کد خبر: ۶۲۱۰۰
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۸۶ - ۰۸:۳۳

هشدار علیخانی درباره پیامدهای عملکرد دولت نهم

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: یک عضو فراكسیون اقلیت مجلس معتقد است دامن زدن به مطالبات مردم خارج از ظرفیت‌های كشور، صرف بی‌رویه ارز برای واردات، تهی كردن حساب ذخیره‌ ارزی، دیپلماسی غیر فعال دولت كه باعث تقلیل روابط ایران و كشورهای خارجی می‌شود وضعیتی خاص ایجاد خواهد کرد و هیچ دولتی در آینده توان تمشیت امور مردم و اداره‌ كشور را بدون بحران نخواهد داشت. 

محمد علیخانی تصریح كرد: تصمیم‌گیری نكردن صحیح و به موقع و بی‌توجهی به نظریات خبرگان و كارشناسان اقتصادی فرصت‌های بسیار زیادی را در عرصه‌ داخلی و هم خارجی از دسترس كشور خارج می‌كنند چرا كه كشور باید ماه‌ها فقط به خاطر تعیین نشدن نرخ بهره‌ بانكی دچار بی‌ثباتی و بلاتكلیفی اقتصادی باشد. 

وی با طرح این سوال كه چرا دائما باید تعرفه‌های واردات كالا دستخوش تغییر و تحول شود گفت: چرا برخی از اقلام نظیر سیمان كه نقش اساسی در ساخت و ساز دارد یك روز در سبد كالای حمایتی قرار گرفته و یك روز از این سبد خارج می‌شود.

عضو فراكسیون اقلیت مجلس افزود: مسوولیت واردات بی‌رویه شكر و برنج كه هزاران كشاورز را با نداشتن امنیت شغلی روبرو كرده در دولت بر عهده كیست؟ آیا برای واردات بی‌حد و مرز میوه كه ارز كشور را به جای قرار دادن در چرخه‌ی تولید و ایجاد اشتغال سرازیر بازارهای خارجی می‌كند فكری اندیشه شده است؟ یا هدف آن است كه به هر قیمتی حتی از دست رفتن هزاران شغل در عرصه‌ كشاورزی با استفاده از ارز كشور قیمت میوه را فقط برای مدت محدودی ثابت نگه داریم. با خود می‌اندیشم چه حكیمانه گفته است وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی كه دولت‌های آینده در اداره‌ كشور به دلیل بالا رفتن توقعات مردم با مشكل مواجه خواهند شد.

علیخانی همچنین با بیان این كه انتخابات نیازمند الزامات و پیش زمینه‌های مختلف است افزود: یكی از مهم‌ترین این الزامات، تلاش زمامداران برای از بین بردن و زدودن هر گونه شائبه مبنی بر جهت‌دار بودن مجریان برگزاری انتخابات، له یا علیه جریانات و گروه‌های سیاسی موجود است.

نماینده‌ قزوین ادامه داد: امری كه تضمین‌كننده رقابتی آزاد و بدون خدشه است لیكن در كشور ما در كمال تاسف نه تنها تجربیات گذشته همچون ممانعت از حضور خبرنگاران به هنگام ثبت‌نام نامزدها در ستاد انتخابات كشور یا جلوگیری از فعالیت نظارتی احزاب در جریان انتخابات شوراها و پاره‌ای دیگر از مسائل چندان موجب دلگرمی و امیدواری بیش‌تر شهروندان و جریانات سیاسی نیست بلكه در برهه‌ كنونی اقدامی همچون تعیین تاریخ برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در 24 اسفندماه از هم‌اكنون موجبات نگرانی‌های بسیاری را فراهم كرده است.

به گفته‌ او این نگرانی‌ها چه آن دسته كه بر خواسته از دغدغه‌های دموكراتیك هستند و چه آن‌ها كه به نظر دغدغه‌های تكنیكی و اجرایی محسوب می‌شوند، عموما معطوف به یك موضوع مهم هستند و آن هم كاهش شان و جایگاه مجلس به مثابه نقطه‌ كانونی و محوری دموكراسی در ایران و یا در حقیقت نزول جایگاه ماهوی نهادی است كه امام راحل آن را در راس همه امور می‌دانستند.

علیخانی همچنین به وزیر كشور نسبت به آن چه عملكرد باندی، خطی و سیاسی مدیریت استان قزوین و دخالت در امور شوراهای اسلامی، شهر و روستا می‌خواند تذكر داد و خواستار جلوگیری از این اقدامات شد. وی گفت: وزیر كشور باید به این اقدام‌های مدیران سیاسی‌اش در استان قزوین هر چه سریع‌تر پایان دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین