آفتابنیوز : غلامعلی دهقان، عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه، در یادداشتی نوشت:
با مصاحبه اخیر
موسوی خویینیها کمتر از گذشته شاهد اظهارنظر درباره سخنان محمود واعظی هستیم. با این وجود، هنوز عدهای به اظهارنظر دراینباره میپردازند.
تشخیص عمل صالح در سیاست و یا به تعبیری رعایت اولویتها در عرصه سیاست نشان از سیاستورزی دارد.
سیاستمدار واقعی از تشدید تضادهای فرعی جلوگیری و تضاد اصلی را فراموش نمیکند.
در شرایطی که جبهه اعتدال متشکل از اصلاحطلبان و اعتدالیون و اصولگرایان معتدل در موضع پوزیسیون هستند و میبایست پاسخگوی عملکرد خود باشند، روا نیست در برابر منتقدین اصولگرای خود به دست خویش جبهه خودی را تضعیف کنند.
چه اینکه همین در موضع پوزیسیون جایگاه آنان را به دلایل گوناگون در میان جامعه تضعیف کرده است و بیش از گذشته این جبهه به همافزایی نیاز دارد.
از همان سال۹۲ همپوشانی قابل توجهی مابین اصلاحات و اعتدال و اصولگرایی اعتدالی شکل گرفت که اوج آن در قضیه سیاست خارجی و موضوع برجام بود.
اما این همپوشانی در سیاست داخلی همانند فعالیت بانشاط احزاب و در سیاستهای فرهنگی مثل احیای دوباره سینما و تئاتر و موسیقی هم وجود داشته است؛ هرچند در اتخاذ سیاستهای اقتصادی اختلاف نظر دیده میشد.
با این وجود، برای ادامه این سیاستها میبایست از افتراق و تاکید بر نکات اختلافی پرهیز کرد.
در مجموعه اعتدالیون اجماع نظر قابل توجهی بر نقشآفرینی اصلاحات در موفقیت حسن روحانی چه در سال۹۲ و چه سال۹۶ وجود دارد و هیچ سیاستمدار قابلی نمیتواند منکر این موضوع شود.
به تعبیر دیگر، استثنا قاعده نیست و به قول علمای صرف و نحو، "قول شاذ قاعده نیست".
واقعیت این است اصلاحات در حمایت روحانی سنگ تمام گذاشت و به گونهای عمل کرد که انگار روحانی سالها از مجموعه خودشان بوده است. حمایتی بالاتر از یک ائتلاف رسمی؛ چراکه همهجانبه، تمامقد و بدون چشمداشت بود.
منبع: راهبرد
اعتدال یک کلاه بود که متاسفانه با اشتباه بزرگان اصلاح طلب سر مارفت.(شاید هم اجباری پنهان)وگرنه عارف بدون شک پیروز بود.واما بعد؛ختم کلام اینست که این اعتدال بنام (اصلاح طلبان)وبه کام فرصت طلبان بود ولا غیر.