حسین میرزایی در ارتباط تلفنی با برنامه «صبح و گفتگو» با موضوع طرح ادغام یارانه نقدی و بسته حمایت معیشتی در مجلس با اشاره به اظهارات سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس درباره چنین تصمیمی گفت: آقای قوامی عنوان کرد که به دلیل اینکه وزارت رفاه هر کسی را به بهانهای رد کرده و موفق به شناسایی نشده بود، ما این طرح را ارائه کردیم.
وی با تأکید بر اینکه در بسیاری از مواردِ بسته حمایت معیشتی با مسامحه رفتار شده، اظهار داشت: تا به الان سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفر دیگر به لیست مشمولان اضافه شدهاند. ما با دیوان محاسبات و سازمان بازرسی و مجموعههای امنیتی مکرراً نامهنگاری کردیم که به مردم گزارش دهند، اما سخنگوی کمیسیون تلفیق به خوداظهاری افراد در حوزه انتخابیهاش استناد کرده که این افراد باید بسته معیشتی میگرفتند، اما نگرفتند.
سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بستههای معیشتی تصریح کرد: حدود ۳۰ درصد از کسانی که به نمایندگان مجلس رجوع کرده بودند، بسته معیشتی دریافت کرده بودند، اما بازهم اسمشان در لیست بود. عدهای که وضع مالی بسیار خوبی داشتند، از لیست حذف شدند، اما تعدادی از نیازمندان به صورت سیستمی و بدون هر فشار سیاسی در همان مرحله اعتراض مشمول این بسته شدند.
میرزایی با بیان اینکه ما به دو دلیل مخالف ادغام یارانه نقدی و بسته حمایت معیشتی هستیم، گفت: نخست به خاطر شبههای که به زیرساختِ متعلق به کشور وارد شده و دوماً هدف ما هدفمند کردن این موضوع برای اقشار مستضعف و نیازمند است.
سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بستههای معیشتی یادآور شد: مجلس در تبصره ۱۴ قانون بودجه ۹۸ دولت را به حذف سه دهک بالای درآمدی مکلف کرد و ما هم این کار را شروع کردیم. هم اکنون بالای ۹۵ درصد سه دهک بالای درآمدی خودرو دارند و ناخوشایند است که ما از سهم قشر مستضعف کم کنیم و به سه دهک بالا بپردازیم.
میرزایی در پایان گفت: تعداد زیادی از مردم مجبور میشوند که به نیابت از دیگران کارهای اقتصادی و مالی انجام دهند و در واقع مورد سوءاستفاده قرار میگیرند، اما در نهایت وضعیت بسته معیشتی کسانی که رفتار مالی خود را اصلاح کنند، خردادماه مجدداً بررسی و درباره آنها تصمیمگیری میشود.