آفتابنیوز : آفتاب: محمود فرشیدی وزیر آموزش و پرورش پرحاشیه کابینه نهم روز چهارشنبه به بهارستان میرود تا نمایندگان مجلس پس از ماهها کش و قوس به داوری در مورد عملکرد او در دوران وزارتش بپردازند. این در حالی است که استیضاح فرشیدی در ماههای گذشته به موضوع بحثهای دامنهداری میان نمایندگان و حتی اعضای فراکسیون اکثریت مبدل شده و جدالهای کلامی میان مخالفان و موافقان او گاه چنان حاد میشد که امضا کنندگان استیضاح را به انتقاد صریح از آنچه «عملکرد جانبدارانه هیات رئیسه برای ابقا وزیر» مینامیدند وا میداشت.
این همه در شرایطی رخ میداد که برخی از ناظران و نمایندگان مجلس با اشاره به کارنامه این وزیر دولت نهم، این درخواست را مطرح کردند که احمدینژاد خود راسا فرشیدی را عزل کند و به ماجرا خاتمه دهد.
[اینجا] درخواستی که سکوت سنگین رئیسجمهور در برابر آن، افکار عمومی را به این نتیجه رساند که احمدی نژاد تمام قد پشت وزیر خود ایستاده است و تصمیم دارد تا آخر به حمایت از او ادامه بدهد.
مخالفان فرشیدی، نمود تحجر در آموزش و پرورش، عزل یکباره و سلیقهای مدیران، نا آشنایی با بافت آموزش و پرورش، بیتوجهی به مشکلات معلمان و .... را به عنوان دلایل پافشاری خود برای برکناری او ذکر میکنند. این درحالی است که وزیر آموزش و پرورش کابینه نهم علاوه بر اینها، موضوع آزمون موهن ضمن فرهنگیان را نیز در کارنامه خود دارد.
بهت و حیرت از توهین به پیامبر [اینجا]به هر حال استیضاح محمود فرشیدی سرانجام روز چهارشنبه در صحن علنی مجلس طرح میشود. استیضاحی که یکی از مطالبات اصلی تجمعات معلمان به شمار میرود اما خود او از آن به عنوان فرصتی برای دفاع از دستاوردهایش نام برده است. این در حالی است که به اعتقاد بسیاری از نمایندگان در صورتی که موارد آن فارغ از جناحبندیهای سیاسی مورد ارزیابی قرار بگیرد امید چندانی برای تداوم دوران وزارت فرشیدی باقی نمیگذارد.
یکی از طراحان اصلی این استیضاح در همین رابطه به خبرنگار سیاسی آفتاب میگوید: طبق نظرسنجی ما 70 درصد از نمایندگان مخالف ایشان هستند و اگر همین ترکیب با اندکی اختلاف حفظ شود فرشیدی دیگر به عنوان وزیر نخواهد بود.
داریوش قنبری میافزاید: اعضای بانفوذ فراکسیون اصولگرا در این چند روز فعالیت خویش را برای منصرف نمودن استیضاحکنندگان افزایش دادهاند اما به نظر من اکثر نمایندگان بر برکناری فرشیدی اصرار دارند.
قنبری که مشکلات کنونی وزارت آموزش و پرورش را ناشی از ضعف مدیریت آن ارزیابی میکند معتقد است: وزارت آموزش و پرورش در زمان صدارت فرشیدی از حالت آموزشی درآمده و تبدیل به یک مکان امنیتی شده، بهگونهای که فرهنگیان به دلیل تر س از انفصال از خدمت و اخراج دیگر حتی جرات یک انتقاد ساده را هم ندارند و امنیت شغلی خود را از دست داداند.
نماینده ایلام خاطر نشان میکند: ترکیب استیضاحکنندگان بهگونهای است که از تمام فراکسیونهای مختلف در آن یافت میشود و این به معنای آن است که استیضاح فرشیدی جناحی یا گروهی نیست و تمام طیفهای مجلس بر عزل ایشان متفقالقول هستند. بنابراین به نظر من فرشیدی اولین وزیر دولت احمدینژادخواهد بود که از طریق استیضاح برکنار میشود.
باید چند ساعت دیگر منتظر ماند و دید که این پیشبینی چقدر به واقعیت نزدیک است.