عزت الله ضرغامی در مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی (روز ملی بصیرت و میثاق امت با ولایت) اظهار کرد: حفظ وحدت و امیدوار نگه داشتن مردم را که رهبری بسیار بر آنها تاکید دارند، باید مورد توجه قرار داد. انتقادی که موجب تفرقه شود، حتما مذموم است.
وی افزود: از سال ۸۸ تا ۹۸، ۱۰ سال است که منتظر فرصتی برای تشکر مستقیم از مردم بزرگوار تبریز هستم، شما صاحب انقلاب هستید و احساس تکلیفی که در هشتم دی ۸۸ انجام دادید، ناشی از احساس وظیفه، تعهد و حق شناسی نسبت به شهدا بوده و هست.
وی با اشاره به پیشگام بودن مردم تبریز در پشتیبانی از ولایت و کشور گفت: شما آن حرکت بزرگ را به عنوان یکی از مراکز پیشگام انجام دادید.
وی تصریح کرد: دستگاههای تبلیغاتی و وابستگان به آنها و برخی خواص بی بصیرت که نامشان در تاریخ ماند، به گونهای جلوه داده بودند که ناآرامیها مربوط به کل کشور است.
به گزارش ایسنا، عضو شورای عالی فضای مجازی کشور بیان کرد: تصاویر پخش شده از تبریز در راهپیمایی هشت دی، در ایجاد فضای پرشور و انقلابی برای کشور بسیار موثر و کارساز بود، تصاویری که دربرگیرنده شعارهایی با احساس بالا و محتوای بسیار خوب بود و توانست در کل کشور موثر باشد.
وی اضافه کرد: مردم تبریز همیشه و بدون تعارف پیشگام بودند، تبریز از زمان مشروطیت تا دوران پرشکوه انقلاب اسلامی که بعد از کشتار شهدای قم به پا خواستند، نقش محوری در حرکتهای مردمی داشت.
وی بیان کرد: در دوران فتنه هم حرکت هشت دی شما ماندگار شد. تبریز در هر مقطعی پیشگامی خودش را حفظ کرده است و در وقایع اخیر فضای فتنه هم دوباره خودش را نشان داد. فتنهگران برای بر هم زدن کشور از قبل، برنامه ریزی و طراحی داشتند و ایستادن مقابل این، بصیرت و شجاعت میخواست.
ضرغامی با بیان اینکه فتنه با تردید آغاز میشود و گرد و غبار آن چشمها را کور میکند، گفت: فتنهگران بعد از خوابیدن گرد و غبار متوجه اشتباهشان میشوند.
وی تصریح کرد: در همین جریان اخیر، تبریز قهرمان در کنار زنجان خط را شکستند و با حضور پربرکتشان توانستند فراگیری ارزشمندی را در دفاع از حوزه انقلاب اسلامی ایجاد کنند.
وی گفت: مردم ایران همیشه سپاسگذار تبریز قهرمان هستند که در دفاع از اندیشههای امام (ره) و حق شناسی نسبت به خون شهدا پیشگام بودند.
ضرغامی خاطرنشان کرد: برخی تصور میکنند که پرداختن به ۹ دی با وحدت آحاد مردم ناسازگار باشد، مسئولان، روحانیت و مردم حول امروز، وحدت دارند و ۹ دی، بحث جریان سیاسی و خطی نبوده و نقطه عطف و انقلاب سومی است که نشان داد این مردم با انقلاب و نظام و رهبری پیمان بستهاند و امروز خوشبختانه تبریز از این جهت الگوی وحدت بسیار جامع و فراگیری است که در این اجتماع هم دیده میشود.
عضو شورای عالی فضای مجازی با اشاره به بصیرت مردم تبریز در رویدادهای مختلف گفت: پس از فتنه ۸۸ برخی سایتهای خارجی با تبلیغ، تلاش کردند که مردم با نوار سبز در بازی فوتبال تیم تراکتور در تبریز حضور پیدا کنند تا نشان دهند که این جنبش ضدمردمی زنده است. بعضی مسئولان به دنبال به تعویق انداختن مسابقه بودند و این پیروزی بزرگی بود که مردم تبریز با بصیرت عمل کردند و وقتی این را به رهبری منعکس کردم، ایشان خندیده و گفتند "تبریز است دیگر".
وی بیان کرد: بخش عمده فتنه ۸۸ فتنه خواص بود و برخی خواص مامور شدند تا مقابل انقلاب و رهبری بایستند و بخش عمدهای از آنها خواص بی بصیرتی بودند که نتوانستند از رهبری و نظام دفاع درستی بکنند. این خواص که تعدادشان زیاد هم نبود، هر چه داشتند از انقلاب داشتند و موقع تماس از طرف ما برای مصاحبه و دفاع از نظام میگفتند که "عجله نکنید وقت زیاد است".
وی گفت: جریان فتنه در میان خواص به گونهای بود که برخی به تردید افتادند و فرمایشات رهبری در روز جمعه ۲۹ خرداد تکلیف را روشن کرد. تقلب یک رمز بود و بعدها خودشان اعلام کردند که مگر امکان تقلب وجود دارد؟
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: توقعی رهبر انقلاب از خاتمی این بود که شما که رییس دولت بودید، میدانستید تقلب اصلا امکان پذیر نیست. رییس ستاد انتخابات اعلام کرد که صدا و سیما با عدالت کامل نسبت به کاندیداها رفتار کرده و عملکردش برای رقابت کاندیداها کاملا بی طرفانه بوده است.
وی با اشاره به نحوه برخورد رهبر معظم انقلاب گفت: ایشان تواضع تاریخی کردند و با روسای ستاد انتخابات جلسه گذاشتند، کجای دنیا این اتفاق میافتد؟ حتی رهبری اعلام نتیجه انتخابات را عقب انداختند.
عضو شورای عالی فضای مجازی اظهار کرد: هنگام پخش فیلم آقای کروبی از صدا و سیما، اعلام کردند که این مستند خلاف قانون است و آقای کروبی اعلام کرد اگر یک فریم از نوار مستند من حذف شود، اعلام میکنم که این نوار من نیست، یک ساعت قبل از پخش به رهبر معظم انقلاب اعلام کردیم که کروبی چنین گفته و رهبری فرمودند که بهانه دست اینها ندهید و این نوار را هم پخش کنید.
ضرغامی اظهار کرد: به آقای کروبی گفتم ۱۲ میلیون تقلب ممکن نیست، سر صندوقهای رای، نماینده نامزدها و دستگاههای مختلف حضور داشتند و او به من گفت که اطراف صندوقهای رای، مال مردم بود و وسط آن رایهای احمدینژاد و وزارت کشور بود.
وی تصریح کرد: هر زمانی که لازم بود در اختیارشان قرار دادیم و من مجبور شدم به منزل آقای موسوی و آقای کروبی بروم و یک بار دیگر آنچه را که گذشته بود، برایشان مرور کنم، آقای موسوی خواست که در تلویزیون صحبت کند که به دلیل اینکه رییس جمهور قانونی کس دیگری بود، اماکن پذیر نبود، با این حال قبول کردم و ایشان نپذیرفتند که صحبتهایشان ضبط و بررسی شود و یا مجری در کنار ایشان حضور داشته باشد، ما نهایت همکاری را کردیم.
وی با اشاره به دعوت معاندان از سه گروه مطربان فراری، سلطنت طلبان و منافقان برای حمایت از جنبش ضدمردمی سبز، گفت: رهبری فرمودند "با این سه گروه مرز بندی کنید"، اما مراقب باشید مرزبندیهای ما همان باشد که رهبری میگوید و نباید دایره مرزبندیها را بزرگتر کنیم.
ضرغامی خاطرنشان کرد: امروز که همه دشمنان آماده ناامید کردن مردم و نابود کردن نظام هستند و مردم مشکل جدی معیشتی و اشتغال را به عنوان شرافتمندانهترین مطالبهشان دارند، بالاترین انتقاد مردم از گرانیها بوده و این نیازمند نظارت، کنترل برنامه ریزی و توزیع خوب است.
وی متذکر شد: دقت کنیم اعتراض برای این مطالبات به حق، به گونهای نباشد که کل دستاوردهای انقلاب زیر سوال برود، هر بار که پای تعریف و نشان دادن دستاوردهای انقلاب وسط میآید، به ماله کشی متهم میشویم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: باید فضایی ایجاد کنیم که فضای قرائت اصلی نظام با قرائت مردم نزدیک شود، فاصله زیاد خطرناک بوده و انقلاب و رهبری بدون مردم فایدهای برای جامعه ندارد، هم مسئولان باید با مردمی بودن فاصله را کم کنند و هم اصحاب رسانه.