آفتابنیوز : اما آنگاه كه كارشناسان محترم همه چیز را فدای روابط و بده بستانهای معمول میكنند چنان سطح كیفی برنامه پایین میآید كه تماشای برنامه تا آخر تبدیل به كابوس میشود.
عادل فردوسی پور این هفته با دعوت از فریدون اصفهانیان به عنوان كارشناس داوری شبی كابوس وار را برای مخاطبانش رقم زد. آقای اصفهانیان كه امسال بازنشسته شده برای اولین بار در كسوت كارشناس داوری ظاهر میشود و تمام بدیهیات را وارونه جلوه میدهد. چرا؟
ایشان یا نسبت به قوانین فوتبال اطلاعی ندارند یا دچار همان رودربایستی تاریخی نسبت به همكاران سابقش شده است. جناب كارشناس كه از فن بیان مناسبی هم برخوردار نبود – تا جایی كه به جای عبارت اغراق از كلمه اغماض استفاده كرد- بارها و بارها به لطایف الحیل سعی در وارونه جلوه دادن حقیقت كردند.
به عنوان مثال به صحنه پنالتی تیم پاس در مقابل استقلال توجه كنید در حالی كه تمام كارشناسان خبره داوری این صحنه را پنالتی تشخیص نداده بودند آقای كارشناس در كمال تعجب و در حالی كه چند میلیون بیننده تلویزیونی هم بارها حركت آهسته این صحنه را میدید این صحنه را پنالتی تشخیص دادند. نمونهها بسیارند. آقای فردوسی پور واقعا حیف از شما و برنامه جذابتان نیست كه با دعوت از كسانی كه شعور مردم را به هیچ میانگارند اینگونه سطح كیفی برنامهتان را تنزل میدهید.
مردم آن شب به برنامه شما و كارشناس محترم داوری بیشتر خندیدند تا به به طنز باغ مظفر مهران مدیری . شاید هم مسئولان سیما به خاطر عید سعید غدیر میخواستند برنامه نود را هم به شكل طنز اجرا كنند تا مردم با لبانی خندان به خواب روند.
اگر كسانی همچون هوشنگ نصیرزاده یا محمد فنایی مورد اقبال مردم در این برنامه واقع شدهاند به این خاطر است كه بدون هیچگونه مصلحت اندیشی و محافظه كاری حقیقت موجود را به مردم اعلام میكنند. باید باور كنیم كه مردم خود به خوبی سره را از ناسره تشخیص میدهند و كارشناسان واقعی داوری را از كارشناس نمایان تشخیص میدهند.
آنها خود قوانین فوتبال را به خوبی میدانند و نمیتوان سر كسی كلاه گذاشت. آقای فردوسی پور در آن شب هزاران داور جوان به پای برنامه شما نشستند تا از آن نكاتی را بیاموزند اما متاسفانه شما آنها را ناامید كردید.
لطفا در دام سیاسی كاری و مصلحت اندیشی نیفتید و مانند گذشته به مخاطبانتان احترام قائل شوید. مگر ما چند تا مثل شما داریم؟ آقای اصفهانیان شما نیز برای نشان دادن ارادتتان به كمیته داوران و همكاران سابقتان راهی به غیر احمق فرض كردن میلیونها بیننده تلویزیونی پیدا كنید.
اینگونه همكارانتان نیز هنگامی كه شما در صفحه تلویزیون اشتباهاتشان را عین قانون جلوه میدهید عرق شرم بر پیشانیشان سرازیر نمیشود. راستی شما قصه دوستی خاله خرسه را شنیدهاید؟ حتماْ شنیدهاید.
نویسنده: امیرحسین البرز