آفتابنیوز : آفتاب: در یک حمله اینترنتی به سفارت ها و مراکز دولتی کشورهای سراسر دنیا تعداد 100 آدرس ایمیل همراه با نام کاربری و اسامی رمز آن بر روی اینترنت قرار گرفته است. این اطلاعات تماما" سری می باشند و با قرار گرفتن آنها در دسترس عموم هر کسی می تواند با استفاده از آنها به اطلاعات محرمانه دولتی آن کشورها دسترسی پیدا کند.
در لیست سازمان های هک شده نام ایمیل وزارت امور خارجه ایران، قزاقستان و اسامی رمز سفارت هند در آمریکا به چشم می خورد. روزنامه Computer Sweden با افشا سازی این مطلب در مصاحبه ای اختصاصی با فرد هکر به اطلاع رسانی جزئیات این خبر پرداخت.
"کامپیوتر سوئیدن" مدعی است که صحت و درستی اطلاعات ارسال شده بر روی اینترنت را بررسی کرده است. این اطلاعات شامل نام کشورها و سفارت خانه ها، آدرس های مرتبط به سرورهای ایمیل ها، نام های کاربری و اسامی رمز می باشد.
Dan Egerstad مشاور امنیتی شاغل در Freelance Security شخصی است که تمامی این اطلاعات را بر روی اینترنت ارسال کرده است. وی درباره این کار خود بطور کاملا شفاف به Computer Sweden توضیح داده است. وی می گوید که هرگز با استفاده از اطلاعات به سرقت رفته وارد حساب های کاربری و حوزه های محرمانه نشده است برای آنکه باعث نقض هیچ قانونی نشود.
در همین رابطه سایت Computer Sweden درستی اطلاعات ورودی یکی از ایمیل ها را تایید کرده است و آقای "Egerstad" پیرامون ارسال این اطلاعات در اینترنت می گوید:" هنگامیکه چیزی شبیه این مسئله اتفاق می افتد شما بطور معمول با قربانی ها تماس می گیرید و مشکلات امنیتی را بیان می کنید اما در این خصوص ایجاد تماس با این تعداد کشور مسئله را بزرگ جلوه می دهد."
از حساب های کاربری به سرقت رفته در حدود 10 حساب به کشور قزاقستان مربوط است و در حدود 40 عدد دیگر به سفارت خانه ها و کنسولگری های کشور ازبکستان مرتبط است. همچنین اطلاعات ورودی بخش روادید کشور انگلستان در نپال نیز در این لیست مشاهده می شود.
Dan Egerstad می گوید:" امیدوارم این اتفاق باعث عکس العمل آنها شود. سریعتر از قبلا ؛ و امیدوارم که کمی بیشتر به موارد امنیتی توجه نشان دهند."
گفتنی است که سفارت روسیه در استکهلم این خبر و درستی اطلاعات به سرقت رفته را تایید کرده و اعلام نموده که تمامی اطلاعات ورودی تغییر یافته اند. به همین ترتیب با توجه به ارتباط مستقیم با سفارت هند در استکهلم هیچگونه توضیحی از آنها اعلام نشده است.
قابل ذکر است که محل اطلاعات ورودی به سرقت رفته در اینترنت فاش نشده است و مجله Computer Sweden نیز اطلاعات بیشتری را در این رابطه منتشر نکرده است.
با توجه به ذکر مشاهده شدن ایمیل وزیر امور خارجه ایران در این لیست می توان گفت که آدرس های ایمیل مبتنی بر وب سایت وزارت امور خارجه در آدرس www.mfa.gov.ir مورد حمله قرار گرفته اند.
منبع خبر: WinBeta.Net (نقل از Computer Sweden)