کد خبر: ۶۴۲۱۰
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۸۶ - ۱۸:۴۰
داوودی:

خصوصی‌سازی 2 تا 3 برابر رشد کرده است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: معاون اول رییس جمهور با اعلام اینکه عملكرد دستگاه‌های دولتی در 10 محور طی هفته‌ دولت ارائه می‌شود گفت: حركت مطلوبی از سوی دولت نهم در خصوص اجرای سیاست‌های اصل 44 انجام شد كه مقایسه‌ این اقدامات با اقدامات انجام شده در دهه‌ 70 تا 80 و نیز فاصله‌ سال‌های 84 تا 84 بیانگر رشد دو تا سه برابری خصوصی‌سازی در دولت جدید بوده است.

پرویز داوودی، در مراسم افتتاحیه‌ شانزدهمین نمایشگاه فرش دستباف كشور درمحل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی افزود: محور اول فعالیت دولت، عدالت بوده است كه در این زمینه تسهیلات بانكی برای مسكن اشتغال و ازدواج جوانان و نیز گسترش خدمات عمومی و ارزان كردن آن برای قشر محروم، توسعه‌ بهداشت در استان‌ها و گسترش پوشش بیمه‌ای در نقاط مختلف كشور از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در راستای تحقق عدالت بوده است كه طی هفته‌ دولت در معرض دید و قضاوت عموم قرار می‌گیرد.

معاون اول رییس‌جمهور، رشد تولید و كارایی را به عنوان محور دوم فعالیت‌های دولت طی سال گذشته معرفی كرد و افزود: فعالیت‌ها و عملكردها نشان می‌دهد كه در بحث تولید، سرمایه‌گذاری و ارزش افزوده در بخش‌های زیربنایی، خدمات، نفت، حمل ونقل، صنعت، كشاورزی و نیز جذب سرمایه‌گذاری داخلی و ایجاد فضای امن برای كسب و كار بیانگر رشد و توسعه در این بخش بوده است.

معاون اول رییس‌جمهور همچنین كاهش نرخ بیكاری جوانان در كشور و نیز كاهش نرخ تورم نسبت به سال 83 را از دیگر محورهای فعالیتی دولت نهم برشمرد و گفت: افزایش كارایی و صرفه‌جویی نیز از محورهای دیگری است كه به همراه شاخص نرخ تولید و افزایش ثروت طی هفته‌ دولت در معرض قضاوت قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: اصلاح ساختار بودجه كه با استفاده از روش افزایش هزینه‌های عمرانی نسبت به هزینه‌های جاری انجام شد، از دیگر فعالیت‌های دولت محسوب می‌شود كه موجب متحول شدن بودجه شد.

داوودی در بخشض دیگری از سخنانش از اینكه صادرات فرش دستباف در سالهای اخیر روند كاهشی داشته است، اظهار تاسف كرد و گفت: بحث كاهش صادرات فرش دستباف تنها مختص به كشور ما نیست و كشورهای چین، هند، پاكستان و نپال هم با آن مواجه هستند، بنابراین كاهش صادرات فرش دستباف پدیده ای جهانی است كه مسوولان داخلی باید علت‌های اصلی را شناسایی و مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند تا این مشكل به صورت ریشه‌ای برطرف شود.

به اعتقاد وی كل تقاضا برای فرش دستباف در بازارهای جهانی كاهش یافته است، اما اصالتی كه فرش ایران از آن برخوردار است در تولیدات سایر كشورها به چشم نمی‌خورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین