آفتابنیوز : سی ان ان از خبرنگار اعزامی خود به مونیخ آلمان پرسید: هیاتی که از سوی آمریکا به این کنفرانس آمده در واقع تلاش داشته تا سیاست های تند خود علیه تهران را به اروپایی های بقبولاند؛ مایک پنس معاون رئیس جمهوری آمریکا نیز در این کنفرانس از طرف های اروپایی خواسته بود تا برنامه هسته ای ایران را رها کنند، این موضوع در چه وضعیتی قرار دارد.
رابرتسون پاسخ داد: در حقیقت اکنون آلمان، فرانسه و انگلیس ابزار جدید مالی با ایران را بوجود آورده و به عنوان امضا کنندگان توافق هسته ای که آمریکا از آن خارج شد، تلاش دارند آن را زنده نگهداشته و با این اقدام بر تجارت با ایران ادامه دهند.
وی افزود: سخنان مایک پنس معاون رئیس جمهوری آمریکا با توجه به نطق 'جو بایدن' (معاون رئیس جمهوری سابق آمریکا) چندان استقبالی نداشت.
رابرتسون ادامه داد: تا ساعاتی دیگر شاهد سخنرانی (محمد جواد ظریف) وزیر خارجه ایران و واکنش وی به سیاست های آمریکا خواهیم بود.
خبرنگار این رسانه خبری تصویری گفت: هیات اعزامی دولت آمریکا در این کنفرانس بار دیگر خط لوله 'نورت استریم' که گاز روسیه را به آلمان منتقل می کند مورد انتقاد قرار داد.
رابرتسون افزود: باید بگویم دولت کنونی آمریکا در این کنفرانس بیشتر پس زده شد تا مورد تشویق و استقبال قرار گیرد.
کنفرانس امنیتی مونیخ از 26 تا 28 بهمن ماه (15 تا 17 فوریه) در آلمان برگزار می شود.
امروز(یکشنبه) آخرین روز از کنفرانس سه روزه و سالانه مونیخ است.
در جریان سخنرانی های روز گذشته(شنبه)، مقام های ارشد برخی کشورهای شرکت کننده از جمله عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری مصر، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان و مایک پنس معاون رئیس جمهوری آمریکا به بیان دیدگاه های خود در مورد مسائل جهانی پرداختند.
در همین حال تارنمای کنفرانس امنیتی مونیخ اعلام کرد که وزیران امور خارجه ایران و قطر امروز طی نشستی مشترک با بیان دیدگاه های خود، به پرسش ها پاسخ خواهند داد.
به گزارش تارنمای کنفرانس امنیتی مونیخ، نشست محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و شیخ محمد بن عبدالرحمان آل ثانی وزیر خارجه قطر امروز از ساعت 12:20 تا 13:30 به وقت تهران در سالن کنفرانس برگزار می شود و مدیریت آن را 'لیز دوست' خبرنگار ارشد بی بی سی بر عهده دارد.
مقام های ایرانی و قطری در این نشست به سخنرانی پرداخته و به پرسش ها پاسخ خواهند داد.
منبع: ایرنا