آفتابنیوز : 
تاكتيك طرد كردن گروه يا فردي خاص، راه غيرموثري در عرصه سياسي است. واقعيت آن است كه گروهي مانند حماس يا حزب الله، گروه هاي تروريستي نيستند. يك گروه تروريستي، هيچ نشاني يا دفتر يا موقعيت رسمي ندارد، كنفرانس مطبوعاتي برگزار نمي كند و در انتخابات شركت نمي كند؛ اما اعضاي حماس و حزب الله، كاملاً در جامعه شناخته شده هستند و چنين حالتي در مورد آنها صدق نمي كند.
در زمان جنگ سرد، سخن گفتن در مورد «دشمن»،يك گناه بزرگ سياسي به شمار مي آمد. اما واقعيت آن است كه ناديده گرفتن حماس، اين گروه را از صحنه جهان محو نمي كند و از محبوبيت آن نيز نمي كاهد. بنابراين طرد كردن آنها هيچ سودي ندارد و برعكس، مشاركت آنها در صحنه سياسي، مي تواند شرايط را آرامتر كند.
شايد مذاكره مستقيم با چنين گروههايي، نوعي تشويق خشونت به شمار آيد اما در واقع اگر گروهي مانند حماس نقش بيشتري در جامعه داشته باشد، احتمال به هم خوردن اين شرايط نيز كمتر مي شود. بنابراين، اقدام دولت بريتانيا را نيز مي توان از اين جهت مثبت ارزيابي كرد زيرا چالش بزرگي را از پيش روي قرن بيست و يكم بر مي دارد و راه عادي شدن مذاكره با گروهي مانند حماس را هموار مي كند.