همزمان با تحویل بودجه سال ۹۹ به مجلس شورای اسلامی سهم شورای عالیه حوزههای علمیه، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات اسلامی و... در حالی مشخص شد که بیشتر آنها با افزایش بودجه در قیاس با سال گذسته مواجهه شدهاند، اما در این بین بودجه صندوق مشارکت توسعه فرهنگ قرآنی با کاهش ۸۰ درصدی مواجهه بوده است.
به گزارش آفتابنیوز؛ خبرگزرای ایسنا نوشته است: دولت در لایحهای که یکشنبه ۱۷ آذر ماه به مجلس تقدیم کرد، براساس آن میان بودجه در نظر گرفته شده برای سازمان اوقاف، دفتر تبلیغات اسلامی، شورای عالی حوزههای علمیه، ستاد اقامه نماز، سازمان تبلیغات، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و... مشخص شده است.
*برآورد بودجه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ۱،۵۰۰،۰۰۰ میلیون ریال پیش بینی شده است.
*برآورد بودجه سازمان تبلیغات اسلامی ۲،۰۰۸،۰۰۰ میلیون ریال است که از میان زیرمجموعههای آن، سهم پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی (۲۰۷،۰۶۰ میلیون ریال)، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه (۲۹۵،۰۰۰ میلیون ریال)، مرکز رسیدگی به امور مساجد (۳۱۰،۰۰۰ میلیون ریال)، ستاد اقامه نماز (۱۶۰،۰۰۰ میلیون ریال)، موسسه دایرهالمعارف فقه اسلامی (۵۰،۰۰۰ میلیون ریال) است.
*برآورد بودجه موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران ۱۴۶،۱۳۶ میلیون ریال پیش بینی شده است.
*برآورد بودجه شورای عالی حوزههای علمیه ۳،۴۵۰،۰۰۰ میلیون ریال است.
*برآورد بودجه مرکز خدمات حوزههای علمیه ۷،۹۹۶،۰۰۰ میلیون ریال و ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر ۳۱۵،۰۰۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
*برآورد بودجه صندوق مشارکت توسعه فرهنگ قرآنی ۲۰۰،۰۰۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است. پرداخت بودجه قرآن اتفاقی است که از سال ۱۳۹۰ باهدف توسعه فرهنگ قرآنی در کشور آغاز شده و سال گذشته برآورد بودجه این صندوق ۱۰۰ میلیارد تومان بود و امسال ۲۰ میلیارد تومان برای این صندوق در نظر گرفته شده و با کاهش ۸۰ درصدی روبه رو بوده است.
*برآورد بودجه شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران ۱،۹۲۰،۰۰۰ میلیون ریال در بودجه سال ۹۹ برآورد شده است.
* برآورد بودجه جامعهالمصطفی العالمیه ۳،۰۸۷،۱۹۱ میلیون ریال و دانشگاه امام صادق (ع) ۱۳۲،۹۲۵ میلیون ریال پیشنهاد شده است.
*برآورد بودجه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ۲،۳۰۰،۰۰۰ میلیون ریال در این بین بودجههای پیشبینی شده برای مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی (۳۲۰،۰۰۰ میلیون ریال)، مجمع جهانی اهل بیت (ع) (۴۰۰،۰۰۰ میلیون ریال)، دانشگاه اهل بیت (ع) ۱۱۱،۷۷۵ میلیون ریال، دانشگاه مذاهب اسلامی (۱۹۴،۲۵۰ میلیون ریال) برآورد شده است.
*برآورد بودجه سال ۹۹ سازمان اوقاف و امور خیریه ۵۳۸،۶۰۰ میلیون ریال است که در این میان دانشگاه علوم و معارف قرآنی (۳۳۹،۲۵۰ میلیون ریال) سازمان اوقاف و امور خیریه - حمایت از مدارس علوم دینی اهل سنت کمک به معیشت روحانیون (۱،۲۲۰،۰۰۰ میلیون ریال) از این بودجه سهم خواهند داشت.
به گزارش آفتابنیوز؛ همچنین مهدی خرمدل، روزنامهنگار با انتشار این ویدئو از موسساتی گفته که بودجه میگیرند اما وجود خارجی ندارند.
بودجه سال ۱۳۹۸ برخی نهادها
منابع: قانون بودجه سال ۱۳۹۸ و لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ و سایت یورونیوز
به جرات ميشه گفت٢٠-٣٠درصد بودجه صرف كنگره،جشنواره،جلسات،دور هم انديشي،مراسمات و...ميشه
الان میخواستین فکرها رو منحرف کنین.
کلا ضرر هستند اینها
صرف صادرات فرهنگی پاسخ نشد
ان شاءالله که از بودجه مردم هم کم نذاشتین !!!!!!!!! که بعدش بگین مردم مقاومت کنن و اشکنه بخورن و لنگ ببندن و ......... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مخالفان فن اوری های نو از جریانات غیر شفاف کاسبی و مال اندوزی دارند .
ای بابا دولت دیگه زیادی مظلوم واقع شده. مگه میشه ؟؟؟؟
بودجه مرکز تحت مدیریت حسام الدین آشنا بیش از ۴ برابر رشد کرد
با ۵۰ میلیارد تومان بودجه، چند گزارش پژوهشی و طرح پیشنهادی به رئیس جمهور ارائه کردید؟
نگاهی به بودجه مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری در ۶ سال اخیر نشان میدهد که از سال ۹۴ به بعد بودجه این مرکز با رشد بیش از ۴ برابری رو به رو شده است ( از ۳میلیارد به ۱۲.۴میلیارد تومان رسید)
با یک محاسبه ساده میتوان نتیجه گرفت مرکز تحت مدیریت حسام الدین آشنا مشاور روحانی، در طول سالهای اخیر چیزی حدود ۵۰میلیارد تومان بودجه گرفته و ۱۲.۵ میلیارد تومان نیز امسال خواهد گرفت
آیا آشنا تمام بودجه سالهای اخیر را صرف وظیفه اصلیاش یعنی پژوهش، مطالعه و ارائه طرح و پیشنهاد به رئیس جمهور در مورد حوادث جاریه کشور کرده است؟
بد نیست او گزارشی از عملکرد مرکزش در ۶ سال اخیر منتشر کند تا مشخص شود ایشان با بیش از ۵۰ میلیارد تومانی که به طور رسمی از دولت پول (بودجه) گرفتهاند، کدام گزارشات و مطالعات را برای کدام اقدامات خاص دولت منتشر کردند؟
.