آفتابنیوز : آفتاب: «احمد توکلی» رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی درنامهای سرگشاده به محمود احمدینژاد، به دفاع از طرح سهمیهبندی بنزین پرداخت و منتقدان این طرح را به «ایجاد جنگ روانی کم سابقهای علیه دولت عدالت گرا»، «القای تشویش و نگرانی» و تلویحاً وابستگی به «قاچاقچیان و دلالان واردات بنزین» متهم کرد!
توکلی که در بسیاری حوزهها
تئوریسین اقتصادی دولت نهم و در برخی زمینهها
منتقد دولت محسوب میشود و طرحهایی چون تثبین قیمتها، سهمیهبندی بنزین و ... ماحصل توصیههای اقتصادی اوست در این نامه ابراز عقیده کرده است که برای به ثمر نشستن تصمیمات و اقدامات قابل نقد دولت و مجلس برای حل مشکل کهنه سوخت محتاج زمان هستیم.
در ابتدای نامه احمد توکلی به رئیسجمهور آمده است: «در روزها و هفتههای اخیر صرف نظر از انتقادهای دلسوزانه، برخی مخالفان دولت با ایجاد جنگ روانی کم سابقهای علیه دولت عدالت گرا، طرح سهمیه بندی سوخت با کارت هوشمند را به شکلی غیرمنصفانه تخطئه میکنند و با القای تشویش و نگرانی سعی میکنند آن را غیر عملی، غیر علمی، مخدوش و بلاتکلیف نشان دهند. هر چند به دلیل قطع منافع کلان قاچاقچیان و دلالان واردات بنزین در اثر توزیع سهمیه بندی شده بنزین با کارت هوشمند، مخالفت و سنگ اندازی در اجرای این طرح عظیم ملی قابل پیش بینی بود؛ اما وسعت این عملیات تخریبی علیه دولت نهم و دستهای پنهان در تشدید این بحران آفرینی قابل تامل به نظر میرسد».
توکلی با بیان این که «برخی دوستان ناآگاه و مسئولان مرتبط، با انتشار اطلاعات نادرست، ضد و نقیض و وعده های توخالی درباره سهمیه بندی یا نرخ آزاد بنزین مازاد بر سهمیه، خوراک لازم برای این جنگ روانی – تخریبی علیه دولت محترم را فراهم میکنند» نوشته است: متاسفانه سکوت و تعلل بخش های اطلاع رسانی مربوط به این طرح عظیم ملی در مقابل شانتاژ پرحجم مخالفان مغرض آن، تلاش های جاری برای القای تشویش و نگرانی در افکار عمومی درباره سهمیه بندی بنزین را به موفقیت نزدیک کرده است.
وی میافزاید: در حالی که برای به ثمر نشستن تصمیمات و اقدامات قابل نقد دولت و مجلس برای حل مشکل کهنه سوخت محتاج زمان هستیم، طبیعی است که تعیین سهمیه مناسب هر خودرو به طوری که مطابق تبصره 13 قانون بودجه نیازی به نرخ آزاد برای خودروهای شخصی و عمومی نباشد، منوط به جمع آوری و تحلیل اطلاعات توزیع بنزین با کارت هوشمند سوخت است و به لحاظ حساسیت موضوع، در این مقطع شتابزدگی و عجله زیانبار است.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در ادامه از احمدینژاد خواسته است «برای ایجاد آرامش در افکار عمومی و برطرف شدن نگرانی ایجاد شده در عموم درباره بنزین» اولا «همه مسئولان دولتی در صورتی که خبری کاملا قطعی و موثق و روشن درباره بنزین نداشته باشند، به هیچ وجه سخنی که افکار عمومی را نگران و مشوش کند و منشاء شایعات و توقعات درباره بنزین شود در رسانهها مطرح نکنند و کاملا مراقب سوء استفاده و شایعه سازی متولیان جنگ روانی باشند» و ثانیاً «درباره ریشهها و ابعاد مسئله بوجود آمده درباره بنزین و نیز دلایل اتخاذ روش سهمیه بندی بنزین با کارت هوشمند و تلاش های دولت محترم در اجرای تبصره 13 و دایمی کردن اجرای آن در قالب لایحه حمل و نقل عمومی، اطلاع رسانی شفاف، دقیق و موثر انجام شود».