آفتابنیوز : آفتاب: یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با رد مطلوبیت طرح تایم اوت هستهای تأکید کرد: «ما نمیخواهیم بازی را در حوزه بینالملل به هم بزنیم. اما پذیرش هر قید و شرطی در راستای محدودیت و عدم تحقق اهداف بلندمدت ما، خبطی اساسی خواهد بود»
جواد جهانگیرزاده در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب درباره رد طرح تایم اوت هستهای توسط سخنگوی وزارت خارجه گفت: «رویکرد غرب در برابر جمهوری اسلامی مبتنی است بر اعمال فشار نه تنها از مجرای تحریم بلکه ساماندهی یک جنگ روانی – تبلیغاتی. پیشنهادهای غرب در طول سالیان اخیر همواره در ایران با نگاهی تردیدآمیز نگریسته شده و عنصر انکار و مردود شمردن در آن قوی بوده است».
وی افزود: «هدف غرب از ارایه این پیشنهادها القای این نکته به افکار عمومی جهانیان است که جمهوری اسلامی به هیچ وجه اهل مدارا و منطق و تعامل با غرب نیست. از این جهت رویکرد غرب در برابر جمهوری اسلامی نمیتواند گرهگشا باشد بلکه بیشتر در راستای مچگیری و ایجاد تردید در ذهن مردم جهان است».
وی طرح تایماوت هستهای را مشابه طرح تعلیق در برابر تعلیق دانست و با اشاره به مشخص نبودن زمان و نتیجه مذاکرات در اینگونه طرحها در پاسخ به این سؤال که آیا این طرح در شرایط فعلی یک امکان مطلوب برای تداوم مذاکرات و جلوگیری از تصویب تحریمهای سوم بود یا خیر گفت: «نه، وقتی یک مطلبی از بنیاد بر عدم تحقق حقوق هستهای ایران طراحی شده، معلق نگه داشتن آن پدیده مطلوبی نیست».
جهانگیرزاده درباره تحریمها نیز اظهار داشت: «گمان نمیکنم که تحریمهای سختی به تصویب برسد. اروپاییها در اظهارنظرها بر حقوق هستهای ایران پافشاری میکنند و این دستاورد کوچکی نیست. آنها در این فضا نمیتوانند تحریمهای جدی را علیه جمهوری اسلامی اعمال کنند».
این نماینده مجلس با تأکید بر تدبیر و مراقبت در موضعگیریها و تبدیل تهدیدها به فرصت بار دیگر با تأکید بر اینکه نوع نگاه غرب به مسأله هستهای ایران نگاهی از سه حل ماجرا نیست افزود: «این بازی برای آنها بازی برد – باخت است و آنها برد حداکثری را در این بازی میخواهند. ما باید مراقب باشیم و تلاش کنیم افکار رسانهها و مردم دنیا را به سمت اهدافمان جلب کنیم».
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان گفت: ما، نمیخواهیم در عرصه بینالملل بازی را به هم بزنیم. اما پذیرش هر قید و شرطی که باعث محدودیت و عدم تحقق اهداف بلندمدت هستهای ما شود یک خبط اساسی است. ماجرا بسیار پیچیده است اما میتوان با تدبیر آن را به سرانجام رساند».