امروز آخرین جلسه محاکمه اعضای وقت هیئت مدیره بانک سرمایه برگزار شد و رسول امیرقهرمانی نماینده دادستان، در ادامه جلسه محاکمه و اخذ آخرین دفاع از متهمان گفت: در ارتباط با شرکتهای هدایتی هیئت مدیره مصوبات را مشروط نوشته که مثلا تسهیلات مشروط به اینکه وثیقه بدهد یا اعتبارسنجی شود پرداخت شود، اما در مقام اجرا درست انجام نشده و در مسئله هدایتی تقصیرات متوجه خانی و حیدرآبادی است.
نماینده دادستان در ادامه به دخالت اشخاص برای انتخاب خانی به عنوان مدیرعامل بانک سرمایه اشاره کرد و گفت: نقش آقای عبدالله کریمی در این باره چه بوده است؟ عبدالله کریمی در دفتر چه کسی کار میکرده است؟ ما یک نامهای داریم که براساس آن بهمن خادم در تاریخ ۱۹ مرداد سال ۹۵ با مصوبه هیئت مدیره به عنوان مدیرعامل انتخاب شده است اما به یکباره چطور شما مدیرعامل میشوید.
در این هنگام یکی از متهمان که نشسته بود گفت: تهدیدمان کردند. اگر هم به زندان بروم موضوع را پیگیری میکنم تا مشخص شود ۴درصدها به چه کسانی داده شده است.
در ادامه نماینده دادستان گفت: آقای خانی چه دستهای پشت صحنهای وجود داشته؟ برای تاراج اموال مردم چه خبر بوده است. شما بزرگترین خدمت را به امامی در شرکت توسعه ساختمان کردید. تسهیلات را افراد سالم میگیرند که به راحتی قابل ردیابی است اما امامی کار فنی میکرده و به اسم تسهیلات پول دریافت نمیکرده است.
وی گفت: امامی با مدیران شرکت توسعه ساختمان تبانی میکند و یک ملک ارزان قیمت ۸۰ الی ۹۰ میلیارد تومانی را به قیمت ۱۹۶ میلیارد به بانک سرمایه میفروشد و مابهالتفاوت آن را پول میگیرد و این همان پولی است که به اسم افزایش سرمایه به شرکت توسعه ساختمان داده شد و آنها هم پول را به امامی دادند.
قهرمانی افزود: همچنین برای ساخت شهرزاد۲ نیز پولهایی داده شده است؛ ما مخالف توسعه فیلم و فرهنگ در کشور نیستیم اما معتقدیم شرایط باید برای همه مساوی و یکسان باشد. این آقا به بانک آمده و بدون اعتبارسنجی و صرفا با رفاقت شما تسهیلات گرفته است و پولها نیز ابتدا به حساب شرکتهای زیرمجموعه بانک سرمایه و آنجا پرداخت شده و تسویه نیز نشده است.
وی افزود: چرا به ریختهگران با وجود ممنوعالمعامله بودن تسهیلات دادید؟ در یکجا گفتهاید که نمیدانستیم ریختهگران ممنوعالمعامله است و در جای دیگر شرکت سایهگستر را تحت فشار قرار دادید تا چکهای ریختهگران وصول شود.
نماینده دادستان افزود: ۶۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت به ریختهگران تصویب شده بود که خوشبختانه جلوی آن گرفته شد. در ازای چه وثیقهای میخواستید این مبلغ را به ریختهگران بدهید؟ در ازای زمینهای مزروعی؟ ۴ تا گندم و یونجه تسهیلات را پوشش میدهد؟
قهرمانی اصل پرداخت پول به شرکتهای توسعه ساختمان و پایدار قشم را کاملا غیرقانونی خواند و گفت: متاسفانه بانکها حق جمعی و فرعی را حسب مقررات بانک مرکزی رعایت نمیکنند و امروز تخلفات زیادی را در نظام بانکی مشاهده میکنیم. هم بانکهای دیگر و هم شما غلط میکنید که مقررات را رعایت نمیکنید. حتی اگر این افراد همان روز دریافت تسهیلات آن را تسویه میکردند باز هم در جرم تاثیری نداشت زیرا این وجوه باید در تولید و اشتغال به کار گرفته میشد نه در واردات کالاهای بنجل.
قهرمانی گفت: آقای خانی میگوید اخلالگر نیست و از خانواده شهداست. آقای خانی در دوره مدیریت شما ۱۳۰۰ میلیارد تومان رفته و عمدتا مشکوکالوصول است آیا با مرام شهادت تناسب داد؟
در ادامه قاضی مسعودی مقام پایان جلسه رسیدگی را اعلام و زمان برگزاری جلسه بعدی را روز شنبه آینده اعلام کرد.
اگر با خانواده شهدا در محیط کار ؛همکار بوده باشید به خوبی به صحبت های این آقا آشنا هستید.
همه شان، بدون استثنا همه شان طلبکار هستند، کار نمی کنند، توقع زیاد دارند، ضوابط سازمان را رعایت نمی کنند، با کلنی خانواده شهدایی که در سازمان تشکیل می دهند عملا حکومت خودمختار تشکیل داده اند.
مالیات نمیدهند، مدرک تحصیلی آنها یک رده بالاتر محاسبه می شود، 30% افزایش حقوق و اضافه کار به آنها تعلق میگیرد ، بلافاصله رسمی می شوند ، اگر بخواهند و دوست داشته باشند سمت بگیرند حتی اگر مدیر رده بالایی هم بدلیل متخصص نبودن با آنها موافقت نکند با نفوذ نه فقط پست مربوطه را دریافت احراز می کنند بلکه حتی اگر به مشکلی هم برخورد کردند برای ایشان یک باکس جدید در تشکیلات سازمانی تعریف می کنند.
ادبیات این آقای مختلس هم مشابه بقیه است.