کد خبر: ۵۷۶۸۵۰
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۴:۰۰

طرح تاب‌آوری اجتماعی زنان در سکونت‌گاه‌های غیررسمی چیست؟

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان از اجرای طرح دوم تاب‌ آوری اجتماعی زنان در کردستان همزمان با دیگر استان‌های کشور خبر داد و گفت: در مرحله اول اجرای این طرح، ۱۲۰ نفر تسهیلگر این امر آموزش‌های لازم را کسب کرده‌اند.
آفتاب‌‌نیوز :
لیلا آژیر در نشستی با عنوان تاب آوری اجتماعی با حضور مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و مدیران دفاتر تسهیل‌گری که در محل سالن جلسات این دفتر در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: اجرای مرحله اول طرح تاب آوری اجتماعی از سال ۹۳ در استان آغاز شده، که کردستان در این مرحله جزء 13 استان پایلوت برای اجرای طرح بوده و هم اکنون به دلیل استقبال گسترده مردم به کل استان‌های کشور تعمیم داده شده است. 

وی اجرای طرح تاب‌آوری اجتماعی، در طول چهار سال اخیر در استان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: در این مدت طرح تاب آوری اجتماعی در تمام شهرستان‌های استان به صورت استانی و براساس نقشه آسیب‌های موجود در هر شهرستان اجرا شده و جامعه هدف آن بیشتر حاشیه شهرها، روستاها و مناطق آسیب خیز بوده است.

آژیر با بیان اینکه در ۱۰ شهرستان استان کردستان، مرحله اول تاب آوری اجتماعی اجرا شده است، اعلام کرد: در طول این چهار سال قریب به ۱۲۰ نفر تسهیلگر، این امر در استان آموزش های لازم را کسب کرده‌اند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان تصریح کرد: مرحله دوم طرح تاب آوری اجتماعی به صورت آزمایشی در سکونت گاه های غیررسمی براساس برنامه ریزی های معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در 10 استان کشور از جمله کردستان اجرا می شود. 

آژیر با ذکر اینکه مرحله دوم این طرح به صورت آزمایشی در سنندج و توسط دفاتر تسهیلگری برای زنان ساکن در مناطق حاشیه و سکونتگاه‌های غیررسمی این شهرستان از هفته آینده اجرا می‌شود، بیان کرد: با توجه به شناسایی آسیب‌های اجتماعی مختص به جامعه هدف، در محلات مورد نظر ورود پیدا  می‌کنیم. 

وی ارتقاء آگاهی و سطح سلامت روانی، جسمانی و اجتماعی، افزایش تاب‌آوری اجتماعی خانواده‌ها در مقابل آسیب های اجتماعی و تعارضات خانوادگی را از جمله اهداف اجرای این طرح عنوان کرد. 

به گفته این مقام مسئول،  طرح تاب‌آوری  اجتماعی زنان در 10 استان کشور شامل آذربایجان غربی، لرستان، کردستان، کرمان، کرمانشاه، هرمزگان، خوزستان، البرز، فارس و سیستان و بلوچستان اجرا می شود. 

آژیر با بیان اینکه تاب آوری در بحران های اجتماعی نقش بارزی  ایفا می‌ کند، یادآور شد: شناخته شده‌ترین عاملی که با تاب آوری اجتماعی رابطه معکوس دارد آسیب پذیری اجتماعی است، لذا در هر مکان  اجتماعی برای مواجه شدن با تغییرات و تهدیدات باید  تمهیداتی اندیشیده شود تا  به نحو احسن با آسیب‌های اجتماعی مقابله شود.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین