پرونده متهمان با دقت و حساسیت ویژهای در حال پیگیری است
۲ پسر کاظم صدیقی به اتهام فساد مالی بازداشت شدند
دو هفته پیش، دو پسر حجت الاسلام صدیقی، امام جمعه تهران و رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر به اتهام تخلفات و زدوبندهای مختلف توسط مراجع قضایی دستگیر شدند.
آفتابنیوز :
دو هفته پیش، دو پسر حجت الاسلام صدیقی به اتهام تخلفات و زدوبندهای مختلف توسط مراجع قضایی دستگیر شدند.
خبرگزاری فارس نوشت: یک منبع آگاه ضمن بیان این خبر گفت: پرونده متهمان با دقت و حساسیت ویژهای در حال پیگیری است و دستگاه قضایی مصمم است تا بدون تأثیرپذیری از جنجالهای رسانهای، به صورت کاملاً تخصصی و مستقل به این پرونده رسیدگی کند.
این منبع تأکید کرد: نظام جمهوری اسلامی در برخورد با فساد کوچکترین گذشتی ندارد و همانگونه که بارها شاهد بودهاید، بدون ملاحظه شخص یا گروه خاصی، با متخلفان برخورد قاطع خواهد شد. نتایج نهایی پس از تکمیل مراحل قانونی، به صورت رسمی اعلام میشود.
پیش از این اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، اعلام کرده بود حکم پرونده زمینخواری حوزه علمیه تحت مدیریت صدیقی صادر شده است.
منبع: خبرگزاری فارس
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۳
از طرف دیگر این آقا باارشادتش قصد سالم نگه داشتن جامعه است؟!
خدا عاقبت ما را بخیر کند.
شاید فساد مالی جزء منکرات نیست