این جشنواره 20غرفه دارد و در این غرفه ها انواع غذاها و شیرینی هایی تهیه و عرضه می شود که با کدو درست شده اند.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت هدف از برپایی این جشنواره را احیای سنتهای بومی و محلی و تقویت روحیه ی هنرمندی مردم گیلان عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه رشت از سوی یونسکو شهر خلاق خوراک شناسی معرفی شده، احیای سنتها و ظرفیتهای خوراکی آن می تواند زمینه رونق اقتصاد را با محوریت گردشگری مهیا سازد.
علیرضا حسنی افزود: چهارمین جشنواره ی کدوی رشت از بیستم تا بیست و ششم آبانماه برپاست و علاقه مندان می توانند صبح ها و عصرها از غرفه های آن بازدید و از آثار هنری بکار رفته بر روی انواع کدوهای بومی استان از قبیل خطاطی، خراطی، نقاشی و چهره نگاری دیدن کنند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر رشت نیز در سخنانی تهیه و پخت بیش از یکصد و سی نوع غذا از کدو را نتیجه برپایی چنین جشنواره های فرهنگی - اجتماعی دانست.
فاطمه شیرزاد تصریح کرد: شورای اسلامی و شهرداری رشت تلاش دارند با سیاست گذاری و اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی، ضمن احیای سنتها و ارج نهادن به پیشینه ی غنی دینی و تاریخی استان، زمینه رونق گردشگری و بهبود معیشت خانوارهای هنرمند و خوش ذوق گیلانی را فراهم نماید.
کدو اوایل خرداد ماه کشت شده و در روزهای آخر شهریور برداشت می شود و گیلانی ها با این میوه زمستانی انواع خوراکی ها را تهیه می کنند.