کد خبر: ۶۴۱۰۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۳

یافته‌های جدید متخصصان چین درباره کرونا

یافته های جدید متخصصان چینی درباره ویروس کرونا نه تنها بسیاری از فرضیه ها و باورهای قبلی را نقض می کند بلکه اطلاعات بسیار تازه ای درباره این ویروس خطرناک هم بدست می دهد.
آفتاب‌‌نیوز :

دانشمندان و کارشناسان چینی پیشتر اظهار کرده بودند که شعاع پرتابی ویروس کرونا بین ۱ تا ۲ متر است اما بر اساس کشفیات تازه آنها این مسافت می تواند به ۴ متر و نیم برسد که بیش از دوبرابر مسافت قبلی است.

افزون بر این آنها پیش از این بر این باور بودند که ویروس خیلی زود در هوای آزاد از بین می رود اما اکنون بر این اعتقاد هستند که ویروس می تواند دستکم در مدت ۳۰ دقیقه در هوا باشد و در فاصله چند متری به انسان منتقل شود.

یافته‌های جدید متخصصان چین درباره کرونا

کارشناسان چینی از یک موضوع با اهمیت دیگر نیز خبر داده‌اند مبنی بر اینکه ویروس کرونا می تواند تا چندین روز روی یک سطح باقی بماند.

روزنامه ساوث چاینا از هنگ کنگ در این باره می نویسد: به باور متخصصان چینی، اگر آب و بزاق دهان یک بیمار روی سطحی بیفتند می تواند تا چندین روز روی آن باقی بماند برای همین هر سطحی پس از لمس کردن می تواند ناقل باشد و به همین دلیل کسانی که سطوح را لمس می کنند قبل از دست زدن به دهان، بینی و چشمان خود باید فورا دست هایشان را شست و شو دهند.

محققان چینی همچنین گفته اند: در دمای نزدیک به ۳۷ درجه ویروس کرونا می تواند بین ۲ تا ۳ روز روی سطوح شیشه ای، فلزی، فیبری، پلاستیکی و کاغذی باقی بماند.

این کارشناسان افزوده اند: تحقیقات روی یکی از بیمارانی که در یک اتوبوس و به فاصله چند متری از دیگر مسافران به این ویروس مبتلا شده است نشان می دهد فاصله طی شده ویروس در هوا و مدت زنده بودنش می تواند بیشتر باشد با این وصف در این تحقیق که پزشکان و محققان دانشگاه استان خونن در چین انجام داده اند کماکان بر فاصله ۲ متری تاکید جدی شده و بر داشتن فاصله بیشتر توصیه شده است.

این تحقیقات بسیاری از فرضیه ها و باورهای قبلی را مبنی بر اینکه ویروس نزدیک به ۲ ساعت روی سطوح می ماند و مدت طولانی در هوا زنده نیست، مورد تردید قرار می دهد و ناقض آنها است.

محققان تاکید کرده اند بسته بودن فضا نیز به ویروس کمک می کند تا با سرعت و قدرت بیشتری انتقال پیدا کند و برای همین مردم باید از حضور در فضاهای بسته به طور جدی خودداری ورزند.

این کارشناسان می افزایند که مثلا اگر مسافر کرونایی از یک اتوبوس خارج شود برای مدتی ویروس هنوز در داخل اتوبوس خواهد بود و باید نسبت به این مساله و محیط آلوده هوشیار بود آنها گفته اند ویروس کرونا همچنین ممکن است در مدفوع انسان و فضولات دیگر برای مدت ۵ روز زنده باشد.

پزشکان چینی بار دیگر تاکید کرده اند مردم باید از ماسک استفاده کنند تا از بزاق دهان بیماران مصون بمانند و دست شستن ها نباید به فراموشی سپرده شود.

«هو شی شیونگ» از تیم تحقیقاتی مرکز پیشگیری و کنترل بیماری استان «خونن» که از نویسندگان تحقیق بوده است، می گوید: بررسی ها روی یک اتوبوس نشان می دهد ویروس از یک نفر به چندین مسافر دیگر منتقل شده است.

او گفت: این فرد بیمار در ردیفی نشسته بود که دیگران مسافران با او حدود ۴ تا ۵ متر فاصله داشتند اما وقتی اتوبوس به شهر دیگری می رسد چند نفر از مسافران توسط این بیمار کرونایی می شوند.

او ادامه داد: بعد از نیم ساعت طی مسافت چند مسافر دیگر هم سوار می شوند که برخی به فرد بیمار نزدیک هستند و برخی فاصله دارند اما ظاهرا بسته بودن پنجره ها و محیط باعث شده است تا آنها نیز مبتلا شوند و دستکم ۷ نفر توسط یک نفر در این اتوبوس کرونایی شده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
امیر
|
France
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
1
8
ولی قرنطینه برای زمان قرون وسطی است . . .
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین