کد خبر: ۵۸۹۲۴۸
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۷
مایک پمپئو مدعی شد "تحریم‌ها معطوف به حکومت ایران است تا رفتارشان را تغییر دهند"

وزیر خارجه آمریکا: به‌دنبال جنگ با ایران نیستیم| از فرصت مذاکره با تهران استقبال می‌کنیم| توضیح درباره اعزام ناوهای هواپیمابر و ادوات جنگی به خلیج‌فارس

وزیر امور خارجه آمریکا هدف آمریکا از گسترش حضور نظامی اخیر خود در خاورمیانه را تقویت توان دولت ترامپ در واکنش به آن‌چه هر گونه اقدام متجاوزانه از سوی ایران می‌خواند، عنوان کرد.
آفتاب‌‌نیوز :
مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌بی‌سی ایران را یک تهدید فعال علیه منافع آمریکایی که در حال پراکندن هرج و مرج در خاورمیانه است، خواند و در عین حال گفت: کاخ سفید از فرصت مذاکره با تهران استقبال می‌کند.

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ مایک پمپئو همچنین مدعی شد که متوجه تهدیدهای افزایش یافته از جانب ایران است و دولت دونالد ترامپ در حال تقویت توان خود برای پاسخ به آن‌چه هر گونه اقدام "متجاوزانه" توسط ایران خواند، است؛ به همین دلیل آمریکا یک ناوهواپیمابر و ادوات جنگی دیگر به منطقه اعزام کرد.

وزیر خارجه آمریکا: به‌دنبال جنگ با ایران نیستیم| از فرصت مذاکره با تهران استقبال می‌کنیم| توضیح درباره اعزام ناوهای هواپیمابر و ادوات جنگی به خلیج‌فارس

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین گفت: ما تمام کارهای درست را با تمام توان خود برای افزایش موقعیت امنیتی خود انجام داده‌ایم، اما همچنین می‌خواهیم مطمئن شویم که نیروهای بازدارنده‌ای داریم که اگر ایران تصمیم بگیرد به سراغ یکی از منافع آمریکا در عراق، افغانستان، یمن یا هر جای دیگری در خاورمیانه بیاید، آماده خواهیم بود تا به گونه‌ای مناسب به آن‌ها پاسخ دهیم.

سی‌ان‌بی‌سی در ادامه نوشت: بر خلاف حضور نظامی گسترده‌تر در منطقه، وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد که آمریکا به دنبال جنگ نیست و خود را گرفتار یک جنگ نیز نخواهد کرد.

وی با بیان این که ما نمی‌خواهیم که در محاسبات‌مان دچار اشتباه شویم و  هدف ما جنگ نیست، هدف‌شان را تغییر در رفتار ایران خواند و در اظهاراتی فرافکنانه گفت که امیدواریم مردم ایران سرانجام به آن‌چه می‌خواهند و کاملاً سزاوار آن هستند دست پیدا کنند.

پمپئو در ادامه برای تشریح هدف آمریکا از حضور نظامی گسترده‌تر در منطقه گفت: نیروهایی که مستقر می‌کنیم نیروهایی هستند که قبلاً در منطقه بوده‌اند، همان‌طور که می‌دانید ما گاهی ناوهای هواپیمابر به خلیج فارس می‌فرستیم، اما رئیس جمهور [دونالد ترامپ] می‌خواست مطمئن باشد که اگر چیزی رخ دهد، آماده خواهیم بود تا به گونه‌ای مناسب پاسخ دهیم.

پمپئو افزود که گزینه‌هایی دیپلماتیک آماده دارد تا دونالد ترامپ "در صورتی که ایرانی‌ها تصمیم بدی بگیرند" انتخاب‌هایی داشته باشد.

وزیر امور خارجه آمریکا توضیح کمی درباره این موضوع ارائه کرد که آمریکا احتمال دارد در یک موقعیت مجادله با ایران چه مسیری را پیش بگیرد، اما تاکید کرد که واشنگتن "بیکار نخواهد نشست".

وی در این باره توضیح داد: حمله به منافع آمریکایی توسط نیروهایی که از سوی ایران هدایت می‌شوند، چه نیروهای رسمی ایران باشند و چه نهادی که تحت کنترل ایرانی‌ها باشد ما آن عده نظامی را مسئول خواهیم دانست. رئیس جمهور ترامپ در باره این مسئله به وضوح گفته است که "پاسخ مناسبی خواهیم داد".

وزیر امور خارجه آمریکا برای توجیه اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ایران و نادیده گرفتن تأثیر آن بر مردم عادی، مدعی شد: رک و پوست کنده آن که تحریم‌ها معطوف به حکومت ایران است تا رفتارشان را تغییر دهند. حکومت ایران متوجه هزینه‌ای هست که اعمال می‌شود.

وی به تکرار ادعای خود درباره مداخله ایران در امور ونزوئلا پرداخت و مدعی شد: حکومت ایران در حالی که مردم ایران به خاطر آن‌ها در رنج هستند، در حال پول خرج کردن در ونزوئلا است. آن‌ها به ونزوئلا نیروی نظامی می‌فرستند.

مایک پمپئو در آخر درباره امکان مذاکره میان آمریکا و ایران و با اشاره به اظهارات اخیر دونالد ترامپ، مبنی بر این که امیدوار است روزی ایران با او تماس بگیرد و باهم مذاکره کنند گفت: ما از آن تماس استقبال خواهیم کرد. البته که ما خواستار حل‌وفصلی دیپلماتیک درباره تمام این درگیری‌هایی هستیم که امروز درباره آن در اینجا صحبت کردیم و این به خوبی قابل درک است.

مشاور امنیت ملی آمریکا هفته گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که آمریکا در واکنش به آن‌چه "برخی نشانه‌ها و هشدارهای مشکل‌ساز و جنگ افروزانه" از سوی ایران خوانده، ناو هواپیمابر و هواپیماهای بمب‌افکن به خاورمیانه می‌فرستد.

سپس مقامات پنتاگون [وزارت دفاع آمریکا] نیز روز جمعه اظهار کردند که این وزارت‌خانه آمریکا یک آتشبار ضد موشکی پاتریوت را برای پشتیبانی دفاع در برابر آن‌چه تهدیدهای ایران خوانده شده است به خاورمیانه اعزام می‌کند که بخشی از آرایش نظامی دقیق برای جلوگیری از آن‌چه "حمله نیروهای ایرانی یا نیروهای نیابتی آن‌ها" عنوان شده، است.

کیوان خسروی سخنگوی شورای عالی امنیت ملی کشورمان نیز پیش از این در واکنش به بیانیه بولتون در خصوص اعزام ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به منطقه با هدف اعلام پیام به ایران گفت: بولتون فاقد فهم نظامی و امنیتی است و اظهارات وی بیشتر جنبه خودنمایی دارد.

وی افزود: بر اساس رصد دقیق نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن ۲۱ روز قبل وارد دریای مدیترانه شده است و بیانیه بولتون استفاده ناشیانه از یک رویداد سوخته برای جنگ روانی است.

خسروی با اشاره به ناکامی‌های مستمر ارتش آمریکا در مواجهه با بحران‌های منطقه‌ای خاطر نشان کرد: بعید است فرماندهان و بدنه ارتش آمریکا تمایلی به آزمون توانمندیهای اثبات شده نیروهای مسلح ایران داشته باشند.

ادعای دولت ترامپ درباره دخالت ایران در امور ونزوئلا چندین بار مطرح شده است که پیش از این سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا پیش از این دخالت ایران در امور داخلی ونزوئلا را مضحک خواند و آن را تقبیح کرد.

موسوی افزود: در حالی که به درخواست دولت ونزوئلا متخصصین ایرانی تلاش می‌کنند به بهبود سیستم آب و برق در آن کشور کمک کنند، آمریکا سی میلیارد دلار ذخایر ارزی ونزوئلا را غارت کرده و ملت آن را آماج تروریسم اقتصادی خود قرار داده است و از آنها می‌خواهد یا علیه دولت مشروع خود شورش کنند یا گرسنگی بکشند. این اقدام آمریکا دخالت آشکار و خودسرانه در امور داخلی ونزوئلا بوده و به شدت محکوم است.

به دنبال اقدام متقابل ایران برای کاهش سطح تعهدات برجامی خود از ۱۸ اردیبهشت ۹۸ در راستای صیانت از امنیت و منافع ملی مردم ایران و در اعمال حقوق خود مندرج در بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام،، دونالد ترامپ، شب گذشته با اظهار این که "چیزی که در رابطه با ایران مایلم شاهدش باشم؛ مایلم شاهد این باشم که آنها با من تماس بگیرند".

نماینده دائم ایران در سازمان ملل در گفت‌وگو با شبکه‌ای آمریکایی در پاسخ به این سوال که آیا ایران با آمریکا مذاکره خواهد کرد گفت: اولین سوالی که او [دونالد ترامپ] باید پاسخ دهد این است که چرا میز مذاکره را ترک کرد؟ ما در حال مذاکره با تمامی اعضای برجام از جمله آمریکا در چارچوب کمیسیون مشترک آن توافق بودیم که او ناگهان تصمیم گرفت از میز مذاکره کنار برود. چرا او که با پیشینه پاره کردن یک توافق هسته‌ای که تنها میان ایران و آمریکا نبود، با قدرت‌های دیگر جهان بر سر آن مذاکره شده بود، به امضای شورای امنیت سازمان ملل رسیده و به بخشی از قانون بین‌المللی تبدیل شده بود، پیشنهاد دور جدیدی از مذاکرات با ایران را می‌دهد، این سوال را جواب نداده است؟ چه تضمینی وجود دارد که او در مذاکرات آینده آمریکا با ایران بدعهدی نکند.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۲
1
11
انچه که مسلم است این که ما نباید دست به حرکتی غلط بزنیم .
کرامت سلیمی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۲
10
1
برای بررسی موضوع جنگ ایران و امریکا مجبوریم نگاهی به پشت سر خود و به تاریخ بیندازیم تا ببینیم چراغ هدایتی که در طی تمام تاریخ ، راهبر جنگهای بشریست کدام است.

تمام دولتها برای تسلط بر مردمشان با ایجاد جو ترس و وحشت عمل می کنند.
با افزایش اگاهیها نوع ابزار ایجاد ترس تغییر می کند.
در ۸۰ سال اخیر با سلاحی خیالی و غیر واقعی به نام بمب اتمی این ترس و وحشت را به جهانیان القاء نمودند.

دولت امریکا برای حکومت بر کشور و مناطق تحت سلطه اش نیاز به این دارد که هر از گاهی در منطقه ای از جهان ببری کاغذی بسازد و جنگ طولانی مدتی که خودش ان را کنترل و اداره می کند راه بیندازد .

اگر با دید روانشناسی به مسئله قدرت نگاه کنیم جواب خیلی از سوالات معلوم خواهد شد.
تقریبا” تمامی ارتشهای دنیا از پنتاگون دستور می گیرند و در واقع چیزی که به عنوان ۷۰۰۰ پایگاه نظامی امریکا عنوان می شود همین ارتشها و مکانهای نظامیست که در حدود ۲۰۰ کشور چهان پراکنده اند و اسلحه و سیستمهای مخابراتی و سایر امکانات را در اختیارشان قرار می دهد.و درجه اهمیتشان برحسب موقعیت جغرافیایی فرق می کند و با کمک همین ارتشها امریکا قادر است در هر منطقه ای که اراده کند جنگ و درگیری ایجاد نماید.
یکی از مهمترین ارتشهایی که امریکا بوجود اورد ارتش شوروی بود که در ظاهر نقش رقیب اتمی امریکا را بازی می کرد اما عملا” یک ببر کاغذی بود که امریکا برای پیشبرد نقشه ها و سیاستهایش ان را به کار می گرفت. به عنوان مثال امریکا در سال ۱۹۴۹ با انجام یک ازمایش ظاهرا” اتمی شوروی را به عنوان یک ابرقدرت قلمداد کرد و در طی جنگهای کره (۱۹۴۹-۱۹۵۳) و
ویتنام (۱۹۵۵-۱۹۷۵) وقتی با اعتراض مردم امریکا روبرو شد که چرا باید سربازان امریکا در کره ویتنام کشته شوند و چرا امریکا علیه این دو کشور از سلاحهای اتمی استفاده نمی کند توجیه دولت امریکا برای مردمش این بود که کشورهای کره و ویتنام تحت حمایت شوروی و چین هستند و اگر امریکا از سلاح اتمی استفاده نماید شوروی و چین نیز از سلاح اتمی استفاده خواهد کرد و چاره ای جز استفاده از سربازان امریکایی و سلاحهای متعارف ندارند. بعد ها افرادی در امریکا با روشهای مختلف فاش نمودند که امریکا در ویتنام و کره و جاهای دیگر افراد خودش را از بین می برد که نمونه اش ساخت فیلمهایی همچون رامبو در ویتنام و رامبو در افغانستان و همینطور فیلم عملیات مرداب می باشد.
در سال 1369 امریکا عراق را یا فریب داد و یا عراق با امریکا هماهنگ بود تا کشور کویت توسط عراق اشغال شود و به همین بهانه امریکا به خلیج فارس لشکر کشی نمود و به عراق حمله نمود و 42 روز مردم عراق بی دفاع بمباران شدند بعد حمله زمینی شروع شد و نیروهای امریکا تحت فرماندهی ژنرال نورمن شوارتسکف تا نزدیکیهای بغداد پیش رفتند . اما دولت امریکا به نیروهای امریکایی دستور توقف عملیات را دادند .
ژنرال شوارتسکف از دولت امریکا 24 ساعت مهلت خواست تا بغداد را اشغال و صدام و سران حزب بعث را دستگیر نماید اما نه تنها درخواست این ژنرال امریکایی مورد موافقت قرار نگرفت بلکه ژنرال نورمن شوارتسکف برکنار شد و اکثر نیروهای زمینی امریکا نیز عقب نشینی نمودند و حدود 80 درصد انها به امریکا باز گردانده شدند.

تا مدتها ژنرال شوارتسکف در سخنرانیهایش از مقامات امریکایی مخصوصا" بوش پدر و همچنین وزیر امور خارجه وارن کریستوفر انتقاد می کرد و غیر مستقیم مقامات امریکایی را خائن به بشریت معرفی می کرد.

امریکا جنگ با عراق را حدود 13 سال کش و قوس داد و این نشان می دهد که دولت امریکا هیچ تمایلی ندارد که یک پیروزی سریع بدست اید بلکه با ایجاد جنگها و طولانی کردن ان به اهداف دیگری فکر می کند.
جنگهای قبلی امریکا نیز از مدل و شیوه مشابهی پیروی می کند.

جنگ کره از سال 1949 تا 1953 در حالی که امریکا مدعی ابرقدرتی جهان ان هم ابرقدرت به اصطلاح اتمی بود. اگر امریکا ابرقدرت اتمی بود و تمایل به پیروزی سریع در جنگ کره داشت استعمال یک بمب اتمی ( اگر داشت ) کافی بود تا تمامی نیروهای متخاصم با امریکا را تسلیم نماید.
جنگ ویتنام از سال 1955 تا 1975 بیست سال طول کشید و چطور می توان بیست سال سال حضور نظامی امریکا را در کشور ویتنام که نه نفت و گاز دارد و نه محصول ارزشمند دیگری که به درد امریکا بخورد و به بهای جان ده ها هزار و شاید هم صدها هزار نفر سرباز امریکایی تمام شد توجیه کرد . چرا که اگر سلاح هسته ای داشت بیست سال طول نمی کشید. امریکا وقتی در توجیه جنگ ویتنام کم اورد به بهانه جلوگیری از نفوذ کمونیسم انرا چند ملیتی کرد و خروجی اینکار باعث بوجود امدن گروه های خطرناکی همچون خمر های سرخ شد که در کشورهای کامبوج, لائوس و خود ویتنام میلیونها نفر را قتل عام کردند. همانطور که از دل جنگهای امریکا در عراق و افغانستان گروههای خطرناکی همچون داعش و طالبان بوجود امدند که وحشتناکترین جنایتهای تاریخ بشری را انجام دادند.

جنگهای خاور میانه و جنگهای داخلی افریقا که بیش از 40 سال طول کشیده اند همه و همه نشان دهنده عدم تمایل دولت امریکا و متحدانش برای پیروزی سریع در جنگها و بر عکس نشان دهنده سیاست پردازی انها در طولانی نمودن جنگها و بهره برداری از این جنگهاست.

جنگ بالکان نیز اینگونه بود و سالها طول کشید.

قطعا" امریکا در مورد ایران مدل مشابهی را پیاده خواهد نمود و با بمباران مناطقی از ایران و از بین بردن صنایع و اقتصاد کشور ، ایران را در حد کشورهای افریقایی به نابودی خواهد کشاند. و سالها این جنگ و بمباران مردم بی گناه ادامه خواهد یافت.
جالب است فرماندهان گروههای تروریستی که از دل این جنگها بیرون می ایند در کل جهان افراد مشهوری می شوند. مثل پول پوت در کامبوج ، اسامه بن لادن و ملا عمر در افغانستان، ابوبکر بغدادی در سوریه، ابو مصعب زرقاوی در عراق و ........


بنده تصورم این است که تنها راه جلوگیری از حمله امریکا به ایران این است که مقامات طراز اول کشور بدون هیچ ترس و واهمه ای دروغ بودن سلاح اتمی را افشا نمایند. به این طریق امریکا از درون دچار تشتت و هرج و مرج خواهد شد . چون امریکا نمی تواند عملا" نشان دهد که سلاح اتمی دارد و یکپارچگی امریکا و متحدانش و همچنین ارتباط بین پایگاههای نظامی امریکا در کل دنیا دچار فروپاشی خواهد گردید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۲
7
3
ببینید کار را به کجا کشوندین که هرچی پمپئو بگه را باور میکنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۲
0
13
نیاز به جنگ و ناو هواپیما بر و بمب افکن نیست ، ما ملت با همه توان بجان هم افتاده ایم ، خودرو سازان و شرکتهای لوازم خانگی و غیرو قیمت هایشان را شش برابر کرده اند و مسیولان فقط تکذیب میکنند و تشویق به ازدواج!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۲
12
3
تجاوز گر توئی که از آنطرف دنیا آمده ای اینجا
اگر دست از پا خطا کنی هر یک از ناو های جنگی ات را با یک موشک نابود خواهیم کرد.
کرامت سلیمی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۳
0
0
مدیر محترم سایت با سلام و احترام

ضمن تشکر از شما به خاطر درج نظر بنده ، جسارتا" ایا برایتان امکان دارد که این متن را تحت عنوان " امریکا در هیچ جنگی به دنبال پیروزی سریع نیست . چرا؟" به عنوان یک یادداشت قرار دهید.

قبل از اینکه دیر شود ( ویا به معنای واقعی دیرتر شود) شما رسانه ها وارد عمل شوید تا بتوانیم با کمک همدیگر جلوی یک جنگ خانمانسوز را بگیریم. جنگی که کشور ما را برای همیشه نابود خواهد کرد و در نهایت محل تاخت و تاز گروههای تروریستی خواهد نمود.

در مورد امریکا و عملکردهای مشکوک و سوال برانگیز این کشور موضوعات زیادی وجود دارد که اگر مطرح و به شکل گسترده رسانه ای شوند می تواند به تغییر فضای جنگی و حتی شکستن تحریمها منجر شوند.

امیدوارم با باور احساسات بنده نسبت به اینده کشورمان خواهش بنده را قبول فرمایید و مطلب ارسالی را در سایتتان در صفحه اصلی قرار دهید.


منتظر پاسخ شما هستم.

در پناه خدای بزرگ باشید.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین