آفتابنیوز : آفتاب: یک عضو هیأت رئیسه مجلس هفتم کارنامه تعامل دولت و پارلمان در سال 85 را مثبت دانست و گفت: «یک اظهارنظر منفی و یا یک انتقاد تند به معنی عدم تعامل نیست».
محسن کوهکن در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب در این باره اظهار داشت: «مهم این است که ما چه تعریفی از تعامل داشته باشیم. اگر تعامل به این معنی است که دولت هر چه میخواهد مجلس تصویب کند و اگر حرف و نظر دیگری ارایه کرد به معنی عدم تعامل است من چنین تعریفی از این مقوله ندارم. تعامل به گمان من این است که دولت و مجلس در راستای ایفای وظایف خود به نوعی همراهی و همکاری بنابر مراعات مصالح مردم برسند».
وی افزود: «در بودجه سال 85 که در سال 84 ارایه شد تعداد قابل توجهی از بندهای تبصرههایی را مجلس اضافه کرده و تبدیل به قانون کرد. دولت امسال با بررسی موارد سال گذشته مواردی را که نمایندگان بر آنها نظر داشتند تا حد زیادی در لایحه بودجه 86 آورده است و برخلاف سال قبل که بحثهای بسیاری درباره بودجه مطرح بود امسال نمایندگان وارد بحثهای کارشناسی و جزئیات مربوط به ماهیت بندهای لایحه شدند».
وی با بیان اینکه من با تعریفی این چنین، تعامل دولت و مجلس را مثبت ارزیابی میکنم گفت: «ممکن است عدهای اختلاف نظر درباره ساعت کار بانکها و یا موضوع تغییر ساعت را به عنوان نقاط عدم تعامل دو طرف تلقی کنند. برداشت من این است که این موارد آنقدر اهمیت ندارد که تعامل دو طرف را خدشهدار کند و از سویی هماهنگی در این موارد هم در نظر من به معنی تعامل ناب و مطلق نیست».
کوهکن ادامه داد: «در مجموع در سال 85 به ویژه در شش ماهه دوم تعامل دولت و مجلس مثبتتر از گذشته بوده است».
این عضو هیأت رئیسه مجلس در پایان گفت: «من انتقاد تند و اظهارنظر یک همکار محترم را نمیتوانم به معنی عدم تعامل بگیرم و یا به معنی تعامل منفی. عدم تعامل آن است که این اختلافات به نقطهای از رویارویی منجر شود که مصالح مردم در این میان قربانی گردد».