نیویورک تایمز که چندی پیش فیلمی دیگر از اصابت موشک پدافند هوایی را تائید و منتشر کرده بود دیشب (۲۴ دی) نوشت: طبق فیلم منتشر شده در یوتیوب، فاصله زمانی پرتاب موشک اول و دوم حدود ۳۰ ثانیه بوده و این موشک ها از یک مکان نظامی در فاصله حدوداً ۱۳ کیلومتری هواپیما شلیک شدند.
به نوشته نیویورک تایمز، این فیلم جدید نشان می دهد که چرا فرستنده های هواپیما چند ثانیه پیش از آنکه هدف موشک دوم قرار گیرند از کار افتادند.
این گزارش می افزاید: به نظر می رسد که فیلم دوم تائید می کند که موشک نخست، فرستنده هواپیما را از کار انداخت و ۲۳ ثانیه بعد موشک دوم به آن اصابت کرد.
«هیچکدام از این دو برخورد موجب سقوط آنی هواپیما نشد. فیلم جدید نشان می دهد که این هواپیما شعله ور شده، به سوی فرودگاه بین المللی تهران (امام خمینی) دور می زند و چند دقیقه بعد منفجر و سرنگون می شود و در نزدیکی روستای خلج آباد سقوط می کند.»
نیویورک تایمز مدعی شد: تائید می شود که این فیلم جدید به وسیله یک دوربین نظارتی که بر بام یک ساختمانی در نزدیکی روستای بیدگنه قرار دارد فیلمبرداری شده است.
به نوشته این روزنامه، یک کاربر ایرانی این فیلم را ساعت ۲ بامداد روز سه شنبه در تارنمای یوتیوب آپلود کرد.
در این ویدئو تاریخ ۱۷/۱۰/۲۰۱۹ را نشان داده می دهد و نه ۸ ژانویه که روز سقوط هواپیما است. نیویورک تایمز معتقد است که دلیل این تفاوت زمانی آن است که دوربین از تقویم ایرانی استفاده میکند و نه میلادی. ۸ ژانویه برابر با ۱۸ دی است که به صورت ۱۸/۱۰/۲۰۱۹ نمایش داده میشود. یک نظریه در مورد تفاوت یک روزه تاریخ نیز آن است که سالهای کبیسه ایرانی و میلادی یا ماههای این دو تقویم با یکدیگر تفاوت دارند.»