آفتابنیوز : آفتاب: «کریم ارغندهپور» عضو هیات مدیره انجمن صنفی روزنامهنگاران اظهارات مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور در خصوص رسانهها را «کیفر خواست کاملی علیه رسانه و احزاب» دانست و تاکید کرد «این اظهارات مشحون از واژهها و اتهامات کلی است که گرچه اثبات هر یک از آنها تقریبا غیر ممکن است، وی ظاهرا طرح آنها بهترین راه برای فرافکنی و شانه خالی کردن مسئولان از پاسخگویی نسبت به کاستیهای موجود و ناتوانیها و شفاف شدن علت عدم تحقق شعارهاست».
ارغندهپور در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب افزود: این نکته جالبی است که تنها جایی که به طور نهادینه، امکان طرح انتقاد علیه دولت در آن وجود دارد، رسانهها و احزاب قانونی کشور هستند حال آنکه برخی مقامات مسئول برای از میدان بهدر کردن آنها، به جای برخورد منطقی به بدترین شکل ممکن یعنی لکهدار کردن حیثیت چهره رسانهها و احزاب روی میآورند.
وی با طرح این سوال که «اگر فضای رسانهها و احزاب این قدر منفی و تیره، وهن آلود و آمیخته به انواع توطئهها علیه نظام سیاسی است، چرا نهاد قدرت نسبت به آنها مماشات میکند؟»، تصریح کرد: این در حالی است که در واقع موضوع برعکس است، محدودیتهای گسترده و بیسابقهای علیه رسانهها اعمال میشود و دولت به جای پاسخگویی درباره این روش، به سیاست فرار به جلو روی آورده است.
به اعتقاد وی، متهم کردن ساخت احزاب و رسانهها با واژههای کلی ولی سنگین به نوعی لکهدار کردن چهره کلی سیاسی ـ اجتماعی کشور نیز هست. احزاب و رسانهها در یک نگاه کلی در برگیرنده و شامل همه فعالان میشود که مایلند به طور قانونی در عرصههای سیاسی ـ اجتماعی مشارکت داشته باشند.
این روزنامهنگار و فعال سیاسی تصریح کرد: اینکه مقامات مسئول از رئیس جمهوري گرفته تا وزیر ارشاد و سایر مسئولان دولتی از طریق تریبونهای عمومی مرتبا در حال تخریب تحزب هستند، اقدامی در شان مسئولان نیست ضمن آنکه نکتهای منفی برای کارنامه دولت هم محسوب میشود و به همین دلیل هم هست که حتی پارهای متحدان سابق دولت نیز از این گونه اقدامات خود را کنار میکشند و به آنها انتقاد میکنند.
ارغندهپور با يبان اينكه «دولت امکانات رسانهای بيبدیل و مهمی دارد که میتواند بلارقیب از طریق آنها به تقویت جایگاه خود بپردازد»، افزود: این قابل قبول نیست که رسانههای محدود حزبی و یا سیاسی اگر اقدامشان منطقی نباشد، بتوانند کاری کنند که امکان جبران آنها از سوی رسانههای عظیم دولتی وجود نداشته باشد.
عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت به دولتمردان توصیه کرد که «در جایگاه واقعی دولت و نه یک حزب بنشینند و بدانند که متهم کردن دیگران بدون دلیل و مدرک کاری پسندیده نیست و حتي نشان دهنده ضعف دولت هم تلقی میشود».
وی در پایان خاطر نشان کرد: دولتمردان به جای اینگونه اقدامات بهتر است به فکر راه انداختن ساز و کاری برای پاسخگوتر بودن باشند و با رسانهها و احزاب و همه نهادها هم به جای برخوردهای محدودنگر و حذفی، نگاهی توسعهنگر و عاقبت اندیش داشته باشند که این تنها راه فلاح و صلاح است.