محمدرضا پورمحمدی، روز شنبه در پنجاه و هشتمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه کارشناسان باید در اظهار نظرهای خود دقت و از بیان مطالب غیرمستند و ایجاد ناامنی روانی در جامعه خودداری کنند، افزود: خبرنگاران نیز در انتشار اخبار و اظهارنظرهای افراد باید اعتبار و صحت آنها را به صورت دقیق بررسی و سپس مطلب را منتشر کنند.
وی همچنین با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر آلودگی برخی از محصولات غذایی به دارو در نقاط مختلف کشور، اظهار داشت: این کار دسیسه بدخواهان نظام برای ضربه زدن به کشور است، زیرا ایران سهم بسزایی در صادرات کیک، شیرینی و شکلات دارد و معاندان می خواهند از این طریق به این صنعت ضربه بزنند.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه دستگاه قضایی باید در این زمینه وارد عمل شود، از دستگاههای امنیتی و انتظامی خواست این مسائل را به جد پیگیری کنند و پدافند غیرعامل استانداری نیز اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهد.
پورمحمدی، با بیان اینکه نیروهای شاغل در واحدهای تولیدی باید آموزشهای لازم را برای مواجهه مناسب با این مسائل فرابگیرند، ادامه داد: ایجاد احساس ناامنی، بدتر از خود ناامنی است و دشمنان بدنبال ایجاد این احساس در بین افراد جامعه هستند.
وی با اشاره به مشکلات صنایع چرم و کفش نیز گفت: با توجه به احساس نیاز جامعه به این صنعت، نیاز به احداث و راه اندازی هنرستان و مرکز تحقیقات چرم و کفش در شهرک چرم و کفش استان بوده و باید زنجیره کامل تامین و تولید صنعت چرم و کفش در این شهرک استقرار یابد.
استاندار آذربایجان شرقی، صنعت چرم و کفش را از از صنایع پیشران استان اعلام کرد و گفت: در گذشته ارتباط دانشگاه با این صنعت چندان مناسب نبوده و باید این ارتباط بیشتر برقرار و نحوه آن بهبود یابد.
پورمحمدی، با بیان اینکه حدود ۶ تا ۷ هزار نفر در صنعت چرم و ۴۰ هزار نفر نیز در صنعت کفش استان اشتغال دارند، افزود: ۸۵ درصد چرم سنگین کشور در تبریز تولید میشود و از ۲۰۰ واحد موجود چرمسازی استان ۱۵۱ واحد فعال است.
در این جلسه مشکلات و موانع صنعت چرم استان، بررسی و راهکارهای لازم در خصوص مدیریت زنجیره تامین این صنعت ارایه شد.