آفتابنیوز : چندي قبل دختري جوان با حضور در اداره پليس فتای تهران براي رهايي از مزاحمت و تهديدهاي پسري که با انتشار تصاويرش باعث بيآبرويي وي شده است، درخواست کمک کرد.
مأموران به پرسوجو از دختر 27ساله پرداختند و مشخص شد پسر جواني با بهدستآوردن تصاوير اين دختر اقدام به ساخت صفحات دروغين در اينستاگرام و تلگرام کرده و با پخشکردن تصاوير دختر جوان و نوشتن متنهاي غيراخلاقي باعث بيآبرويي او شده است.
کارآگاهان پليس فتا در ادامه تحقيقات متوجه شدند پسر جوان براي پاياندادن به انتشار تصاوير و استيکرهاي مختلف با تصوير شاکي پيشنهاد باج 10 ميليونتوماني داده و دختر در اين مرحله از پليس درخواست کمک کرده است.
مأموران در گام بعدي تحقيقات پي بردند پسر جوان، برادر يکي از دوستان شاکي است که از چند سال قبل با هم آشنا شده بودند و قصد ازدواج داشتند. با بهدستآمدن اين سرنخ مأموران علي 32ساله را دستگير کردند. پسر جوان وقتي در برابر مدارک و شواهد پليسي قرار گرفت، به جرمش اعتراف کرد و گفت: چهار سال قبل از طريق خواهرم با شاکي آشنا شدم و در اين مدت تصميم به ازدواج داشتم اما بعد از اين همه سال با هم کمي دچار اختلاف شديم تا جايي که دختر موردعلاقهام شماره تلفنم را بلاک کرد و ديگر جواب پيامهايم را نداد.
متهم در اظهاراتش به مأموران گفت: چون از دختر جوان پول طلب داشتم ابتدا از او خواستم بدهياش را پرداخت کند اما وقتي ديدم او هيچ اقدامي براي پرداخت نميکند، تصميم به انتقامگيري گرفتم. به همين دلیل با توجه به در دستداشتن تصاوير دختر جوان اقدام به ساختن صفحات مختلف و انتشار عکس و استيکر با تصاوير او در شبکههاي اجتماعي کردم و تهديد کردم اگر پولم را پرداخت نکند، به بيآبروکردنش ادامه ميدهم.
بنا بر اين گزارش، علي و دختر جوان براي ادامه رسيدگي به پروندهشان در اختيار مقام قضائي در دادسراي جرائم رايانهاي قرار گرفتند. سرهنگ تورج کاظمي، رئيسپليس فتای تهران بزرگ، در اينباره به شهروندان توصيه کرد: اين روزها به دليل گسترش ارتباطات مجازي، شکلگيري روابط دوستانه و عاشقانه رشد فزايندهاي را شاهد است. هر نوع رابطهاي در فضاي مجازي ميتواند آسيبهايي را هم به دنبال داشته باشد و اکنون که استفاده از شبکههاي اجتماعي امري اجتنابناپذير است و بيشترين زمان تعامل ما در اين شبکهها شکل ميگيرد، بهتر است درکنار استفاده مطلوب از آن با رعايت برخي آداب از سوءتفاهم و آسيبهاي تعامل در اين فضا بکاهيم.
وي افزود: همانطور که براي حضور در جامعه و تعامل با ديگران رعايت احترام به حريم خصوصي افراد ضروري است، فضاي مجازي و شبکههاي اجتماعي از اين امر مستثنا نيستند پس هميشه حواستان باشد که اعتماد، باعث واکنش سريع شما براي ارسال و پست مطالب شخصي نشود و مطالب متناسب با مخاطب ارسال شود و هميشه هوشيارانه عمل کنيد تا در آينده از تأثير منفي اين اعتماد در وضعيتي عليه خود قرار نگيريد.
منبع: شرق