آفتابنیوز : 
آفتاب: نماینده مردم تهران گفت: : اقلیت سازمان یافته در هیئت رئیسه فراكسیون اكثریت با دست یازیدن به هر حربه سیاسی و غیرسیاسی و كار غیراخلاقی در داخل و بیرون مجلس، اكثریت نمایندگان دلسوز برای انقلاب و مردم از همه سلایق سیاسی را برای منافع جناحی و گروهی خود به زانو در میآورد.
سعید ابوطالب دومین ناطق پیش از دستور جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی گفت: اینگونه، رفته رفته از خانه ملت جز نامی نمیماند و جز نامههای هر روزه تائید دستگاهها و مجیزگوییهای مدیران كوچك و بزرگ اجرایی چیزی از آن صادر نمیشود.
وی حمایت از دولت را وظیفه قانونی خود دانست و افزود: همه ما از دولت اسلامی حمایت میكنیم و این وظیفه قانونی ماست اما یك مدیر اجرایی و فرماندار و استاندار، دولت نیست. مجلس به تعبیر حضرت امام (ره) خانه ملت و عصاره فضائل ملت، چشم ناظر، حنجره و دست قدرتمند ملت برای جلوگیری از فساد در كانونهای قدرت است پس مجلسی قابل دفاع است كه مطالبات توده مسلمان را پیگیری كند.
وی افزود: مجلس ناتوان و واداده در مقابل كانونهای قدرت و ثروت، مجلس سیاست زده و اسیر مطالبات بخشی و قومی و دستگاهی و در دست اقلیت صاحب نفوذ در درون خود، نه در شان ملت و نه مفید برای مجموعه حاكمیت است.
وی افزود: مجلسی كه به واسطه مواضع شجاعانه و دقیق خود از مسائل داخلی و خارجی مورد تحسین رهبری معظم انقلاب قرار میگیرد، به گروگان عدهای در میآید كه به جای مجلس، تصمیم میگیرند و به جای مجلس سخن میگویند، به جای مجلس با دولت به تعامل مینشینند، اقلیتی كه پیش از این پشت شعارهای دینی و انقلابی همچون «ذوب در ولایت» مجال نقد و نظارت را از نمایندگان واقعی مردم میستاندند.
وی گفت: نمایندگان، دولت را نقد، پرسشگری و تذكر میدهند چون برای همین از مردم رای گرفتهاند و در مقابل آنان، دلگیر میشوند، اخم، متهم و شكایت میكنند چون نمیخواهند به قانون اساسی تن بدهند.
نماینده مردم تهران تاكید كرد: همه ما از دولت اسلامی حمایت میكنیم و این وظیفه قانونی ماست اما دولت یك شخصیت حقوقی است و تعریف قانونی خویش را دارد، دولت یك مدیر اجرایی و فرماندار و استاندار نیست، نقد و تذكر به دولتمردان تخریب و تضعیف دولت نیست چرا كه فراتر از آن رهبر فرزانه انقلاب مخالفت با آرا رهبری را نیز ضدیت با ولایت فقیه ندانستند اما شما هیچ نقدی را برنمیتابید چون نصیحت حكیمانه رهبری انقلاب را آویزه گوش خود نكردید كه شما را از خودشیفتگی برحذر داشت. خودشیفتگی فرد را دچار توهم توطئه میكند توهم توطئه حتی از سوی نزدیكان خود.
ابوطالب ادامه داد: بدین صورت است كه وقتی نمایندگان به معاون رئیس جمهور بابت رفتار غیر دیپلماتیك وی در یك جلسه خارج از كشور تذكر میدهند او آشفته میشود و نمایندگان را به توطئه سازمان یافته علیه دولت متهم میكند كه اگر آن روز، مجلس حسب وظیفه قانونی خویش با معاون متخلف رئیس جمهور برخورد میكرد امروز صدها میلیون دلار بابت بیتدبیری و خودشیفتگی ایشان در پرونده «سر سرباز هخامنشی» از جیب ملت نمیرفت و با پنهان كاری، شكستهای پی در پی در دادگاههای میراث فرهنگی و خارج از كشور را كه باعث وهن ملت بزرگ و تاریخ بلند كشور شد، پیروزی نمیخواندند و عجبا كه همین جمع سخن از عدالت میگویند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح كرد: چگونه میتوان از اخلاق اسلامی و عدالت اجتماعی سخن گفت اما در پارادایم نظام سرمایهداری اندیشید، یا ماركسیستهای شكست خورده و به زباله دادن تاریخ را پیوسته در آغوش كشید، آیا با این روشها هویت ملی و دینی و انقلابی ملت ذبح نمیشود؟
ابوطالب خواستار توجه بیشتر به اصول قانون اساسی شد و خاطرنشان كرد: وزیر در هیئت دولت به صراحت اصل 137 قانون اساسی در برابر مجلس نسبت به عملكرد خود و هیئت دولت باید پاسخگو باشد. وزیر، مشاور و دستیار رئیس هیئت دولت نیست. شعارهای انتخاباتی دولت از جنس شعارهای بلند انقلاب است اما تردید نكنید كه امام (ره) آن یگانه مرد هم برای تحقق آن شعارها هوشمندانهترین، كارشناسانهترین و علمیترین روشها را با مشورت همه یاران دور و نزدیك خود جستجو میكرد.
این نماینده مجلس گفت: شعارهای خوب دلیل برحقانیت عمل نیست ضمن اینكه شعارهای انقلاب قابل مصادره نیست و نباید آنها را برای رفتارهای خود هزینه كنیم؟
نماینده تهران تصریح كرد: بیشك عملكرد دولت در قبال سیاست خارجی شجاعانه، فعال و با اعتماد به نفس بیبدیل است و رفتار دولت در خصوص مسائل و چالشهای اقتصادی به جای مانده از گذشته و جدید خلاقانه، صبورانه و با حسن نیت است و آرزوهای دولت در عرصه فرهنگ، ارزش مدارانه است؛ همه آنها قابل ستایش است اما كافی نیست؛ عملكرد مطلوب معطوف به نتیجه، محصول، عقلانیت، اعتماد به نظر كارشناسان و كاهش ریسكپذیری است.
عضو فراكسیون اكثریت مجلس گفت: بیاعتبار ساختن مجلس از سوی كانونهای قدرت و از سویی نوعی نگرش در درون مجلس هفتم، نتیجه عدم اعتقاد به هر دو ركن مردمسالاری دینی است؛ اگر شما به مردمسالاری اعتقادی ندارید كه ندارید چون مجلس را به عنوان تعین مردمسالاری، نظام توانمند و مقتدر نمیپسندید، دست از سر این ملت بردارید. گر چه در این چند دهه گذشته دست نكشیدید چون كسب قدرت را نه حق خود بلكه وظیفه الهی خود میدانید.
وی گفت: انقلاب اسلامی از ذاتی فرهنگی برخوردار است اما در سه دهه گذشته این سوء تعبیر تكرار شده كه مسئله امروز و فردای مردم اقتصاد و معیشت است. حتماً معیشت مهم است اما درد نان باعث این انفجار نور نبوده بلكه خرد شدن كرامت انسانی و تلاش برای محو ارزشهای دینی توسط حكومت شاهنشاهی علت العلل خشم تودهها و فراگیر شدن انقلاب بوده است.