آفتابنیوز : آفتاب: اسماعیل گرامیمقدم عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس هفتم معتقد است که استعفای علیرضا طهماسبی، وزیر صنایع و معادن به دلیل فشار کسانی است که با صنعت بیگانه هستند و دنبال این هستند که مسائل گروهی و جناحی در بخش صنعت پیگیری شود.
نماینده بجنورد در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب با انتقاد ازتغییر مدیریتها در دولت نهم اظهار داشت: تغییر مدیریتها آثار مخربی بر پیشرفت پروژهها خواهد داشت و مسلما باعث عقبافتادگی شدیدی در اجرای پروژهها خواهد شد.
وی تاکید کرد: اگر تغییری در سطح وزارتخانه صنایع و معادن اتفاق بیفتد مطمئنا عقبماندگی شدیدی در برنامه چهارم توسعه و سند چشمانداز بیست ساله در بخش صنعت شاهد خواهیم بود.
گرامیمقدم تصریح کرد: در مدتی که وزیر صنایع مسئولیت داشته، با توجه به نظارتی که کمیسیون صنایع و معادن مجلس بر عملکرد وی داشته یکی از وزارتخانههای موفق دولت نهم بوده است.
گرامیمقدم خاطرنشان کرد: با توجه به سند چشمانداز و برنامه چهارم توسعه وزیر صنایع و معادن طی دو سال گذشته در حوزه صنعت و معدن در خصوص جذب سرمایهگذاری خارجی و همچنین بهینهسازی توسعه صنایع و ایجاد شهرکهای صنعتی گامهای خوبی برداشته است.
وی اضافه کرد: همچنین در خصوص استفاده از منابع نیروی انسانی شاهد بودیم معاونتهایی که وزیر صنایع و معادن به کار گرفت از نیروهای باتجربه اصولگرا بودند.
گرامیمقدم عملکرد وزیر صنایع و معادن در حوزه خودروسازی را نیز مثبت ارزیابی کرد و گفت: طی دو سال گذشته در خصوص صدور دانش فنی و برند خودرو ملی(سمند) گامهای خوبی برداشته شد.
وی تاکید کرد: در خصوص عملکرد طهماسبی وزیر صنایع و معادن باید گفت که شاید مقید بودن به اجرای برنامه یکی از برجستهترین فاکتورهای مدیریتی وی طی دو سال گذشته بود.
وی با بیان این که «در کمیسیون صنایع و معادن هم جریان چپ و هم راست هر دو با وزیر صنایع و معادن شکل خاصی نداشتند»، اظهار داشت: استعفای وزیر صنایع و معادن به دلیل تحت فشار بودن از سوی کسانی است که با صنعت بیگانه هستند و اهداف سیاسی را در صنعت دنبال میکنند و در صددند مسائل گروهی و جناحی در صنعت پیگیری شود که وی همواره تحت این فشارها بود.