آفتابنیوز : آفتاب: امیر پرتز وزیر دفاع اسرائیل در دیدار با «یاپ هوپشفر» دبیر کل ناتو در مقر این سازمان در بروکسل گفت که سال 2007 برای جامعه بینالمللی سال بسیار حساسی برای چگونگی مقابله با فعالیتهای هستهای ایران است. پرز در دیدار با شفر با اشاره به اینکه جامعه بین المللی باید فشارها علیه ایران را افزایش دهد در راستای جنجالسازیهای رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی مدعی شد که «امسال سال سرنوشت سازی برای جلوگیری از توسعه تسلیحات هستهای در ایران از طریق تلاشهای دیپلماتیک است».
اظهارات وزیر دفاع رژیم صهیونیستی در شرایطی صورت میگیرد که شیمون پرز، معاون نخست وزیر اسرائیل در جریان سفر اخیر خود به قطر گفت که تلآویو هیچ برنامهای برای حمله به ایران ندارد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، دفتر دبیر کل ناتو در بیانیهای با اشاره به دیدار وزیر دفاع اسرائیل با شفر اعلام کرد: امیر پرتز و هوپشفر در این دیدار در خصوص گسترش و تقویت همکاری میان ناتو و اسرائیل بحث و گفتوگو کردند. در این بیانیه همچنین با اشاره به اینکه پرتز برای شرکت در اجلاس وزیران دفاع کشورهای عضو ناتو دعوت شده آمده است که وزرای دفاع کشورهای الجزایز، مصر، اردن، مراکش، تانزانیا و موریتانی نیز که عضو ناتو نیستند ولی روابط رسمی با این سازمان دارند برای شرکت در این اجلاس دعوت شدهاند. خبرگزاری رویترز، در تحلیلی از دیدار پرتز با هوپشفر مینویسد: تحلیلگران میگویند که اسرائیل همکاری با ناتو را برای تقویت همکاری دفاعی با متحدان نظامی غربی برای مقابله با دشمن خود (ایران) افزایش داده است.
دیدار وزیر دفاع اسرائیل با دبیر کل ناتو در شرایطی صورت میگیرد که «آلساندرو مینوتو» معاون دبیرکل ناتو در ماههای اخیر با اشاره به اینکه این سازمان برنامه اتمی ایران را در صورت اصرار بر نادیده گرفتن قطعنامههای شورای امنیت یک «تهدید» برای امنیت رژیم صهیونیستی قلمداد میکند گفت که در صورت جدی شدن موضوع «ناتو اسرائیل را تنها نخواهد گذاشت».
درهمین خصوص مینوتو در گفتگو با روزنامه اسرائیلی هاآرتص گفت: سازمان دفاعی آتلانتیک شمالی موضوع پرونده هستهای ایران را به دقت زیر نظر داشته و علیرغم اینکه حق تهران برای داشتن یک برنامه صلحآمیز هستهای را کاملا میپذیرد اما بسیار مراقب است که این برنامه به سمت تولید تسلیحات اتمی منحرف نشود زیرا این مساله میتواند به یک مسابقه تسلیحاتی فاجعهبار در خاورمیانه منتهی شود.
حضورمعاون دبیرکل ناتودر تل آویو به دعوت یک موسسه تحقیقات استراتژیک در رژیم صهیونیستی صورت گرفته بود که برای عضویت رژیم اسرائیل در این سازمان تلاش میکند. دولت اسرائیل تاکنون درخواستهای داخلی و خارجی را برای الحاق به ناتو نپذیرفته و تحلیلگران دلیل اصلی این مخالفت را پرهیز از برعهده گرفتن تعهداتی میدانند که عضویت در ناتو بویژه در زمینه مشارکت در ماموریتهای فرامرزی ایجاد میکند.