سرویس بین الملل- روزنامه "دیلی میل" گزارشی را درباره سرنوشت نامعلوم چینیهای افشاگر درباره وضعیت کرونا در آن کشور منتشر کرده است افرادی که دیگر خبری از آنان نیست.
به گزارش آفتابنیوز؛ این روزنامه مینویسد: "صدای ترسناک در زدن به گوش رسید. خارج از خانه دو مرد با لباسهای محافظتشده ایستاده بودند. آنان به "فانگ بین" تاجر چینی گفتند که آمدهاند تا او را به مرکزی درمانی برای قرنطینه انتقال دهند. این تاجر پارچه در اوایل دهه چهارم عمرش به سر میبرد و بیمار نبود و افراد پشت در خانه او در ووهان نیز پزشک نبودند. آنان ماموران پلیس بودند که با فرمان حزب کمونیست چین مسئول بازداشت و ناپدید ساختن این تاجر بودند. افرادی، چون او کم نبودند. چینیهای با وجدانی که نتوانستند سکوت کنند و درباره وضعیت وخیم کرونا در چین افشاگری کردند. جرم آقای فانگ آن بود که ویدئویی را از لحظه مرگ افراد مبتلا به کرونا و پیکر بیجان آنان در خارج از بیمارستان را منتشر کرده بود؛ آن هم دقیقا زمانی که دولت چین تاکید کرده بود که شیوع ویروس در آن کشور تحت کنترل قرار گرفته است. او را تهدید کرده بودند که از انتشار "شایعات" خودداری ورزد. این بازرگان شجاع، اما به انتشار واقعیتهای جامعهاش ادامه داد. سپس علاوه بر بازداشت، رایانه او نیز ضبط شد. او مدتی بعد آزاد شد، اما یک هفته بعد در تاریخ ۹ فوریه پست دیگری را منتشر کرد که در آن نوشته شده بود: "شهروندان مقاومت کنید؛ قدرت به مردم بازگردانده خواهد شد". ماموران پلیس این بار بازگشتند و از آن زمان تاکنون دو ماه است که کسی خبری از این بازرگان چینی ندارد".
این روزنامه میافزاید: "احتمالا آقای فانگ زنده است. فعالان حقوق بشری میگویند که او به همراه "چن کیوشی" وکیل و "لی زهوا" گزارشگر سابق تلویزیون دولتی چین، شکنجه و مجبور به نوشتن اعترافاتی در بازداشتگاههای مخفی شدهاند. پلیس چین همواره عادت دارد که به صورت پنهانی وکلا، فعالان حقوق بشر و فعالان مدنی را بترساند چرا که آنان را دشمن حکومت قلمداد میکند. دولت چین اکنون از بحران کرونا به عنوان فرصتی برای بازداشت مخالفان سیاسی استفاده میکند و آنان را به عنوان بیمار به مراکز درمانی و نقاط نامعلوم اعزام میکند.
ساخت اپلیکیشن شناسایی بیماران به ابزاری برای سرکوب بیشتر مخالفان توسط دولت تبدیل شده است. صدها شهروند معمولی چینی تنها به دلیل به اشتراکگذاری اطلاعات درباره کمبود ماسک و وضعیت بد بیمارستانها و مرگ خویشاوندانشان در رسانههای اجتماعی بازداشت شدهاند.
دکتر "لی ونلیانگ" ۳۴ ساله به همراه هفت پزشک دیگر تنها بدین خاطر بازداشت شد که با ارسال پیامی در تاریخ ۳۰ دسامبر در رسانههای اجتماعی از پزشکان در مراکز درمانی دیگر خواست تا از لباسهای محافظتشده استفاده کنند. او درباره شیوع ویروسی شبیه سارس هشدار داده بود. دکتر لی مجبور شد در اداره پلیس برگهای را امضا کند که در آن نوشته شده بود که پشیمان است و باعث اخلال در نظم عمومی شده است. او سپس آزاد شد، اما در تاریخ ۷ فوریه فوت کرد.
یک روز پیش از مرگ دکتر لی، "چن کیوشی" وکیل چینی ویدئویی را از صحنههای دلخراش در بیمارستانی در ووهان منتشر کرد که نشان میداد قربانیان کرونا در راهروهای بیمارستان در وضعیت نامناسبی قرار دارند. این کلیپ ۴۰۰ هزار بازدیدکننده در یوتیوب و بیش از ۲۵۰ هزار بازدیدکننده در توئیتر داشت. او پس از انتشار کلیپ تهدید شد. خانواده او میگویند اکنون این وکیل در بیمارستان مخصوص بیماران مبتلا به کرونا نگهداری میشود.
"لی زهوا" ۲۵ ساله گزارشگر تلویزیون دولتی چین نیز به دلیل انتشار گزارشی درباره تعداد واقعی فوت شدگان بر اثر کرونا ناپدید شد. از افراد ناپدید شده دیگر میتوان به "رن شیاکیانگ" ۶۹ ساله میلیاردر چینی اشاره کرد که از "شی جین پینگ" خواسته بود به دلیل بیکفایتی در مدیریت بحران کرونا استعفا دهد. او از ماه مارس ناپدید شده است".
ترامپ یک .....برآمده از دموکراسی نیم بند آمریکاییست که در واقع دیکتاتوری نخبگان است، اما در کشورهایی که گفته شد، دیکتاتوری برخاسته از ضعف و جهل و توسعه نیافتگی اکثریت و یا بخش اعظمی از جامعه است.
این کشورها با کمال تاسف شرکای سیاسی و تجاری بزرگ ما هستند، در حالی که در بحران ها و مشکلات ما، نه می توانند و نه می خواهند که طرف ما باشند.
آنها قادر به تاثیرگذاری کافی نیستند و در کمال تاسف، استکبار آمریکا عملا تصمیم گیرنده اول و آخر جهان است. این حقیقت تلخ را نپذیریم، همیشه متضرر بوده و خواهیم بود. برجام هم بدون آمریکا، نافرجام ماند و اگر آمریکا برگردد و تمام کشورها مخالف باشند، برجام بازخواهد گشت، چون آمریکا هنوز یک چهارم اقتصاد دنیا و اقتدار نظامی مسلط جهان را دارد.
به امید روزی که جهان در سیطره هیچ کشوری حتی ما هم نباشد و کشورها بتوانند از مواضع برابر با هم گفتگو کنند.
یه کم به نظرات عاقلانه دیگران تعمق کن
کاش شما با این همه سنی که از خدا گرفتی حداقل کمی شهامت کسب میکردی و با هویت واقعی یا حتی مستعارت اظهارفضل میفرمودید ، که یه جوری به نظر نیاد که انگار یه بچه بی ادب دوران ابتدایی هستی که تنها تفریح زندگیت شده زنگ خونه مردمو زدن و فرار کردن . این که نظری رو بدون هویت منتشر میکنی انگار برگشتی به زمان کودکی و داری زنگ مردم رو میزنی فرار میکنی . شما اول شهامتتو بالا ببر و در واقع به اندازه سنت بزرگ شو تا زمانی که داری نظری ثبت میکنی یا حرفی میزنی هویتتم منتشر کنی تا بتونی بعدا برگردی و به نظرات مخالف و موافق جواب بدی و از روبرو شدن با عقاید مخالف این همه پریشون نشی . شما بزرگ منی ولی رفتارهای بچگانه و معصومانه ای داری ، بهتر نیست بری مشکل شخصیتو که ریشه در کورکی داره و خیلی وقته ازشون غافل شدی حل کنی و این مشکلات و معضلات کلان رو بسپری به افرادی که از کمبودهای شما در دوران کودکی گذشتند ؟
نبايد انتظار حداكثري از چین و روسیه داشت زيرا برآورده نشدن انتظارات حداكثري ميتواند مانع از تحقق انتظارات حداقلي بشود. در واقع به همان اندازه كه نگاه خوشبينانه به قدرتهاي بزرگ ميتواند خطرناك باشد، نگاه بدبينانه نيز قدرت مانور دستگاه سياست خارجي را سلب ميكند. ما بايد واقعيت شرکای جدید را آنگونه كه هست بپذيريم با تمامي خدمتها و خيانتها. القاي ترس از خيانتكاري چینیها و روسها يا هر بازيگر ديگري به همان اندازه كه ميتواند هشدارآميز باشد به همان اندازه هم ميتواند حق انتخابهاي محدود را محدودتر كند. چرا بايد تلاش كرد تا دوستان نصفه و نيمه و حتي موقتي را به دشمن تبديل كرد؟ بازتوليد و بزرگنمايي بدگماني نسبت به چین یا روسيه در شرايطي كه براي جمهوري اسلامي ايران حق انتخابهاي محدودي وجود دارد جز بستن مسيرهاي تنگ موجود چه اثر مثبتي دارد؟
حالا انصافا فکر کنیم ، وقتی ما نسبت به این قدرتها اینگونه فکر میکنیم که حتی در حرف زدن و اظهارنظر کردن منافع خودمون و مملکتمون رو در نظر نمیگیریم چطور انتظار داریم ، اونها بر خلاف عقیده ما نسبت به خودشون از حق وتوی خود به خاطر تامین منافع ما استفاده کنند ؟ وقتی هیچ وقت دیدگاه درست و منطقی و مناسبی نسبت به اونها نداشتیم و از ابراز کردنشم ابایی نداشتیم چطوری میشه ؟!!!
فقط دعا کنیم که هرگز چنان روزهایی را شاهد نباشیم ان شاءالله
دارد از ان بترس که سر به تو دارد