حجت الاسلام و المسلمین عبدالله حاجی صادقی چهارشنبه شب درنشست تبیین وقایع اخیر درسالن اجتماعات مدرسه علمیه دارالشفاء قم اظهار داشت: شکست این فتنه توسط انقلاب اسلامی موجب شد، تا نوزادی که دشمنان می خواستند متولد کنند، ناقص به دنیا بیاید، از این رو زایمان زودرس نتیجه نداد.
وی بیان داشت: این فتنه بواسطه کار بزرگی که مردم انجام دادند، از این رفت و نابود شد و رهبر معظم انقلاب نیز در عظمت مردم بهترین ستایش را کردند، ولی یک چیز را یادمان نرود که دشمن دست از راهبرد خود برنداشته و برای فتنه دیگری نیز برنامهریزی کردهاست.
حاجی صادقی گفت: به مردم نیز باید یک چیز را سفارش کنیم و آن اینکه چرا این قدر گرفتار فتنه میشویم؟ بدون دخالت در هیچ جناح بندی، در نظام ولایی باید برای ولایت سرباز تامین کرد نه سربار، باید در مجلس و ریاست جمهوری و مسئولان دیگر کمی هم به این فکر کنیم، در نظام ولایی حُکم الله عمل میکند آن هم حُکمی که ولی فقیه میدهد. باید خودمان را بیدار کنیم، با انتخابها و جهت گیریهایمان میتوانیم این کار را انجام دهیم.
حاجی صادقی گفت: در وقایع اخیر کاری که رهبر معظم انقلاب کردند، بیشترین عصبانیت را برای استکبار داشت. ما با این انقلاب و مقم معظم رهبری پیمان بستهایم، سَر و آبرو میدهیم، فحش تحمل می کنیم، اما مرگ انقلاب را شاهد نخواهیم بود و تا مرگ استکبار پیش میرویم. باید مراقب باشیم دشمن جای شهید و قاتل را عوض نکند، در این حوادث تعداد زخمیهای ما بیشتر از زخمیهای اغتشاشگران بود.
حاجی صادقی همچنین انقلاب اسلامی را برآمده از مردم دانست و گفت: چون مردم انقلاب کردند، این انقلاب نابود نمیشود، مگر اینکه مردم در مقابل آن قرار بگیرند.
وی گفت: دشمنان چون میدانند که از دست خواص ساخته نیست که بتواند اُمت را در برابر نظام قرار دهند، تلاش می کنند مردم را وارد میدان نمایند، به همین علت در دهه ۹۰ راهبرد خود را به این سمت بُردند، و طراحی ها و اقدامهایی را نیز انجام دادند.
وی گفت: به اعتقاد دشمنان مهمترین راهی که میتوان از طریق آن مردم در برابر نظام بایستند، درکنار نفوذ فکری و تغییر ذائقه فرهنگی مردم و تغییر ذائقه سیاسی مسئولان، بهرهگیری از خلافها، اشتباهها، دو قطبیها و لغزشهاست و این زمینه از داخل میخواهد، هرچند از بیرون نیز میتواند کارگردانی و مهماترسانی شود ولی آن کسی که باید انجام دهد مردم هستند. اینکه فکر کنیم روزی بیاید دشمنان علیه ما فتنه نکنند، غیر ممکن میباشد، چون فتنههای مختلفی را تجربه کردیم، که فقط سختی و جلوههای آن با یکدیگر متفاوت بودهاست.
وی یادآور شد: ما در سال ۵۸ فتنه خلق مسلمان را شاهد بودیم که طی آن عکس حضرت امام راحل برای اولین بار پاره شد، و همه این فتنه را دیدیم، اما زبان ها و دستهایمان را بسته بودند که حق ندارید هیچ گونه عکس العملی نشان دهید، درشرایطی که تا کودتا نیز پیش رفته بود.
وی ملیگرایی در دهه ۶۰ و همچنین هوشیاری حضرت امام راحل در خنثی نمودن آن را مورد توجه قرار داد و گفت: حوزه علمیه باید این فتنهها را هم برای طلبههای جوان و هم برای جامعه تحلیل کند، چون فتنههای بزرگی از سَر این انقلاب گذشتهاست.
این نشست به همت مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه ترتیب یافته بود.