زمان آن فرا رسیده که جنبش ضدجنگ در آمریکا بر دولت ترامپ فشار آورند؛ جهان جنگ با ایران را نمیخواهد
آفتابنیوز : سرویس بین الملل- نشریه "آسیا تایمز" با اشاره به اینکه هراس گستردهای نسبت به این موضوع ایجاد شده که امریکا و متحدان آن ممکن است عملیات نظامی علیه ایران را آغاز کند، مینویسد: "یک ناو هواپیمابر ایالات متحده امریکا و بمبافکنهای بی -52 آن کشور در حال حاضر در منطقه مستقر شدهاند.
به گزارش آفتابنیوز، آسیاتایمز افزوده است: اکنون بیش از یک سال است که امریکا یکجانبه از توافق هستهای با ایران که میان آن کشور و شش قدرت جهانی بوده خارج شده است. امریکا نه تنها تحریمهای اقتصادی را مجددا بر ایران تحمیل کرده بلکه کشورهای دیگر را نیز مجبور کرده که حجم تجارتشان با آن کشور را به شدت کاهش دهند. این در حالی است که آژانس بین المللی انرژی اتمی بارها تاکید کرده که ایران مفاد برجام را رعایت کرده است. با این حال، ترامپ مصمم است تا با افزایش نفوذ لابی دولت اسرائیل و شخص نتانیاهو و افزایش تاثیرگذاری آنان بر امریکا علیه ایران اقدام کند.
ایران ثروت نفت و گاز را در اختیار دارد، میزان و سطح دانش و تواناییهای ایران تقویت شده است و با توجه به استقلال ملی و تجربیات تاریخی وابسته به آن ایران اکنون یک تهدید برای اسرائیل است. علاوه بر آن، دولت ایران مدافع مستحکم دولت سوریه است که مخالف اشغال بلندیهای جولان توسط اسرائیل است. ایران با حزب الله لبنان نیز در ارتباط است. از سوی دیگر، امریکا و اسرائیل تصمیم دارند تا از طرح موسوم به "معامله قرن" برای حل مناقشه طولانیمدت اسرائیل و فلسطین رونمایی کنند. این در حالی است که این طرح از سوی فلسطینیها و اکثر مردم غرب آسیا رد شده است. در نتیجه، امریکا و اسرائیل عصبانی هستند. در این میان، ایران نیز مخالف راه حل اسرائیلی و امریکایی است.
این نشریه در ادامه می نویسد: "این جالب است که اسرائیل چنین خصومتی علیه ایران را از خود نشان دهد، در حالی که در ایران کلیمیان نه تنها از سوی قانون اساسی ایران برسمیت شناخته شدهاند بلکه نمایندهای در مجلس آن کشور دارند. این موضوع در غرب آسیا منحصر بفرد و کمسابقه است. این نشانهای از ناکامی اسرائیل در اثبات تعهد واقعی خود نسبت به یهودیان است.
همچنین، یکی دیگر از متحدان نزدیک ترامپ در منطقه یعنی عربستان نیز به دنبال تضعیف ایران است. نخبگان عربستان انقلاب ایران در سال 1979 میلادی را تهدیدی برای موقعیت خود دیدند؛ انقلابی اسلامی که مخالف با سلطه امریکا در منطقه بود و مخالف حکومتهای سلطنتی. با افزایش نفوذ ایران در غرب آسیا به ویژه پس از جنگ امریکا و بریتانیا علیه عراق، نخبگان عربستان بیشتر نسبت به افزایش قدرت ایران نگران شدند و از امریکا خواستند تا نقش ایران را در منطقه محدود سازد. آنان نگران افزایش قدرت شیعیان در عراق پس از سقوط صدام در سال 2003 میلادی به این سو بودهاند.
در همین حال، "امی گودمن" خبرنگار معروف صلحطلب امریکایی و برنده جوایز متعددی چون جایزه "نوبل الترناتیو" معتقد است که "جان بولتون" مشاور امنیت ملی ترامپ اشتیاق زیادی برای حمله نظامی علیه ایران دارد؛ امری که میتواند کابوسی برای جهان باشد.
"امی گودمن" که برنامههای معروفی در شبکه "دموکراسی هم اکنون" شبکه نزدیک به چپهای امریکایی مدافع صلح دارد، میگوید: "در کارزار انتخاباتی، ترامپ علیه سیاست مداخله امریکا در کشورهای دیگر شعار داد و از مداخلات نظامی خارجی در افغانستان و عراق انتقاد کرد. او در اوایل سال 2013 میلادی در توئیتی نوشته بود: "آیا میتوانید یاور کنید که جنگ افغانستان طولانیترین جنگ تاریخی ما است". او خواستار بازگشت نیروهای امریکایی به خانه شده بود. او در کنفرانسی در سال 2018 میلادی در مورد سوریه گفت که خواستار بازگشت نیروهای امریکایی به امریکا است. او گفته بود در نتیجه جنگ در خاورمیانه در 17 سال گذشته امریکا بیش از 7 تریلیون دلار از دست داده است و در مقابل هیچ چیزی به دست نیاورده است. با این حال، علیرغم شعارهای قبلی او، سیاست کنونی ترامپ در خاورمیانه امریکا را در معرض جنگ با ایران قرار داده است. گزینهای که جان بولتون و پمپئو از آن پشتیبانی میکنند. بولتون میل خود برای تغییر رژیم در ایران را پنهان نکرده است. او همین آرزو را برای کوبا و ونزوئلا دارد".
گودمن در ادامه میافزاید: "اکنون او جنگطلب است اما در دوره جوانی در دهه 70 میلادی زمان دانشجویی در دانشگاه ییل مخالف جنگ امریکا در ویتنام بود. او گفته بود:"من دوست نداشتم در یک زمین کشت برنج در جنوب شرقی آسیا در جریان جنگ بمیرم". اکنون زمان آن فرا رسیده که جنبش ضدجنگ در امریکا و اعضای کنگره بر دولت ترامپ فشار آورند. جهان جنگ با ایران را نمیخواهد".