آفتابنیوز : ذوالفقاری در جلسه شورای اداری استان تهران که با محوریت تکریم و معارفه استاندار تهران برگزار میشد، گفت: با توجه به اجرای قانون جدید، حدود نیمی از استانداران طبق قانون از خدمت کنار رفتند. پروسه انتخاب و تصمیمگیری درباره استانداران جدید در دولت روال خاص خود را دارد. بخشی از توان خود را برای معرفی و انتخاب استانداران جدید گذاشتیم و مقرر شد معارفه استانداران جدید توسط وزیر کشور انجام شود.
وی افزود: اگر برای تودیع و معارفه استانداران این استانها وزیر کشور میرفت، براساس محاسبه ما چیزی حدود دو ماه طول میکشید و وزیر کشور تاکید داشتند که به هیچعنوان برای تودیع و معارفه این استانداران تاخیر نداشته باشیم لذا علت عدم حضور وزیر کشور این موضوع بود و من به نمایندگی از ایشان در این جلسه حضور پیدا کردم.
معاون وزیر کشور ادامه داد: هنگامی که در چنین جلساتی دور هم جمع میشویم باید در حد وقت و فرصتی که داریم از زبان مردم با خودمان صحبت کنیم. من در مدتی که توفیق همکاری با آقای مقیمی (استاندار سابق تهران) را داشتهام همه صفاتی که دوستان برای ایشان بیان کردند از جمله تلاش، صبوری، تقوا و بردباری را در ایشان دیدهام. سال گذشته و در انتخابات پیشین، تجربه بسیار ارزشمندی را با ایشان داشتم؛ انتخابات خوبی که همه مشاهده کردیم هیچ فردی در مورد آن صحبتی نداشت.
ذوالفقاری با اشاره به انتخاب انوشیروان محسنی بندپی به عنوان استاندار تهران گفت: آقای بندپی هم بحمدالله در حوزههای مختلف حضور داشتهاند و مسئولیتهای ملی زیادی را تجربه کردهاند. ایشان با پیشنهاد وزیر کشور و انتخاب هیات دولت انشاءالله از امروز کار خود را به عنوان استاندار تهران آغاز خواهند کرد.
وی با تاکید بر اینکه استان تهران به عنوان یک الگو محسوب میشود و روی دادن یک اتفاق در این استان تاثیراتش در سراسر کشور مشاهده میشود، افزود: همه مدیران استان تهران باید به این استان هویت بدهند. مسئولان استانی تهران در کنار دستگاههای ملی در این استان قرار دارند اما این موضوع نباید موجب تضییع جایگاه استان تهران شود و به ضرر تهران تمام شود. باید هویت مستقل استان تهران به دست مدیران این استان رقم بخورد.
معاون وزیر کشور تاکید کرد: در کشور شاهد مطرحشدن بسیاری صحبتها و مسائل هستم اما باید به این نکته توجه داشته باشیم که همه مسئولانی که در انقلاب اسلامی ایران حضور پیدا کردهاند، انگیزه خدمت داشتهاند و به صورت مضاعف تلاش کردهاند اما چرا خروجی مناسب نبوده به شکلی که مسئولانی که امروز حضور دارند یا در گذشته مسئولیت برعهده داشتهاند، انتقاد دارند و مردم هم گلایههایی را مطرح میکنند؟
وی ادامه داد: قطعا اگر افرادی انگیزه داشته باشند و تلاش هم کنند اما به وجود مشکل اذعان کنند این دو با یکدیگر سازگار نیست و باید علت این موضوع را پیدا کنیم. بیتردید دستاوردهای موجود متناسب با شرایط کشور نباید نادیده گرفته شود اما یکی از گرفتاریهای ما وجود بروکراسی در کشور است. سرگردانی مردم از همین بروکراسی رقم میخورد و فسادها از همین بروکراسی شکل میگیرد. چرا باید این همه سیستمهای تودرتو در کشور شکل بگیرد؟
ذوالفقاری تصریح کرد: اگر امروز صحبت از ترافیک شهر به میان میآید قطعا با این سیستم اداری موجود کشور، ترافیک شهر حل نخواهد شد. امروز در شرایطی قرار گرفتهایم که میبینیم برای انجام یک کار کوچک در ادارات چه بلایی سر فرد میآید. یکی از مشکلات مهم در این عرصه، انباشت قوانین است. هر بار که نارسایی وجود دارد کسی مسئولیت قبول نمیکند. امروز در دنیا به دنبال بازآفرینی دولتها هستند.
وی تاکید کرد: فساد اداری، سرگردانی مردم و ترافیک از مواردی هستند که در همین سیستمهای تودرتو ایجاد میشوند. ما نیازمند بازبینی و بازنگری در قوانین هستیم. بسیاری از فرایندهایی که ما درست کردهایم معطلکننده و فسادزا هستند؛ لذا امروز نیازمند بازنگری در این قوانین هستیم.
به گزارش ایسنا، معاون سیاسی امنیتی وزیر کشور با تاکید بر توسعه مباحث الکترونیک در کشور و به نتیجه رساندن این حوزه گفت: یکی از وظایف اصلی ما ترویج اخلاق اسلامی است. باید مردم در رفتار و کردار ما اخلاق اسلامی را مشاهده کنند. باید بپذیریم که افرادی که توان دارند را کمک کنیم که پیشرفت کنند. از وظایف ماست که مردم طعم شیرین اخلاق اسلامی را حس کنند. امیدواریم همه از مدیران بااخلاق خود سرمشق بگیریم.