آفتابنیوز : آفتاب: رئیس جدید کمیسیون فرهنگی مجلس هفتم با انتقاد از برخوردهای افراطی صورت گرفته با عماد افروغ، موضوعات اخیر را در تغییر ریاست کمیسیون فرهنگی بیتأثیر دانست.
عباسعلی اختری که روز یکشنبه با 11 رأی موافق اعضا، به ریاست کمیسیون فرهنگی مجلس انتخاب شد در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب درباره روند انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون گفت: «روال انتخابات در مجلس و کمیسیونها این است که همواره بیش از تعداد مورد نیاز کاندیدا میشوند. در کمیسیون فرهنگی هم سال گذشته بنده و دکتر افروغ کاندیدا شده بودیم. در انتخابات گذشته دکتر افروغ با اختلاف یکی – دو رأی بیشتر از من به ریاست کمیسیون رسید و در این مدت با زحمتهایی که متحمل شد کمیسیون را اداره کرد که مورد تشکر بنده و اعضا میباشد».
وی افزود: «در انتخابات امسال نیز باز هم بنده کاندیدا بودم و دکتر افروغ هم کاندیدا بود. ایشان هم رأی خوبی آورد. یعنی با اختلاف یک رأی (بنده یازده رأی و دکتر افروغ 10 رأی) طبق آییننامه داخلی، قهرا مسئولیت را بنده به عهده گرفتم».
اختری درباره ارزیابی خود از عملکرد افروغ طی مدت ریاست بر کمیسیون فرهنگی گفت: «کارهای فرهنگی مثل کارهای عمرانی و آبادی نیست که محسوس باشد. تا آنجا که ما خدمتشان بودیم ایشان پشتکار داشت و طرحهای مربوط به مد لباس و طرح تسهیل ازدواج جوانان و... در دوره ریاست ایشان به سامان رسید. بالاخره عملکرد ایشان خوب بود.».
رئیس جدید کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به این سؤال که وقایع اخیر تا چه حد بر روند رأیگیری انتخاب هیأت رئیسه مؤثر بود اظهار داشت: «من فکر نمیکنم خیلی اثر داشته باشد. همانطور که گفتم سال گذشته هم تفاوت، یک رأی بود. امسال هم به همین شکل. این امور خیلی اثر ندارد. کسی که اظهارنظر فرهنگی میکند و کارشناس است اقتضا نمیکند که تشخیص او با همه تشخیصها یکسان باشد. دکتر افروغ تحلیلی داشتند و در تبیین بحث مصلحت و حقیقت سخنانی داشتند که خوانندگان شاید تحلیل دیگری در این مورد داشته و به آن نقد داشته باشند. اما من و بقیه فکر نمیکنیم این امور چندان تأثیری در کمیسیون داشته باشد».
اختری در پایان از برخوردهای صورت گرفته با افروغ انتقاد کرد و افزود: «این برخوردها قابل تأیید نیست. ایشان امروز چند لحظهای در کمیسیون درباره تهدید به ترور و این مسایل صحبت کردند. به نظر من کسی که این کار را کرده خیلی سطحی و کوته فکر بوده است چرا که در SMS شماره میافتد و قابل پیگرد است و این گونه برخوردها را مرام و آئیین و ادب ما به هیچ وجه تأیید نمیکند».