آفتابنیوز : آفتاب: روزنامه آمریکایی «یواسای تودی» در مقالهای به قلم «پیتر شوایزر» به بحث پیرامون رویکرد امنیتی کاخسفید به ایران پرداخته و با اشاره به انتقاد ریگان از سیاست بازدارندگی آمریكا در قبال شوروی كه وی آنرا انفعالی میخواند، مینویسد دولت بوش نیز اكنون اشتباه مشابهی درباره ایران انجام میدهد و به جای انتخاب اینكه «دولت خطرناك تهران» را شكست دهد! فقط بدنبال یک شوت سر پائین است.
«پیتر شوایزر» نویسنده این مقاله «یواسای تودی» که از پژوهشگران صهیونیست موسسه «هوور» در دانشگاه استانفورد است، در ابتدای این یادداشت افراط گرایانه آورده است: برخی منتقدین اكنون میگویند كه آمریكا باید همین حالا بمباران ایران را مد نظر قرار دهد، اما راه دیگری كوتاهتر از جنگ برای شكست ایران وجود دارد.
مقاله در ادامه با اشاره به مواردی كه آنها را نشانه خطر ایران برای منافع آمریكا، ثبات خاورمیانه و صلح جهانی میداند، از جمله ادامه تلاش برای دستیابی به سلاح اتمی، گروگان گرفتن چهار آمریكایی، حمایت و تسلیح مبارزه جویانی كه با آمریكا میجنگند، (از جمله اشاره به اینكه بر اساس گزارش پنتاگون 170 سرباز آمریكایی در نتیجه سلاحهایی كشته شدهاند كه ایران به مبارزه جویان عراقی داده است) و نهایتاً اشاره به آن چه «امیدواری ایران برای نابودی و تخریب اسرائیل» میخواند، سوال میكند كه پاسخ آمریكا در مقابل این همه تحریكات چه بوده است؟
«یواسای تودی» سپس در لحنی مخاصمهآمیز و جنگطلبانه آورده است: آمریكا همزمان با تشدید لحن دیپلماتیك خود اعزام ناوگان ششم خود به خلیج فارس، به مذاكره با ایران درباره ثبات عراق و منطقه پرداخته است. آمریكا باید بجای مذاكره با ایران باید تهاجمی و بر اساس مدل ریگان برخورد كند و رژیم تهران را تضعیف نماید. برخی پیشنهاد بمباران میدهند تا مانع دستیابی آنها به سلاح اتمی گردند. این كار احتمالاً در صورت موفقیت ایران در ساخت چنین سلاحی مورد نیاز خواهد بود اما قبل از آن كه به آن نقطه برسیم، یك جایگزین مناسب وجود دارد: اقتصاد شكننده ایران را نابود كنید. شلیك چند گلوله محدود اقتصادی در حال حاضر احتمالاً میتواند مانع شلیك گلولههای واقعی در آینده نه چندان دور شوند.
در ادامه مقاله تند وتیز «یواسای تودی» آمده است: «دولت بوش باید دسترسی ایران به بنزین را قطع نماید. این شاید عجیب و غریب بنظر برسد اما میتوان آنرا انجام داد. توقف واردات بنزین ایران توسط ناوگان نظامی آمریكا تاثیر فوری بر اقتصاد ایران دارد. احتمالاً ایران این اقدام آمریكا را اقدامی تحریك كننده تلقی خواهد کرد اما این همان كاری است كه باید در مقابل تحریكات ایران انجام داد. گزینه اقدام نظامی ایران علیه ناوگان آمریكا محدود است و با توجه به وضعیت اقتصادی ایران احتمال ورود آن به جنگ نامحدود با آمریكا بعید است».
«پیتر شوایزر» در ادامه توصیههای جنگطلبانه و افراطی خود به مقامات کاخسفید چنین نوشته است: «به عنوان یک اقدام دیگر، دولت بوش باید جعل پول رایج ایران را مد نظر قرار دهد تا اقتصاد را بیشتر تحت تاثیر قرار دهد. این سلاحی نیست كه بصورت یكطرفه از آن استفاده كرد، بلكه این فقط اقدام متقابل است. ایران و متحد آن یعنی حزب الله لبنان اشاره كردهاند كه دلارهای تقلبی صد دلاری چاپ خواهند كرد. چاپ پول تقلبی ایران همچنین یك هشدار به سایر كشورها خواهد بود كه دلار تقلبی چاپ میكنند».
مقاله در نهایت گفته است كه دولت بوش علیرغم آنكه منتقدین آن خواهان اقدام نظامی هستند، یك حركت نرم را در مقابل ایران انتخاب كرده است. این خط وسط و جذاب مانع جنگ میشود اما باعث تضعیف یكی از «خطرناكترین دولتهای جهان»! میگردد.