آفتابنیوز : وی با تاکید بر ضرورت تقویت خانه احزاب و رفع اختلافات درون این تشکیلات اظهار داشت: ما احزاب رسمی كشور براساس قانون اساسی و نظام رسمیت پیدا كردهایم و به نمایندگی از احزاب ما در اینجا دور هم جمع شدهایم. اگر ما نتوانیم منافع ملی كشور را با یكدیگر بررسی كنیم به احزاب گسیخته در یكدیگر تبدیل خواهیم شد و بیش از آنچه در دو سال اخیر مورد حمله قرار گرفتهایم، از سوی دیگر افراد مورد نقد و انتقاد قرار خواهیم گرفت.
عسگر اولادی با بیان اینكه «مردم قبل از انقلاب نسبت به احزاب دید منفی داشتند»، گفت: مردم آن احزاب را دولت نشانده میدانستند، اما ما با اینكه احزابی مردمی هستیم، به دلیل نوع رفتارمان موجب شدهایم كه دید مردم نسبت به ما منفی شود.
وی تصریح كرد: اگر خانه احزاب استحكام واقعی خود را به عنوان باشگاه سیاسی داشته باشد مطمئنا در تصمیم سازی كشور جای خود را باز میكند. این در حالی است كه ما در حال حاضر هیچ جایگاهی برای تصمیمگیری نداریم مگر برخی افراد كه به دلیل موقعیت شغلیشان در بحثهای تصمیمسازی حضور دارند.
عضو ارشد مؤتلفه گفت: انتخابات 24 آذر یكی از صحنههایی بود كه نشان داد احزابی كه با یكدیگر فاصله زیادی دارند، در كنار هم قرار گرفتهاند.
عسکراولادی افزود: خود خانه احزاب اگر در كنار یكدیگر صمیمانه اداره شود موجب رشد خواهد شد. این در حالی است كه اگر حزبی درب اتاق فكر خود را ببندد و خیال كند كه در حال رشد است، یقینا اشتباه كرده است.
وی گفت: ما اشكالی كه تاكنون در خانه احزب داشتهایم آن بوده كه در دو دوره اخیر خانه احزاب به سمت رقابت حذفی حركت كرده است. در حالی كه ما باید رفاقت داشته باشیم و نه رقابت زیرا این گونه برخوردها باعث تضعیف ما خواهد شد و به مخالفان فرصت میدهد كه تحزب را از بین ببرند.
عسگر اولادی هشدار داد: اگر تحزب در كشور ضعیف شود، دیكتاتوری قدرت پیدا میكند بنابراین ما باید یك اساسنامه خوب تصویب كنیم و این اساسنامه موجب تعامل خوب احزاب با یكدیگر شود و شان خانه احزاب بالا رود.