کد خبر: ۶۴۰۷۱۴
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵

منابع غذایی غنی از آهن؛ عامل مقابله با ویروس کرونا

عضو هیات مدیره کنفدراسیون صنعت ایران گفت: تامین آهن مورد نیاز بدن جهت خونسازی و تقویت نیروی دفاعی بدن بسیار ضروری می باشد. تخم مرغ، ماهی و گوشت قرمز که بطور کامل پخته شود می‌تواند آهن مورد نیاز بدن را تامین کند و البته غلات و حبوبات، کلم قمری و انواع مغزها نیز منابع غنی آهن هستند.
آفتاب‌‌نیوز :

مهدی کریمی تفرشی گفت: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی از جمله بیماری کرونا دارد. برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به عوامل بیماری‌زا به ویژه کرونا ویروس در این مقطع زمانی، باید ضمن رعایت نکات بهداشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای و دریافت مواد مغذی مورد نیاز بدن را بسیار جدی گرفت.

رئیس هیات مدیره خانه صنعت، معدن وتجارت جوانان تهران گفت: مصرف ادویه‌جات بویژه زردچوبه که یک گیاه دارویی اعجاب انگیز در حفظ سلامتی و مقابله با انواع بیماریهاست و نیز زعفران توصیه می‌شود حتما در برنامه غذایی قرار گیرد. اما بهتر است ادویه جات در پایان پخت به غذا افزوده شود تا خواص آن حفظ شود. همچنین دقت شود که در تهیه ادویه‌جات حتما به خالص بودن و مرغوبیت آن توجه شود.

وی افزود: همچنین مصرف روزانه حبوبات بویژه لوبیا و عدسی با توجه به اینکه این موادغذایی منبع پروتئین بالایی هستند بشدت توصیه می‌شود.

ریاست هیات مدیره تعاونی تولید کنندگان محصولات غذایی کشور افزود: جوانه‌ها مانند جوانه گندم، ماش و شبدر نیز در تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابه با انواع بیماری‌ها بسیار موثر است. دانه‌ها و جوانه‌ی گندم، گردو، پسته و بادام، تخمه آفتابگردان، ذرت، روغن گردو، روغن کنجد و زیتون، روغن هسته انگور، روغن جوانه ذرت، روغن آفتابگردان، روغن جوانه گندم، غلات کامل و انواع مغزها مانند بادام زمینی و فندق دارنده ویتامین E هستند که مصرف آنها در تقویت سیستم ایمنی و مقابله با ویروس بسیار موثر است.

کریمی تفرشی گفت: ضمن اینکه جهت تامین میزان کافی ویتامین ها بویژه ویتامین C روزانه حداقل یک عدد پرتقال، یا دوعدد نارنگی و یا لیموترش و یا گریپ فروت و سیزیجات را در برنامه غذایی خود قرار دهید. ویتامین C نقش بسیار مهمی در تقویت سیستم ایمنی و مقاوم سازی بدن داشته و با توجه به اینکه یک آنتی اکسیدان طبیعی است با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد بدن به سیستم ایمنی کمک کرده و نیز با افزایش تولید گلبول‌های سفید خون، فرآیند مبارزه با عفونت را تقویت می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: مصرف خانواده کلم، پیاز خام بنفش و پیازچه در رژیم غذایی روزانه بسیار مفید و موثر است. مصرف روزانه کدوحلوایی و هویج می تواند از ورود ویروس به بدن جلوگیری کند. تا حد ممکن از مصرف غذاهای کنسروی، منجمد، سوسیس و کالباس خودداری نمایید. فراموش نشود که استرس و فشارهای روحی و عصبی عامل جدی در گسترش این بیماری و کاهش سطح ایمنی بدن است.

عضو هیات مدیره کنفدراسیون صنعت ایران گفت: تامین آهن مورد نیاز بدن جهت خونسازی و تقویت نیروی دفاعی بدن بسیار ضروری می باشد. تخم مرغ، ماهی و گوشت قرمز که بطور کامل پخته شود می‌تواند آهن مورد نیاز بدن را تامین کند و البته غلات و حبوبات، کلم قمری و انواع مغزها نیز منابع غنی آهن هستند.

وی افزود: مصرف روزانه سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه بشدت توصیه می‌شود. به طور جدی توصیه می‌شود تا حد ممکن از مصرف چربی‌ها و بویژه چربی‌های اشباع خودداری شود.

تفرشی در آخر افزود: قطعا سالمندان، خانم‌های باردار، نوزادان و کودکان باید در خصوص مصرف مواد غذایی توجه بیشتری کنند چرا که بیشتر در معرض آسیب پذیری هستند و داشتن بیماری‌هایی مانند بیماری‌های ریوی، قلبی، دیابت و عدم تغذیه مناسب عامل تشدید این بیماری است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین