کد خبر: ۵۷۸۷۰۲
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۸

قطار تغییرات در شهرداری تهران چه زمانی متوقف خواهد شد؟

پیروز حناچی چهاردهمین شهردار تهران در دوران پس از انقلاب اسلامی، از ۷ آذر ۹۷ سکان هدایت شهر تهران را در دست گرفت و بر صندلی بهشت تکیه زد.
آفتاب‌‌نیوز :  پس از آن که شورای شهر تهران و چند تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پاشنه در وزارت کشور را از جا درآوردند که چرا در تحویل قطار تغییرات در شهرداری تهران چه زمانی متوقف خواهد شد؟کلید بهشت به حناچی تأخیر می‌کنید، او هم پس از تحویل این کلید ترجیح داد که کمی با احتیاط درب شهرداری را بر پاشنه تغییرات بچرخاند.

حناچی در اولین اقدام در دوران سرپرستی‌اش، اولین انتصاب خود را با تغییر تاجیک شهردار بازنشسته منطقه یک آغاز کرد و اسماعیل بدریان را به عنوان سرپرست شهرداری منطقه یک منصوب کرد.

وی طی حکمی در تاریخ ۲۰ آذر ۹۷ ابتدا عبدالرضا گلپایگانی را به عنوان سرپرست معاونت شهرسازی منصوب کرد و پس از آن که حکمش از طرف وزارت کشور صادر شد، حکم گلپایگانی را هم از سرپرستی به معاون تغییر داد.

حناچی همزمان علی نیازی را هم به عنوان اعضای هیئت مدیره سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی منصوب کرد. وی دقیقا فردای همان روز در ۲۱ آذرماه حمیدرضا کرداری را به عنوان سرپرست سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران جایگزین سید علی اکبر پرویزی کرد.

حناچی در انتصاب بعدی به سراغ ریحانه سلیمی دانش آموز دبیرستان حمزه ربیعی رفت و در تاریخ ۲۶ آذر ماه او را به عنوان مشاور نوجوان خود در امور دانش آموزی منصوب کرد. شهردار تازه نفس تهران در تاریخ ۹ دی ماه تصمیم به تغییر مدیرکل دفتر خود گرفت و مصطفی کاظمی را به عنوان مشاور و مدیرکل دفتر شهردار تهران منصوب کرد.

حناچی در ادامه تغییرات سازمان در تاریخ ۱۶ دی دبیرکل مجمع شهرداران کلانشهر‌های ایران را تغییر داد و کمال مرادی را به دبیری این مجمع منصوب کرد.

شهردار تهران یک روز بعد محمدرضا جوادی یگانه را از مرکز مطالعات شهری خارج و او را در معاونت اجتماعی و فرهنگی جایگزین، ولی الله شجاع پوریان کرد. در پی این جابجایی شجاع پوریان به عنوان مشاور فرهنگی شهردار منصوب شد و میثم بصیرت هم به عنوان سرپرست مرکز مطالعات شهری جایگزین جوادی یگانه شد.

حناچی که پیش از این در تاریخ ۲۱ آذر ماه کرداری را به عنوان سرپرست سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران منصوب کرده بود، این بار میخ خود را محکم‌تر کوبید و او را در تاریخ ۲۹ دی ماه به عنوان مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران منصوب کرد.

وی در اولین روز ماه بهمن طی حکمی عبدالحمید امامی را جایگزین نگین تاجی در معاونت مالی و اقتصادی کرد تا دیگر این معاونت به جای سرپرست با معاون اداره شود. شهردار تهران در تاریخ ۶ بهمن ۹۷ طی حکمی «محمدکریم بیات» را به سمت مشاور خود در امور انتظامی، حفاظتی و مراقبتی منصوب کرد و در همان روز هم سید حمید موسوی را به عنوان شهردار منطقه منصوب می‌کند.

حناچی در تاریخ ۲۴ بهمن ماه هم کامران مصطفوی را به عنوان مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران منصوب کرد. وی در تاریخ ۲۹ بهمن ماه سید مهدی نادمی که پیش‌تر به عنوان سرپرست سازمان بازنشستگی شهرداری تهران انتخاب شده بود را به عنوان مدیرعامل این سازمان منصوب کرد.

حناچی در تاریخ ۵ اسفند ماه هم طی حکمی محمد محمد دوست را به عنوان شهردار منطقه ۴ تهران جایگزین علیرضا حسینی کرد و در احکامی جداگانه هم حسین بحیرایی را به عنوان شهردار منطقه ۱۰، رضا عباسی را به عنوان شهردار منطقه ۱۴ و مهناز استقامتی چوکامی را به عنوان شهردار منطقه ۸ منصوب کرد.

وی دو روز بعد در تاریخ ۷ اسفند ماه نیز سهیلا صادق زاده را به عنوان عضو هیأت مدیره سازمان نوسازی شهر تهران منصوب کرد. حناچی در تاریخ ۸ اسفند ماه طی حکمی محمد جواد شیرازی را به عنوان مشاور شهردار تهران در امور بازرسی پروژه‌های ویژه منصوب کرد.

وی در همان روز انتصاباتی را هم در شورای اداری شهرداری تهران رقم زد و ابتدا سکینه اشرفی معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورا را به عنوان رئیس شورای اداری شهرداری تهران، سجاد احمدوند سرپرست اداره کل تشکیلات و بهبود روش‌ها را به عنوان دبیر شورای اداری شهرداری تهران، ابراهیم شیخ معاون توسعه منابع انسانی، محمد صادق مدیرکل منابع انسانی و مصطفی کاظمی اسفه مشاور و مدیرکل دفتر شهردار تهران را به عنوان عضو شورای اداری شهرداری تهران منصوب کرد.

شهردار تهران در تاریخ ۱۱ اسفند ماه طی حکمی صفا صبوری دیلمی را به عنوان سرپرست معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران جایگزین ایرج معزی کرد. حناچی در تاریخ ۱۳ اسفند ماه هم طی حکمی مهدی کرمی را به عنوان مشاور شهردار و رئیس حراست کل شهرداری منصوب کرد.

گفتنی است؛ انتصابات حناچی در شهرداری تهران طی روزهای اخیر واکنش‌هایی را در شورای شهر به همراه داشت که از این دست می‌توان بهنامه تهدید آمیز حق شناس به حناچی و همچنین  سهم خواهی حق شناس از حناچی اشاره کرد.


باشگاه خبرنگاران جوان

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین