آفتابنیوز : محمودرضا حقیفام در گفتوگو با ایسنا، در خصوص برآورد خسارت اولیه سیل اظهار کرد: همچنان بررسیها برای میزان خسارت ادامه دارد، اما شرکت توانیر در همان ساعات اولیه سیل در استانهای گلستان و مازندران اعتباری را اختصاص داد تا تأمین برق مشترکان در سریعترین زمان ممکن انجام شود.
وی همچنین درباره وضعیت تأمین برق مناطق سیلزده تاکید کرد: در حال حاضر تنها در منطقه کوهرنگ و چگینی در استان لرستان که یک منطقه کوهستانی است و حدود ۷۸ روستا در آن وجود دارد، با مشکل بیبرقی مواجه هستیم.
حقی فام افزود: با توجه به اینکه کل این منطقه را سیل دربر گرفته و هیچگونه دسترسی به شبکه نداریم، احتمالاً برقدار کردن این منطقه به زمان بیشتری نیاز دارد، اما تلاش ما این است که با ایجاد تمهیداتی روند انجام کار را سریعتر کنیم.
وی با بیان اینکه در برخی از نقاط به دلیل از بین رفتن پایهها، شبکه قطع شده و تا زمانی که سطح سیلاب پایین نیاید امکان برقدار کردن این مناطق وجود ندارد، اعلام کرد: با اقدامات صورت گرفته تقریباً مشکل تأمین برق در استان گلستان به طور کامل برطرف شده است و در استان مازندران نیز در همان ساعات اولیه برق مناطق سیلزده وصل شد.
سخنگوی صنعت برق در رابطه با وضعیت برق شیراز نیز گفت: در این بخش با مشکل جدی مواجه نبودیم و تنها برای ایجاد امنیت و جلوگیری از برقگرفتگی، برق دروازه قرآن را قطع کردیم و پس از پایین آمدن آب، برق آن منطقه بهطور کامل وارد مدار شد و مشکل خاصی بهوجود نیامد.
به گفته وی، با توجه به اینکه در تهران و استان البرز نیز بارندگیهای شدیدی را شاهد بودیم، اکیپهای عملیاتی ما در حالت آماده باش قرار گرفتند و در حال حاضر هیچگونه مشکل حادی در شبکه وجود ندارد و صنعت برق کشور نیز برای هرگونه اتفاقی آماده است.
فرهام کرکانی، مدیر دفتر بحران و پدافند غیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب نیز پیش از این به ایسنا گفته بود که بر اساس برآوردهای اولیه صورت گرفته، میزان خسارت در استان گلستان به تأسیسات آبی ۲۶ میلیارد تومان و در استان مازندران در بخش شهری ۳۰ میلیارد تومان و در بخش روستایی ۹ میلیارد تومان بوده است.
بارندگیهای شدید و وقوع سیلاب که در روزهای پایانی سال گذشته مناطق شمالی ایران را درگیر خود کرده بود، با شروع سال ۱۳۹۸ به تدریج سایر مناطق کشور را نیز در بر گرفت و سبب بروز خسارتهای فراوانی شد.