هجدهم مهر ۹۸ خانم جوانی به نام "فریبا" در تماس با اورژانس ۱۱۵ برای همسر جوانش تقاضای کمک کرد که با حضور عوامل اروژانس در محل حادثه با جسد بیجان مردی ۴۲ ساله به هویت "جمال" که از اتباع افغانستان بود، روبهرو شدند و موضوع به پلیس ۱۱۰ اعلام شد.
با تأیید خبر اولیه توسط مأموران کلانتری ۱۰۳ گاندی، موضوع به بازپرس ویژه قتل و کارآگاهان اداره دهم اطلاع داد شد.
وجود آثار جراحت (کبودی در صورت و گردن) با حضور تیم تشخیص هویت مشهود بود و با توجه به احتمال علت فوت در اثر خفگی، جسد برای تعیین علت دقیق فوت به دستور بازپرس ویژه قتل به پزشکی قانونی منتقل شد.
کارآگاهان در تحقیقات اولیه با اظهارات ضد و نقیض همسر متوفی روبهرو شدند و وی به عنوان نخستین مظنون پرونده بازداشت شد و تحت بازجویی قرار گرفت.
فریبا پس از دو روز سکوت، سرانجام لب به اعتراف گشوده و گفت: سال گذشته دختر داییام فوت کرد و من برای دلداری به پسرداییام رحیم، با وی ارتباط تلفنی و حضوری برقرار کردم، رحیم در این دیدارها در جریان مشکلات خانوادگی من قرار گرفت و تصمیم گرفت برای رهایی من از مشکلات خانوادگی راهحلی پیدا کند.
وی افزود: رحیم اصرار داشت تا از جمال جدا شوم اما متوجه شد همسرم حاضر به جدایی نیست، یک روز طبق معمول در حال شکایت از زندگی مشترکم بودم که رحیم گفت قصد کشتن جمال را دارد؛ من از او خواستم از این کار صرفنظر کند اما رحیم گفت تو دخترعمه من هستی و نمیتوانم شاهد زندگی مشترک همراه با رنج و سختی تو و فرزندانت باشم.
فریبا ادامه داد: همسرم سرایدار بود و نمیتوانست منزل را ترک کند؛ شب حادثه به تنهایی و بیخبر از اینکه رحیم قصد عملی کردن نقشهاش را دارد، به منزل مادرم در جنوب تهران رفتم، صبح پس از بازگشت به منزل با جسد بیجان همسرم روبهرو شدم.
رحیم، در پی اظهارات همسر مقتول دستگیر و به اداره دهم پلیس آگاهی منتقل شد.
رحیم ابتدا منکر ارتکاب به قتل جمال بود اما در ادامه بازجوییها و با توجه به اظهارات فریبا لب به اعتراف گشود و گفت: با توجه به احساس مسئولیت و دلسوزی زیادی که نسبت به زندگی فریبا پیدا کرده بودم تصمیم به قتل همسرش گرفتم.
وی افزود: شب هفدهم مهر ماه با اطلاع از مراجعه فریبا به منزل مادرش، با یک جعبه شیرینی به دیدن جمال رفتم، از بدو ورود به منزل بدون مقدمه با جمال درگیر شدم و در حالیکه او اصلاً علت این رفتار خصمانه مرا نمیدانست با روسری افتاده کنار مبل، جمال را خفه کردم.
سرهنگ علی ولیپور گودرزی؛ معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت با اعلام این خبر گفت: متهمان به دستور بازپرس شعبه پنجم دادسرای ناحیه ۲۷ برای کشف زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفتند.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان برای حل مشکلات خانوادگی خود از مشاوران و روانشناسان خبره کمک گرفته و از مطرح کردن مسائل شخصی خود با افراد ناآگاه خودداری کنند.
گودرزی تصریح کرد: ۱۲ مرکز مشاوره در سطح شهر تهران تحت عنوان مراکز مشاوره آرامش و زیر نظر نیروی انتظامی، به خانوادهها خدمات مشاوره رایگان ارائه میدهد که شهروندان می توانند از طریق تماس با مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ آدرس و تلفن مراکز مذکور را دریافت و در یک فضای کاملاً درمانی و امن مشکلات خود را با متخصصان درمیان بگذارند.