آفتابنیوز : به گزارش آسوشیتدپرس، «هرمان ووک» که تا روزهای آخر زندگی خود نیز همچنان مشغول نوشتن بود، بیشتر برای نگارش داستانهای تاریخی دقیق و مطالعهشده شامل «بادهای جنگ» (۱۹۷۱) و «جنگ و یادآوری» (۱۹۷۸) شناخته شده است که هر دو رمان با اقتباس و تبدیل شده به سریالهای تلویزیونی موفق به کسب جایزه اِمی شدند.
«بادهای جنگ» در سال ۱۹۸۳ در قالب یک سریال ۱۶ ساعته ساخته شد و از شبکه ABC به روی آنتن رفت و با جذب ۱۴۰ میلیون مخاطب، یکی از پربینندهترین سریالهای تاریخ نام گرفت.
اما رمان «طغیان قابیل» نوشته «هرمان ووک» در سال ۱۹۵۱ به عنوان یکی از اولین آثاری داستانی که به پیامدهای انسانی جنگ جهانی دوم میپرداخت، بسیار مورد تحسین منتقدین قرار گرفت و با فروش پنج میلیون نسخهای در آمریکا و انگلیس در طول چهار سال به یکی از آثار پرفروش تبدیل شد و یک نمایشنامه نیز بر اساس آن بر روی صحنه برادوی رفت.
همچنین در سال ۱۹۵۴ فیلمی با اقتباس از این رمان برنده جایزه پولیتزر با بازی «همفری بوگارت» در نقش «کاپیتان کوئیگ» و «فرد مکمورای» در نقش «سرهنگ تام کیفر» ساخته شد.
مجله تایم در سال ۱۹۵۵ با اختصاص دادن مطلبی ویژه به «هرمان ووک» او را در تراز نویسندگان بزرگ آن دوره چون «نورمن میلر» و «جان اشتاینبک» قرار داد که خوش بینی و میهن پرستی بینظیری در آثارش وجود دارد.
رمان ۵۶۵ صفحهای «مارجوری»، «کارنیوال را متوقف نکن»، «بیرون و درون»، «امید»، «شکوه»، «حفرهای در تگزاس»، «زبانی که خدا با آن حرف میزند» و «تاملاتی از یک نویسنده ۱۰۰ ساله» از جمله دیگر آثار «هرمان ووک» هستند.
منبع: ایسنا