هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور با ۰.۵ درصد افزایش، به ۱۵۷۳ دلار و ۵۳ سنت رسید.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۳ درصد افزایش، ۱۵۷۶ دلار و ۸۰ سنت بود.
جان شارما، اقتصاددان بانک ملی استرالیا در این باره گفت: افزایش نگرانکننده شمار موارد ابتلا به ویروس کرونا در استان هوبی که مرکز شیوع این اپیدمی بوده است، باعث افزایش ریسک گریزی سرمایهگذاران و تقویت تقاضا برای خرید داراییهای امن نظیر طلا شد.
مقامات استان هوبی چین روز چهارشنبه از افزودن شدن ۲۴۲ نفر به شمار قربانیان ویروس کرونا و ابتلای ۱۴ هزار و ۸۴۰ مورد دیگر به این ویروس خبر دادند که افزایش چشمگیری نسبت به آمار ۲۰۱۵ مورد ابتلای جدید در روز سه شنبه داشت.
این سریعترین رشد آمار تلفات روزانه از زمان آغاز شیوع اپیدمی کرونا بود و باعث سقوط شاخصهای سهام آسیایی شد اما ین ژاپن که ارز مطمئن به شمار میرود به بالاترین حد سه هفته اخیر در برابر دلار آمریکا صعود کرد.
ارزش دلار آمریکا هم در برابر ارزهای رقیب، نزدیک به بالاترین رکورد خود در بیش از چهار ماه گذشته در نوسان بوده و طلا را برای خریداران غیرآمریکایی گرانتر کرده است.
بر اساس گزارش رویترز، در بحبوحه کندی رشد اقتصاد جهانی و بازدهی منفی اوراق خزانه آمریکا و اجرای سیاستهای تسهیلی از سوی بانکهای مرکزی سراسر جهان، سرمایهگذاران اکنون به دنبال هر گونه اطلاعاتی درباره پیامدهای اقتصادی این اپیدمی هستند.
وضعیت اضطراری سلامتی باعث اختلال در حمل و نقل کانتینری جهانی شده و خطوط کشتیرانی به تغییر مسیر محمولهها و کاهش ورود به بنادر چین اقدام کردهاند.
جروم پاول، رییس بانک مرکزی آمریکا روز چهارشنبه در دومین روز سخنرانی خود در برابر کنگره آمریکا با وجود ابراز اطمینان به دورنمای اقتصادی کشورش، پیش بینی کرد ویروس کرونا تاثیر منفی خود را به زودی نشان دهد.
بانک مرکزی آمریکا در نشست سیاست پولی ماه گذشته خود در برابر آسیب اقتصادی ویروس کرونا نظر محتاطانهای داشت و نرخهای بهره را بدون تغییر نگه داشت.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیم برای تحویل فوری تغییر چندانی نداشت و به ۲۴۰۷ دلار و دو سنت رسید. هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۹ درصد افزایش، ۱۷ دلار و ۶۳ سنت معامله شد. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۰.۳ درصد افزایش پیدا کرد و به ۹۶۳ دلار و ۷۹ سنت رسید.