وزیر راه و شهرسازی گفت: تا زمانی که خانه گران است متقاضیان نخرند و بهترین راهکار برای مقابله با گرانی نخریدن است.
به گزارش آفتابنیوز؛ وزیر راه و شهرسازی پیشتر نیز در واکنش به رسیدن میانگین قیمت هر متر مسکن در تهران به 17 میلیون تومان گفت: هموطنانی که نیازمند خانه هستند و استطاعت خرید این خانهها را ندارند، به هیچ عنوان نگران نباشند. در سامانه طرح اقدام ملی دست همه را باز گذاشتیم تا هر کسی خواست ثبتنام کند و هیچکس جا نماند.
محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تمامی طرح های نیمه کاره مسکن مهر امسال به اتمام میرسد، به سایت باشگاه خبرنگاران گفت: ۶۶ هزار واحد نیمه تمام مسکن مهر در کشور باقی مانده که تا پایان شهریور و ابتدای مهر امسال به بهره برداری می رسد.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه طی یک سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار واحد مسکن مهر به مردم تحویل داده شده است، گفت: سالیانه به طور متوسط ۲۵ هزار واحد مسکن مهر آماده بهره برداری می شود و بخش عمده ای از این واحدها در مراحل نازک کاری و ساخت محوطه هستند. ۶۶ هزار واحد مسکن مهر در مراحل اتمام کار از جمله فوندانسیون و اسکلت قرار دارد که برخی از آنها به دلیل مشکلات پیمانکاران باقی مانده که به زودی این واحدها هم به مرحله تحویل می رسد.
اسلامی با بیان اینکه حدود ۷۰ هزار واحد مسکن مهر به دلیل مشکل حقوقی در شهرهای مختلف باقی مانده است، گفت: به زودی با همکاری دستگاه های مختلف مشکلات ساخت این واحدها برطرف و سرعت ساخت این واحدها افزایش می یابد.
اسلامی همچنین درباره افزایش ۲۰ میلیون تومانی مسکن مهر پردیس، گفت: پرداخت این ۲۰ میلیون تومان مانع سوداگری و دلالی می شود و این افزایش قیمت مشمول متقاضیان اول و هدف واحدهای مسکن مهر نمی شوند. با توجه به افزایش سوداگری در این منطقه سعی شده با اجرای این طرح دلالی را در بازار مسکن مهر پردیس از بین ببریم.
وزیر راه و شهرسازی درباره تعاونی هایی که برای متقاضیان مسکن مشکلساز شدهاند، گفت: برای حل مشکل تعاونی های مسکن تاکنون با قوه قضاییه مکاتبات بسیار زیادی انجام شده و همچنین طبق تعاملاتی که با وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی صورت گرفته به زودی احکامی درباره تعاونیهای متخلف صادر و مشکلات آنها برطرف خواهد شد. باید از ظرفیت تعاونی هایی که در حوزه مسکن خوشنام هستند برای ساخت و ادامه پروژه های مسکن استفاده کنیم.
این عضو کابینه دوازدهم با اشاره به اینکه بازار مسکن با ایجاد نوسان بازارهای موازی تحت تاثیر قرار می گیرد، گفت: تمام تلاش ما آن است که بتوانیم جامعه هدف و متقاضیان واقعی را شناسایی کنیم و تا از طریق تعریف پروژه مسکن بتوانیم آنها را صاحب خانه کنیم. در سامانه طرح اقدام ملی مسکن و طی ۲ مرحله یک میلیون و ۶۰۰ هزار متقاضی برای مسکن ملی ثبتنام کردند که از طریق آن تمامی متقاضیان واقعی مسکن شناسایی شده اند و تنها تعداد انگشت شماری از متقاضیان مسکن در این طرح ثبت نام نکرده اند.
او با اشاره به اینکه از یک میلیون ۶۰۰ هزار متقاضی تنها ۸۰۰ هزار نفر واجد شرایط بودند، گفت: ما برای این متقاضیان پروژه مسکن و زمین در شهرهای مختلف تعریف کردیم و از ماه آینده هم واحدهای ساخته شده واگذار و اراضی در نظر گرفته شده در شهرهای مختلف به افراد و سازندگان تحویل داده می شود. این طرح در قالب تفاهم نامه های سه جانبه بین نظام مهندسی کشور، دستگاه مجری یا سازنده و وزارت راه و شهرسازی، ساخت این پروژه واحدها انجام می شود. متقاضیان معرفی شده میتوانند آورده خود را تکمیل و واحد را تحویل بگیرند. همچنین در قالب این طرح برای تعدادی از متقاضیان واقعی شناخته شده در شهرهای مختلف اراضی تعریف شده و در بسیاری از مناطق هم ساخت این پروژه آغاز شده است.
او با بیان اینکه اجرای طرح اقدام ملی مسکن و شناسایی متقاضیان واقعی بهترین پاسخ به نیاز جامعه برای بازار مسکن است، اظهار کرد: تعدادی از متقاضیان تمایل دارند که مستاجر باشند و این شرایطی است که ما تعیین نمیکنیم چرا که تعیین قیمت بازار مسکن در دست دولت نیست و تا زمانی که نوسان و تحولات قیمتی در بازار ارز وجود داشته باشد شرایط این گونه خواهد بود. بازار مسکن هم همانند سایر کالاها از بازار ارز تاثیر می گیرد و این خود مردم هستند که باید مانع افزایش و ایجاد حباب قیمتی شوند.
وزیر راه وشهرسازی در پایان گفت: زمانی که قیمت یک کالا گران می شود مردم نباید خریداری کنند تا ارزان شود و این تنها راه مقابله با گرانی کالاست. بهترین راهکار برای ترکیدن حباب های قیمتی در بازار مسکن و کاهش قیمت خریداری نکردن مردم است.
ولي بايد دقت كنند پاي سود كي در ميانه
چرا براي كاهش قيمت خودرو اينقدر سريع با احتكار كنندگان خودرو(حتي بيست تا سي عدد خودرو)برخورد شد ولي با محتكران زمين و مسكن هيچ برخوردي نميشود؟
هستند أفراد مايه داري كه حتي در شهرهاي كوچك صاحب چند ده خانه و زمين و ملك هستند و روز به روز با اشتهايي سيري ناپذير در حال بلعين املاك مختلف.
پس
اگر واقعا قصد جمع كردن اين نابساماني را داريد طرح اخذ ماليات از عايدي مسكن را هر چه زودتر تصويب و اجرا كنيد تا داشتن خانه اي بيش از نياز واقعي توجيه اقتصادي نداشته باشد و هم منبع دارند خوبيست براي دولت.
مگر جيب خود تصويب كنندگان و اجرا كنندگان اين قانون به خطر بيفتد.
بزار شنبه بشه توهم بفهمی چه خبره.
دیگه با پولمون خونه هم نمیتونیم رهن کنیم چه برسه بخریم.
مردم مردم مردم همه چی مردم
ماشین مردم
خونه مردم
بنزین مردم
گرونی مردم
کرونا مردم
اونوقت شما با حقوق ومزایای نجومی کجایه مملکتی.
داریم از ببن میریم حالاشما که ازاولش نبودید اول دوووووولت تدبیروامید وزیروراه اخوندی .. اگه کم کاری کرد که حتما کرد
آخی آقای وزیر من تولید کننده انبوه ساز که مصالح ساختمانی رابه چند برابر قیمت خریدم چیکار کنم منهم از تولید کننده مصالح نخرم اینطوری که مملکت راخوابوندی زمین تدبیری باید پاک کردن صورت مسئله که ساده ترین راهه ومن متاسفم که این کار دست شما باید حل بشه را بادوکلمه حرف .......
دست همه را باز گذاشتيم تا در سامانه ثبت نام كنند و هيچكس نگران نباشد.
خوب
بعدش چي؟؟
مستر وزیر در مورد کالاها و اجناس و محصولات دولتی مثل خودرو و ... هم همین حرف رو میزنی یا نه اونجا وضعیت فرق فوکوله ...؟؟؟!!!
حتما فکر کردید همه مثل خودتان برای سر مایه گذاری مسکن می خرند .
بابا مسکن برای نیاز مردم
یک سر پناه
چرا این نیاز شده وسیله در امد زایی
کجای دنیا با مسکن مردم پولدار می شوند .
فقط راه چاره مالیات های سنگین برای افرادی که چند خانه دار ند .
انهم نه چند تا بد بخت تو شهر های کوچک بلکه خودتونی ها که باعث بد بختی بازار مسکن شده اید.
وشرکت سایپا این هم حرف بزنه مگه زبان ندارند یا شریک مافیا هستند
خدا حفظ ات کنه ای مد یر که این حرف زدی
روسای بانک مرکزی در سه دوره هم میگفتند دلار نخرید
خودشان ببرند و دوستان
واقعا جای بسا تعجب و .........است که چه راه حلی در این معضل پیشنهاد شد!!!!!!
عجب سوتی میده!!!!@!!