کد خبر: ۶۳۳۲۸
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۸۶ - ۱۷:۳۷

حمایت 7 نامزد آمریکایی از طومار ضد ایرانی

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: هفت تن از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از طومار تند یک گروه غیردولتی موسوم به «پروژه اسرائیل» علیه برنامه‌های اتمی ایران حمایت کرده و آن‌را امضا کردند. این طومار ظاهراً تاکنون به امضای 75000 نفر در سراسر دنیا رسیده است.

به گزارش خبرگزاری‌ها؛ این طومار که برای دبیرکل سازمان ملل نیز فرستاده شده است از سازمان ملل می‌خواهد در صورتی که ایران تا ماه آگوست 2007 همه فعالیت‌های غنی‌سازی را متوقف نکرد، قطعنامه تحریماتی علیه ایران را که سال گذشته تصویب شد، به کار گیرد.

این طومار علاوه بر آن از ایران می‌خواهد حقوق رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخته و از حمایت از حزب‌الله و حماس دست بکشد. این عریضه که توسط گروه «پروژه اسرائیل» تنظیم شده به امضای 75000 نفر در سراسر جهان رسیده است.

به گفته جنیفر لازلو میزراهی، مدیر این گروه این طومار برای شهردارهای ایالت‌های آمریکا و چند تن از رهبران مذهبی از جمله پاپ و دالایی لاما فرستاده شده است.

«پروژه اسرائیل» با اعلام اینکه همه کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا به کنفرانس آنها دعوت شده بودند، حدود 30 خبرنگار را به اتاق کنفرانس کشاندند، اما تنها 4 نفر از کاندیداها در این کنفرانس حاضر شدند و برخی دیگر بیانیه‌های خود را فرستادند. این چهار نفر با تهدید خواندن ایران گفتند این عریضه‌ها از اهمیت بالایی برخوردارند، چرا که در کاهش تهدید ایران برای آمریکا و رژیم صهیونیستی تاثیر دارند.

برد شرمن، یکی از اعضای هیات امنای این گروه گفت که آمریکا باید نگرانی‌های روسیه در زمینه سپردفاع موشکی را از بین ببرد تا روسیه از تحریم‌ها علیه ایران حمایت کند.

شرمن افزود که مساله تحریم‌ها روز به روز مهم تر می‌شود، چرا که سایر کشورهای منطقه ممکن است راه ایران را در پیش بگیرند.

جان ادواردز، کاندیدای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که در این کنفرانس حضور نداشت در بیانیه‌ای با تکرار اتهامات غرب مبنی بر نظامی بودن برنامه هسته یی ایران گفت: ایران چالش بزرگی برای آمریکاست. ما می توانیم با استراتژی قدرت کوچک که شامل چماق و هویج، تعامل مستقیم و فشار بین المللی می باشد دولت ایران را متقاعد کنیم از تلاش‌های خود برای کسب تسلیحات هسته‌ای دست بکشد.

سناتور هیلاری کلینتون گفت که لازم است جامعه بین المللی و جامعه مدنی جبهه متحدی را در برابر دولت ایران تشکیل دهند.

سناتور باراک اوباما خواستار استفاده از دیپلماسی بیشتر از طریق سازمان ملل شد. در بیانیه اوباما که ایران را یک تهدید خوانده آمده است: همه کشورها باید درک کنند که اگرچه صریح ترین تهدیدهای ایران معطوف به اسراییل است اما رفتار این کشور همه ما را تهدید می‌کند.

میت رامنی، کاندیدای جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در این باره گفت که آمریکا باید روابط خود را با دولت‌های اسلامی تقویت کند تا بتواند ایران را از نظر اقتصادی و سیاسی منزوی کند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین