آفتابنیوز : آفتاب: روزنامه «کیهان» در شماره روز چهارشنبه 28 شهریورماه خود گزارشی از ابعاد ناگفته زندگی «برنار كوشنر» وزیر خارجه فرانسه منتشر کرده و در آن، وی را «سیاستمداری کاسبکار» خواند.
متن گزارش کیهان چنین است: وزیر خارجه 68 ساله فرانسه، متولد اول نوامبر 1939 در شهر آوینیون است. پدر وی یهودی و مادرش پروتستان بودند. كوشنر سیاست را با چپروی افراطی و عضویت در حزب كمونیست فرانسه- 1966 میلادی- آغاز كرد اما چند سال بعد، از این حزب اخراج شد. وی به منفعتطلبی و كاسبكاری در سیاست معروف است چندان كه مدتی بعد عضو حزب سوسیالیست شد. نوسان سیاسی وی بسیار معروف است تا جایی كه تا همین اواخر جزء حامیان خانم سگولن رویال- نامزد رقیب ساركوزی- به شمار میرفت اما ناگهان از دولت ساركوزی سر درآورد.
کیهان میافزاید: بیثباتیهای كوشنر موجب آن شد كه حزب سوسیالیست هم سرانجام وی را به عنوان «خائن»، در ردهبندی سیاسی خود تلقی كرده و اخراج نماید. او یكی از مصادیق بارز كمونیستهای آمریكایی است و در مطبوعات فرانسه به عنوان عنصر چپی كه در عینحال عاشق خوشگذرانی و صرف شامپاین و خاویار در بهترین رستوران های این كشور است، از وی یاد میشود.
کیهان میافزاید: كوشنر از جمله معدود مقامات فرانسوی است كه به گرایش افراطی به آمریكا شهرت دارد و در ماجرای تجزیه یوگسلاوی جزو حامیان این اقدام به شمار می رفت. این حمایت البته ایدئولوژیك نبود چندان كه بعدها اخباری مبنی بر دخالت موثر وی در قاچاق زنان و كودكان در كوزوو منتشر شد گفته وی معروف است كه «برای تغییر قانون، گاهی اوقات باید آن را زیر پا گذاشت»!
در ادامه گزارش آمده است: وی در زندگی شخصی همانقدر كاسبكار است كه در زندگی سیاسی. چندان كه بخش مهمی از موقعیت های سیاسی امروز را مرهون ازدواج دوم خویش با «كریستین اوكرنت»، دختر یك دیپلمات قدیمی است. اوكرنت سال ها در یك شبكه تلویزیونی آمریكایی كار كرد و سپس به شبكه های تلویزیونی فرانسه روی آورد و مدت ها سردبیر هفته نامه «اكسپرس» بود. همسر كوشنر گرایشات آمریكایی شدیدی دارد و عضو «بنیاد فرانسه- آمریكا»ست. نفوذ این خانم به قدری زیاد است كه پیش از این برخی رسانه ها، برنارد كوشنر را به طنز «برنارد اوكرنت»! میخواندند. عنوان با مسمای مشابه دیگری كه به وی به خاطر بیثباتی اطلاق شد، لقبی بود كه پطروس غالی دبیركل وقت سازمان ملل به كار برد: «موشك بی هدف»!
کیهان ادامه میدهد: كوشنر از معدود سیاستمداران حامی حمله آمریكا به عراق بود اما همین شخص 2 روز پیش در مصاحبه ای تصریح كرد «آمریكا در جنگ عراق شكست خورده و چنین شكستی عملا به اثبات رسیده است. ما با جنگ آمریكا علیه عراق مخالفیم»!
در ادامه گزارش آمده است: این وزیر خارجه تازهكار 20 روز پیش هم مجبور شد رسماً از دولت نوری مالكی عذرخواهی كند. این عذرخواهی چند روز پس از آن صورت گرفت كه كوشنر با حمله به نخست وزیر دولت ملی عراق، خواستار استعفای وی شد.
کیهان در پایان نوشته:بیدلیل نیست كه روزنامه مشهور «فایننشال تایمز» در واكنش به سخنان اخیر وزیر خارجه فرانسه مبنی بر اینكه «جهان باید خود را برای بدترین گزینه یعنی جنگ با ایران آماده كند»، نوشت: «حرف های كوشنر بیمعنا و بیمحتواست. تصمیم به حمله- اگر در كار باشد- در آمریكا گرفته می شود نه پاریس. این كه كوشنر به گفتن سخنان نسنجیده معروف است». البرادعی هم در واكنشی غیرمستقیم، با اشاره به توافق آژانس با ایران، تصریح كرد: «طرح ضرورت جنگ با ایران، گزافهگویی است».