کد خبر: ۵۸۶۶۰
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۸۵ - ۱۲:۳۰

انتقاد امیری از نحوه تعامل دولت با احزاب

آفتاب‌‌نیوز : غلامحسین امیری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی افزود: احزاب یکی از نمادهای مدنی جامعه مسحوب می‌شوند که می‌توانند در امر نظارت و تربیت نیروی انسانی و پیگیری مطالبات مردم مؤثر باشند. اگر دولت به احزاب توجه بیشتری نشان می‌داد، بسیاری از مشکلات اقتصادی و سیاسی کشور پدید نمی‌آمد. 

گفتنی است پیش از این فعالین سیاسی از هر دو جناح سیاسی کشور انتقادات مشابهی را به عملکرد دولت نهم در زمینه نحوه تعامل با احزاب مطرح کرده بودند.

توافق نبوی و عسکراولادی درباره احزاب[کلیک کنید]

امیری در ادامه با تأکید بر اهمیت و جایگاه احزاب افزود: دولت در جهت پیشبرد اهداف خود می‌تواند از احزاب استفاده بهینه کنند اما رابطه برخی از مسئولین دولت در سال 85 با تحزب بسیار ضعیف بوده است و برای مثال یارانه‌ای که در دوره پیش به احزاب می‌دادند، از زمان روی کار آمدن دولت نهم قطع شد که این موضوع نشانگر چگونگی تعامل دولتمردان نهم با احزاب و تحزب است. 

وی در خصوص کارکرد حزب گفت: تربیت نیروهای انسانی شایسته و پیگیری مطالبات مردم از مهم‌ترین کارکردهای حزب است و احزاب می‌توانند نیروهای شایسته‌ای را جهت مدیریت امور، به دولت پیشنهاد کنند. احزاب همچنین می‌توانند رابط دولت و مردم باشند و به گونه‌ای بی‌طرفانه، بر اوضاع نظارت و اظهارنظر و نقدهای بی‌طرفانه‌ای انجام دهند. 

وی در پایان و در پاسخ به این سؤال که «نمره دولت در سال 85، در خصوص تعامل با احزاب چند است» گفت: من از پاسخ به این سؤال معذور هستم اما رابطه دولت با احزاب باید بهتر از این باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین