ائتلافهایی رقابت کرد که از مدتها پیش با پشتیبانی رسانههای متکثر و کثیر الانتشار و همچنین با پشتیبانی جریانات و شخصیتهای سیاسی و همچنین پشتیبانی جریانات اقتصادی فعال وارد میدان شده بودند و برای افکار عمومی هم کاملا شناخته شده بودند.
عباسزاده افزود: رایحه خوشخدمت نه از پشتیبانی یک روزنامه کثیرالانتشار از نوع امکانات و رسانههای فراگیر در اختیار رقبایش و نه از پشتیبانی جناحها و جریانات سیاسی برخوردار بود، تنها شاخص متمایز رایحه خوشخدمت اعتقاد خالص به اصالت و کارآمدی مشی مدیریت و اندیشه سیاسی اصولگرایانه احمدینژاد بود. لکن متاسفانه فضای تبلیغاتی کشور به ویژه تهران را چنان کلاف سردرگمی کردند که افکار عمومی در مدت بسیار محدود نتوانست حاملان این اندیشه ناب را در میان نامزدها و لیستهای متعدد درست بشناسد!
عباسزاده با انتقاد از کسانی که«اعضای لیست رایحه خوشخدمت را فاقد نسبت با اندیشه مدیریتی حاکم بر دولت معرفی میکردند» اظهار داشت: خیلیها با زیر پاگذاشتن اخلاق سیاسی و خلوص انتخاباتی از نمایش اندیشه خود اجتناب کرده و خودشان را نسبت به دولت و اندیشه حاکم بر آن حامیتر معرفی میکردند و حتی برخیها عکس خود را در ذیل تصویر رئیس جمهور محبوب مونتاژ کردند.
این کاندیدای فهرست رایحه خوشخدمت ادامه داد: متاسفانه بعد از انتخابات همین جریانات نقاب از چهره برداشته و به موازات خط تبلیغاتی آن سوی مرزها سعی کردند القاء کنند که مردم از اندیشه حاکم بر مدیریت دولت فاصله گرفتند. علیرغم اینکه در کل کشور بیش از چهل درصد کسب کنندگان رای مردم و راه یافتگان به شوراها به عناوین گوناگون شعار حمایت از دولت دادهاند حال چه با عنوان رایحه و غیره.
وی گفت: عجیب است که برخی از جریانات سیاسی که از اجرای عدالت و خرسند نیستند به بهانه نتیجه این انتخابات با دولت عدالت محور تسویه حساب میکنند. این انتخابات که افتخار برگزاری آن به نام دولت نهم ثبت شد از برخی جهات بینظیر بود و میتوان گفت نشانگر تحقق عملی توسعه سیاسی در جامعه است که دیگران فقط شعار آن را میدادند.
عباسزاده با بیان اینکه «این انتخابات سالمترین و با نشاطترین انتخابات بود» اظهار داشت: در این انتخابات در کنار ضریب مشارکت بالای مردم در شوراها، رکورد ضریب مشارکت مردم در انتخابات خبرگان رهبری هم به نحو قابل توجهی شکسته شد و شاهد افزایش ده میلیونی آراء مردم در این انتخابات بودیم.
وی تصریح کرد: برخلاف تجربههای گذشته که معمولا دولتها به عنوان مجری انتخابات بالاخره طرفداری خود را از یک حزب، گروه، جریان و لیستی نشان میدادند و حتی روسای دولتها نیز صریح و غیر صریح با تشکیل جلسه و حتی انعکاس آن در رسانهها نظر و رای خود را نشان میدادند در این دوره هیچ قرینه و اظهارنظری از سوی هیچ مقام دولتی بویژه از ناحیه رئیس دولت بر له یا علیه هیچ حزب و گروه و لیست فردی صادر نشد و مردم نیز با اعتماد کامل به مجریان انتخابات در یک انتخابات کاملا آزاد کاندیداهای مورد نظر خود را از بین لیستهای مختلف و حتی کاندیداهای منفرد انتخاب کردند.
این عضو ائتلاف رایحه خوشخدمت نتیجه گرفت: بنابراین بطور کلی، اعتقاد داریم وقتی در این کشور مردم به کسانی رای دادند که به نحوی شعار حمایت از دولت دادهاند و حتی رقبای سیاسی اندیشه حاکم بر دولت با آوردن چهرههای معتدل شعارها و ادبیات خود را حول محور گفتمان خدمت و عدالت ترسیم کردهاند و چند نفر را در دایره انتخابات مردم قرار دادهاند، مراد حاصل است.
عباسزاده تاکید کرد: بنابراین «رایحه خوشخدمت» به خاطر توفق اندیشه و مشی اصولگرایانه و دین محور مردم گرای حاکم بر دولت که حتی سپهر اندیشه رقبای سیاسی خود را نیز در بر گرفته است خود را پیروز این انتخابات میداند چون این انتخابات عرصه پیروزی ملت ایران بوده است و به تبع آن از کلیه جریانات و احزاب و رسانههایی که بخواهند خدای ناکرده این پیروزی را در کام مردم تلخ کنند، گلایمند است.
عباسزاده با رد پیشنهادها به رایحه خوشخدمت برای تبدیل شدن به یک تشکیلات سیاسی گفت: آنهایی که این سوالات را مطرح میکنند شاید میخواهند قد یک اندیشه ریشهدار و گسترده و بالقوه و بالفعل توانمند را در حد و اندازه احزاب و گروه متبوع خود ترسیم کنند.
عباسزاده تصریح کرد: البته هر شخص و گروهی حق دارد در چهارچوب قوانین، تشکیلاتی را به ثبت رسانده و فعالیت کند، اما جنبش عدالت خواهی و فطرت خداخواهی و خدمت محوری و مردم گرایی را نمیتوان در چهارچوب تنگ گروهها و احزاب تعریف کرد. در مشی مدیریتی احمدینژاد منافع ملی و عمل به تکلیف موضوعیت دارد اما در نگاه حزبی این منافع حزب و گروه است که مبنای تصمیمگیری و موضعگیری و اقدام است.
وی در پایان گفت: رایحه خوشخدمت تا زمانی که به این اندیشه بزرگ و اصیل اعتقاد دارد در محدودیت تحزب قرار نمیگیرد. اما اگر منظور این است که به نیروهای مردمی خود سروسامان میدهیم پاسخ این است که بلی، ارتباط خود را با نیروهایمان حفظ و آن را با روش خودمان گسترش هم میدهیم.